Tirsdagstip: Brug niacinamid sammen med syrepeeling

16.01.18
Niacinamid 10%

Niacinamid 10%

Mange har spurgt os, om man kan bruge vores nye Niacinamid 10% sammen med enten T-Zone Peelingen eller sammen med AHA Serum. Og JA, det kan man!

Niacinamid er ikke syre. Det er B3 vitamin og har intet overhovedet med syre at gøre. Vores sædvanlige advarsel om ikke at blande syre, kan I altså bare glemme i lige dette tilfælde, for det er slet ikke syre. Det er B3 vitamin, og du kan blande den med alt den syre, du har lyst til.

Vi anbefaler at bruge Niacinamid 10% ovenpå enten T-Zone Peeling, AHA Serum eller den syrepeeling, du nu foretrækker. Niacinamid er er godt supplement til syre. Syre virker peelende/eksfolierende. Det gør niacinamid ikke. Niacinamid er til gengæld ingrediensen, der virker på alt – næsten.

Niacinamid og salicylsyre
Niacinamid har en effekt på både hudens porer og på hudorme. Du kan også læse her i Huffington Post om de efterhånden mange studier, der er lavet, af niacinamids effekt på både bumser og ar. Samtidig virker vores 10% niacinamid også mod overskydende fedt på grund af indholdet af Miniporyl.

Har du uren hud, hudorme, store porer eller lignende problemer, så er et produkt med salicylsyre samt vores 10% Niacinamid en oplagt kombination. Du finder 2% Salicylsyre i T-Zone Peelingen.

Niacinamid og glykolsyre
Niacinamid virker også på hyperpigmentering, tab af elasticitet, alderstegn og giver en pænere hudtone. Har du disse udfordringer med din hud, så er det oplagt at kombinere niacinamid 10% med en daglig peeling med glykolsyre, som for eksempel vores AHA serum, der indeholder 7 % glykolsyre.

Niacinamid kan ikke kun afhjælpe overskydende fedt, den kan faktisk også afhjælpe det modsatte problem, Har du tør hud, så er glykolsyre og niacinamid en god kombination.

(Nogle af jer har måske prøvet andre 10% niacinamid produkter og oplevet, at de udtørrer huden. Det har vi i hver fald selv. Prøv at se efter, om ikke det er den, der også indeholder zinc, du har prøvet. Zinc udtørrer nemlig huden. Det gør niacinamid i sig selv ikke.)

Når du kombinerer Niacinamid 10% med AHA Serum, T-Zone Peeling eller en anden syre, så skal produktet med syre selvfølgelig på først. Niacinamid 10% skal på derefter.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Vores Niacinamid 10% kan købes online nu på Matas.dk, på Magasin.dk og på vores egen Dåseshoppen.dk

Fra uge 4 kan du også købe den i butikkerne hos Matas, Magasin og Salling.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
58 kommentarer
Susanne

Hejsa 🙂 Jeg vil lige høre jer, om retinol virker bedst på rengjort hud, som mange anbefaler, eller om man godt kan komme exfoliate og niacinamid på først? Jeg bruger først Pestle & Mortars Exfoliate, jeres Niacinamid, så retinol fra Algenist og nat creme fra samme mærke .
Vh Susanne

Helene Randløv

Hej Susanne
Eksfolierende syre skal altid nederst. Der er sikkert nogle produkter, der virker bedst nederst, men det bør være sådan, at du kan bruge dem, hvor du vil i dit ritual.
Kh. Helene

Nynne

Hej!
Nu har jeg læst igennem en del kyndige, både spørgsmål og svar. Der er dog dukket et op fra mig på baggrund af alle disse.
Du skriver at syre altid skal påføres før Niacinamid. Hvis jeg har en fugtighedscreme med AHA fra Mellisa, kan jeg så påføre den efter Niacinamid og få et godt resultat?
Mvh Nynne

Helene Randløv

Hej Nynne
Nej, AHA har ikke samme effekt i en fugtighedscreme, så den bruger du efter Niacinamid, som du plejer.
Kh. Helene

Elina

Hejsa. Jeg bruger t-zone peeling, derefter niacinamid 10% og så jeres ansigts olie ovenpå men synes min hud nogle steder virker som om den er blevet lidt tør. Er det fordi olien ikke er en god nok fugtighed ovenpå niacinamid 10%? Hvad kan jeg med fordel bruge i stedet og hvornår kan jeg så bruge olien? Vil gerne bruge den da den jo har peptider i. Dog kan jeg ikke bruge den om dagen da jeg bruger nogle andre ting som jeg synes fungere. Kan det være min hud lige skal vænne sig til niacinamid? Har brugt den i knap to uger nu. Mvh elina

Helene Randløv

Hej Elina
Ja, det er helt klart, fordi din hud endnu ikke har vænnet sig til Niacinamid. Det er en knastør fætter, og vi anbefaler altid, at man trapper langsomt op. Ellers kan huden virkelig godt blive sur.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *