Tirsdagstip: Brug niacinamid sammen med syrepeeling

16.01.18
Niacinamid 10%

Niacinamid 10%

Mange har spurgt os, om man kan bruge vores nye Niacinamid 10% sammen med enten T-Zone Peelingen eller sammen med AHA Serum. Og JA, det kan man!

Niacinamid er ikke syre. Det er B3 vitamin og har intet overhovedet med syre at gøre. Vores sædvanlige advarsel om ikke at blande syre, kan I altså bare glemme i lige dette tilfælde, for det er slet ikke syre. Det er B3 vitamin, og du kan blande den med alt den syre, du har lyst til.

Vi anbefaler at bruge Niacinamid 10% ovenpå enten T-Zone Peeling, AHA Serum eller den syrepeeling, du nu foretrækker. Niacinamid er er godt supplement til syre. Syre virker peelende/eksfolierende. Det gør niacinamid ikke. Niacinamid er til gengæld ingrediensen, der virker på alt – næsten.

Niacinamid og salicylsyre
Niacinamid har en effekt på både hudens porer og på hudorme. Du kan også læse her i Huffington Post om de efterhånden mange studier, der er lavet, af niacinamids effekt på både bumser og ar. Samtidig virker vores 10% niacinamid også mod overskydende fedt på grund af indholdet af Miniporyl.

Har du uren hud, hudorme, store porer eller lignende problemer, så er et produkt med salicylsyre samt vores 10% Niacinamid en oplagt kombination. Du finder 2% Salicylsyre i T-Zone Peelingen.

Niacinamid og glykolsyre
Niacinamid virker også på hyperpigmentering, tab af elasticitet, alderstegn og giver en pænere hudtone. Har du disse udfordringer med din hud, så er det oplagt at kombinere niacinamid 10% med en daglig peeling med glykolsyre, som for eksempel vores AHA serum, der indeholder 7 % glykolsyre.

Niacinamid kan ikke kun afhjælpe overskydende fedt, den kan faktisk også afhjælpe det modsatte problem, Har du tør hud, så er glykolsyre og niacinamid en god kombination.

(Nogle af jer har måske prøvet andre 10% niacinamid produkter og oplevet, at de udtørrer huden. Det har vi i hver fald selv. Prøv at se efter, om ikke det er den, der også indeholder zinc, du har prøvet. Zinc udtørrer nemlig huden. Det gør niacinamid i sig selv ikke.)

Når du kombinerer Niacinamid 10% med AHA Serum, T-Zone Peeling eller en anden syre, så skal produktet med syre selvfølgelig på først. Niacinamid 10% skal på derefter.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Vores Niacinamid 10% kan købes online nu på Matas.dk, på Magasin.dk og på vores egen Dåseshoppen.dk

Fra uge 4 kan du også købe den i butikkerne hos Matas, Magasin og Salling.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
58 kommentarer
Louise

Kan man ikke bare bruge den alene og med alm creme ovenpå? Og skal man gøre det både morgen og aften, eller er aften nok? 🙂

Katja Moikjær

Jo selvfølgelig 🙂 Prøv dig frem

Kristina

Den er jeg spændt på at prøve, når jeg er færdig med at bruge den fra The Ordinary 🙂
Men hvordan med jeres Alt-i-en beskyttelse – kan jeg bruge den ovenpå niacinamid? Nu tænker jeg især på kombinationen af niacinamid og c-vitamin…
Beklager hvis jeg har spurgt om det før… Kan ikke huske om jeg har spurgt eller bare tænkt på at gøre det 😛
Mvh Kristina

Sara

Den må jeg prøve! Og i forlængelse af dette – jeg er i tvivl om jeg skal bruge aha serum eller t-zone peelingen. Jeg har tør hud med tendens til at være rød på kinder, hage og næse og så er jeg begyndt at få store porer. Hvad vil i anbefale?

Mit Uperfekte År

Jeg kunne rigtig godt tænke mig en lidt uddybende guide til i, hvilken rækkefølge alle ens produkter skal på og om man nogle gange bør vente med fx at putte ansigtsolie på efter t-zone peeling/serum osv. Jeg står hver aften og er lidt i tvivl om jeg bare blander det hele og det dermed ikke virker som det skal. Jeg bruger pt. T-zone peeling, serum eller ansigtsolie alt efter tørheden i huden og så en dag-eller natcreme. Tak på forhånd, og tak for en god blog!

Sofie

Hej Pudderdåser. Spændende læsning.
Jeg er dog lidt i tvivl om det er bedst at bruge niacinamid med zink, hvis du har fedtet hud?

M

Den må jeg prøve, jeg bruger i forvejen jeres t-zone peeling som (sammen med basiron) har gjort jeg ikke længere har uren hud – første gang i 10 år jeg kan klare at få ren hud selv uden accutin og andre receptmidler… meget stort!
Hvis man har meget skinnende hud, vil man så drage nytte af at bruge den niacinamid som indeholder zinc? Hvis udtørrer lidt og dermed dæmper skinende hud?

Katja Moikjær

Jeg vil ikke udelukke det. Jeg er ikke selv gode venner med den zink, men det kunne være et forsøg værd

Katrine Reher

Zink!!! Det er derfor jeg ikke har den succes med niacinamin som alle går og taler om! Tak!!! Det havde jeg slet ikke koblet sammen!
Men hvordan er det så med niacinamin og hyaluron? Må/kan man mixe de to?

Mette

Hej
Jeg har hud med tendens til rødmen, der vist mest af alt er tør. MEN jeg ville gerne have mindre porer. Hvilke af jeres produkter vil I anbefale mig? Vil iø også gerne have antiage

Josephine

Så…. der vil sige…. den er ikke effektiv i sig selv som fx erstatning af dagcreme? Skal den bruges i sammen med syre? Min hud er ikke glad for syre, andet end azelaic acid fra the ordinary, sp skal jeg bruge den sammen med denne? Eller hvad er lige formålet med niacinamid? Tak!

Anne Mette

Jeg bruger estee lauder rens+Serum +pleje hvornår skal jeg så bruge 10% før eller efter serum ?
Har læst 2 steder to forskellige meninger så nu kommer jeg i tvivl??
Det er rosacea på næsen og pigment pletter der er mit største problem ( hvis det har noget at sige ) og lige en ros🌸 elsker jeres alt i en salve

Katja Moikjær

Det gør ikke super stor forskel 🙂 Brug den før eller efter din serum, det vil virke uanset.
Og tusind tak 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *