Lørdagslook: Berry Mousse, Puffs and Crepes

07.09.19
Lørdagslook: Berry Mousse, Puffs and Crepes

Lørdagslook: Berry Mousse, Puffs and Crepes

Meget kan man kalde mig, men A-menneske er ikke en af dem. Ældsten har fået nyt job og møder klokken seks om morgenen. Han er ikke ret god til at vågne ved vækkeuret, men det er jeg. Derfor vågnede jeg klokken ALT for tidligt i morges. Heldigvis var det rare planer, jeg vågnede op til. Klokken halv ti blev jeg hentet og så stod formiddagen på hyggelig brunch med min skønne veninde, gåtur ved Toldboden op til Ottilia Plads akkompagneret af militærhelikoptere og skibe i anledning af MAST. I sidste weekend var jeg i Randers, hvor jeg blandt andet shoppede Juvia’s Place, som mange har spurgt til længe. Det er overraskende nok den mere stille palette The Deuce By Juvia’s, jeg har kastet min kærlighed på. Der er både mulighed for helt stille, tæt ved ingenting looks, festlooks og alt der i mellem.

Berry Mousse, Puffs and Crepes
Da jeg fik kigget på navnene på øjenskyggerne i The Deuce By Juvia’s paletten, måtte jeg lige læse en ekstra gang. Efter nærlæsning er jeg sikker på, at de har byttet rundt på navnene eller øjenskyggerne Custard og Berry Mousse. Heldigvis spiller det ikke nogen rolle, det er bare lidt sært.
Nu da jeg var i Randers, fik jeg selvfølgelig lige kigget på de skønne Softwear blushes fra Lime Crime. De er SÅ pæne på huden.
Marc Jacobs See-Quins er jeg på det nærmeste afhængig af. De er virkelig flotte og drysser minimalt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Hud: Desværre bliver denne helt geniale foundation, så vidt jeg ved, ikke i sortimentet. Prøv den alligevel! Physicians Formula Youthful Wear Spotless Foundation* er let og så ligger den så fint på huden.

Kinder: Først varmede jeg ansigtet op med bronzeren Sommerdröm (A) fra Idun Minerals Fresh Face Palette. Derefter duppede jeg Lime Crime Softwear Blush* i farven Hyperlink på kindæblet.

Bryn: Endelig har jeg fået taget mig sammen… eller rettere sagt bad jeg min kære frisør om at farve mine bryn. Derfor behøver de lidt mindre hjælp end sædvanligt. Det fik de med Lime Crime Bushy Brow Gel*.

Lørdagslook: Berry Mousse, Puffs and Crepes

Øjne: På øjenlågene lagde jeg Max Factor Miracle Prep Eyeshadow Primer*. Derefter lagde jeg den kølige matte beige nuance Berry Mousse (1) fra Juvia’s Place The Deuce By Juvia’s* i globelinjen. I inderste øjenkrog til midten af øjenlåget lagde jeg den helt lyse lyserøde nuance med hvidt perlemor Puffs (2). Fra yderste øjenkrog og skråt op mod globelinjen lagde jeg den dybe matte brune nuance Chocolat (3), som jeg tonede godt ud. Den samme nuance lagde jeg også i yderste øjenkrog under øjet. På øjenlåget under den brune nuance mod vippekanten lagde jeg den dybe matte rustrøde nuance Crepes (4). I inderste øjenkrog lagde jeg den hvide duochrome nuance med lilla og pink perlemor Tart (7). På midten af øjenlåget duppede jeg Marc Jacobs See-Quins Glam Glitter Eyeshadow* i farven 100 Star Dust på med en finger.

Lørdagslook: Berry Mousse, Puffs and Crepes

Under øjet lagde jeg den klare matte lilla nuance med et hint af pink Custard (5). Ind mod inderste øjenkrog tonede jeg ud med den lyse koral nuance Crème (6).

Vipper: Ganske få lag af L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara på vipperne.

Læber: Der er mange spændende læbestiftformler på markedet i øjeblikket. Denne her fra holder flot, ligger pænt og er nærmest perfekt til tasken. Det er Too Faced Peach Puff Diffused Matte Lip Color* i farven Boy, Bye!.

Briller: Stellet er fra Profil Optik og det er Tom Ford Metal Criss Cross Aviators med stelnummer FT5531.

Tøj: Toppen er fra en ældre kollektion fra Zoey.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Marie

Hvor ser du godt ud! Dit nye hår er rigtig lækkert:-)

Anne - Sofie A

Ej hvor flot hår, d’er skete virkelig noget. Er Line virkelig gået med til det. Hun har iøvrigt selv været helt mørkhåret engang i 90’erne.
Flot flot flot 🤗

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *