Pudderdåsernes Niacinamid 10%

15.12.17
Pudderdåserne 10% Niacinamid

Pudderdåserne 10% Niacinamid

I Niacinamid 10% finder du to særdeles potente ingredienser, der har god effekt på mange forskellige problemområder:

  • Niacinamid (B3-vitamin): Vi har tidligere kaldt niacinamid for ‘ingrediensen der virker mod alt‘. Med en høj andel af niacinamid, får du et effektivt middel mod blandt andet forstørrede porer, mærker efter bumser, hudorme og pigmentpletter. Samtidig giver niacinamid generelt en finere hud med glød.
  • Miniporyl: Miniporyl er et helt nyt ekstrakt af rødkløver, som ikke er ret kendt, men som har vist nogle imponerende resultater i vores leverandørs forsøg. Miniporyl kan reducere mængden af overskydende talg i hudoverfladen, mindske udseendet af forstørrede porer og reducere antallet og størrelsen af iøjnefaldende porer.

Niacinamid 10% er en let serum til alle hudtyper. Vi har ikke brugt udtørrende ingredienser, tværtimod er vores Niacinamid 10% lige så god til tør som til fedtet hud. 

Hvem er Niacinamid 10% til?
Alle. Når vi kalder Niacinamid for “ingrediensen der virker mod alt”, så mener vi det. Videnskaben har studeret effekten af niacinamid på alt lige fra ar til bumser.

Sådan bruger du Niacinamid 10%
Brug Niacinamid 10% 1-2 gange om dagen og se effekt efter cirka 2-4 uger. Brug gerne Niacinamid 10% oven på Pudderdåsernes AHA SERUM eller T-ZONE PEELING. Brug anden creme eller serum ovenpå efter ønske og behov.

Her kan du købe det
Pudderdåsernes Niacinamid 10% koster 199,95 kroner for 50 ml.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i Matas Magasin og Salling. Se alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

PS. Og må vi så have lov at slutte af med vores personlige erfaringer her, for vi har begge to haft en særlig gavn af netop dette serum. Helenes næse med de store porer er blevet synligt pænere. Katjas hyperpigmentering i læbekanten og tindingen, der skyldes en kombination af hormoner og medicin, og som kommer frem hver gang hun glemmer solcreme, er også blevet synligt mindsket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
261 kommentarer
JB

Hejsa
Jeg har igennem 1 måned er brugt jeres niacinamid + Hyaluronsyre serum. Afslutter med min vanlige dagcreme.
Jeg oplever at min hud slår voldsomt ud med bumser efter jeg har inddraget de to produkter i min hudplejerutine. Er det almindeligt at huden kan reagere sådan til start og at det så vil gå over efter noget tid? Skal jeg fortsætte eller kan jeg ikke “tåle” produkterne ?
Vh JB

Helene Randløv

Hej JB
Ja, det er helt almindeligt, at huden reagerer. Trappede du langsomt op med Niacinamid 10%? Hvad bruger du ellers? Rens? Pleje?
Kh. Helene

Helle

Hej 🙂 Jeg er ny bruger men allerede stor fan af jeres t-zone peeling og niacinamid i kombination. Jeg har tendens til super fedtet ud op ad dagen og det har de faktisk afhjulpet ret fint! Jeg har i gave netop fået toner og hydrator lotion fra Ole Henriksens balancing Oil control serie, og jeg bliver simpelthen i tvivl om alle 4 produkter sammen bliver for krads til huden? Kan jeg kombinere den på en måde morgen og aften så jeg kan få glæde af alle produkterne? Tak for jer 🙂

Katja Moikjær

Kære Helle. beklager det meget langsomme svar. Jo, der er syre i blandt andet hans toner, så det er en uheldig kombination. Det bliver for meget. Jeg er desuden ikke stor tilhænger af netop den grønne serie, som indeholder en del irriterende ingredienser.

Karina

Hejsa.
Jeg har tænkt mig at begynde at benytte jeres T-zone peeling, fordi jeg døjer med let rosacea og min hud virker ”irriteret” uden at det klør og hudfarven er ujævn. Så den glæder jeg mig til.
Lige pt. benytter jeg Ole Henriksens C-vitamin Serum og Dagcreme, men det gør ikke det store for mig..
Vil gerne benytte en Serum og Dagcreme/Natcreme efter peeling.
Vil prøve at opstille muligheder, som jeg er i tvivl om kan benyttes:
1.
Jeres Niacinamid som serum og jeres Alt-i-en-bestykker med SPF40 som dagcreme
2.
Niacinamid som serum og jeres Anti-age Anisigtscreme som dagscreme?
Kan se der også er Niacinamid i Anti-age, så ved ikke om det er en god kombi, når jeg ikke har brugt noget med Niacinamid i før.
3. Anvende Anti-age som korrigerende pleje (undlade Niacinamid som serum) og derefter påføre Alt-i-en-bestykker med SPF40 / Anden dagscreme?
Kan godt lige muligheden for både at benytte Anti-age og dagscreme med SPF, men ved ikke om de strider mod hinanden eller brug af begge er overflødigt 😀
Håber I kan hjælpe og mulighederne ikke er forvirrende opstillet, men det er svært at korrigere sig selv i hudpleje-junglen 😉
Mvh Karina

Katja Moikjær

Kære Karina. Beklager det meget langsomme svar. Har du fundet ud af noget?

Frederikke

Hej,
Jeg har lige købt jeres niacinamid serum og jeres t-zone peeling. Men jeg kan læse mig til at i anbefaler at man ikke starter på et nyt produkt af gangen. Hvad vil i så anbefale at jeg gør her? Starter med det ene produkt og så om nogle uger tilføjer det andet? Og hvis så, hvilket et bør jeg starte med.
Bliver det desuden et problem at jeg også har fået en ny fugtgivende creme?
Mvh Frederikke, 19 år

Helene Randløv

Hej Frederikke
Vi anbefaler netop, at man starter på et produkt ad gangen. Du kan læse mere her: https://pudderdaaserne.dk/2020/02/18/tirsdagstip-langsom-opstart-et-produkt-ad-gangen/
I forhold til de to, ville jeg starte med T-Zone Peeling. Det afhænger af cremen om den udgør et problem.
Kh. Helene

Frederikke

Hej, tak for svar.
Som jeg kan læse kan t-zone peelingen give lidt uren hud i starten. Kan det også ske ved niacinamid ?
Mvh Frederikke

Helene Randløv

Hej Frederikke
Du skal trappe langsomt op med alle produkter, så minimerer du risikoen for bivirkninger betydeligt.
Kh. Helene

Mette

Hej
Hvor mange ekstra præparater kan man bruge oven på niacimiden? Her tænker jeg serum og alm creme
Kh Mette

Helene Randløv

Hej Mette
Nærmest så mange som man vil… afhængigt af, hvilke det er.
Kh. Helene

Tina Rudolph

Jeg lider af rosacea og er meget forsigtig med hvad jeg bruger. Er det her sikkert at bruge på rosacea?
Mvh

Katja Moikjær

Kære Tina
Rosacea er en sygdom og vi kan derfor ikke give nogle garantier. Mange med rosacea er glade for niacinamid. Nogle kan ikke bruge det. Det er det eneste jeg kan sige – desværre. Kh. Katja

Silja

Kan man godt opleve at ens hud blusser op ved brug af den i starten? I form af mere acne.

Helene Randløv Hansson

Hej Silja
Hvis du ikke trapper langsomt op og øger tolerancen gradvis, vil huden næsten altid reagere på den ene eller den anden måde. https://pudderdaaserne.dk/2020/02/18/tirsdagstip-langsom-opstart-et-produkt-ad-gangen/

Kh. Helene

Olga

Jeg har oplevet hver gang jeg smør den får jeg efterfølgende hvid lag på ansigt og det ser meget tørt ud er det normalt?

Helene Randløv

Hej Olga
Det er der nogen, der oplever. Er din hud normalt tør? Hvilke andre produkter bruger du?

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *