Månedens Favoritter: April 2017

07.05.17
Månedens Favoritter: April 2017

Månedens Favoritter: April 2017

Teksten indeholder reklamelinks

Nu er sommeren næsten over os… Hvordan skete det lige? Som du måske kan regne ud, er jeg temmelig begejstret for, at det endnu ikke er så varmt. Alligevel var jeg lidt trist over, at nattefrosten bed i et af de forsommertegn, jeg har allermest kært nemlig magnolietræerne. De fleste klarede heldigvis skærene og blomstrer nu det bedste, de har lært. Det er så uendelig smukt og flygtigt, at det hvert eneste år minder mig om, hvor vigtigt det er at være i nuet… også selvom det er sådan et fortærsket udtryk.
Blandt Månedens Favoritter: April 2017 er der masser af nyheder, i hvert fald har jeg i april måned været langt mere undersøgende, end jeg har været i de forgangne måneder. Selvom jeg sjældent ligger på den lade side, når det kommer til at teste produkter, så overrasker det mig alligevel, at der næsten ingen produkter er, der har mere end et par måneder på bagen.

1. My Moments by Matas Relaxing No Stress Shower Gel
Et af de vigtigeste kropsprodukter i mit badeværelse er shower gel. Det er altid sådan jeg afprøver kropsplejeserier, for hvis badeproduktet ikke spiller, så er der næppe noget af det andet, jeg får brugt. Det er selvfølgelig lidt firkantet, men altså efter mange år kender man efterhånden sine egne svagheder… Og lækker shower gel er altså en af mine. My Moments by Matas er jo en hel serie af produkter til krop og ansigt, hvor der er lidt mere fokus på luksus, end der er hos Matas Natur og de klassiske striber.
Egentlig kommer det også lidt bag på mig at No Stress, er blevet sådan et hit herhjemme, for det er i bund og grund bare en almindelig sulfatbaseret sæbe. Alligevel er jeg vild med både Wash & Glow og No Stress Shower Gel, men de kunne altså ikke være på billedet begge to. Begge duftvarianter er ellers rare, og jeg har ingen problemer med at forestille mig den aromaterapeutiske effekt, selvom den reelt ikke er der. De næste produkter jeg skal have fat i er seriens to Body Scrubs, og olien lyder også lækker. Realistisk set bliver cremerne nok det absolut sidste jeg prøver.

2. Hair is Fabric Hydration Support Cleansing Conditioner
Heldigvis kender Katja sjældent til mine tvivl omkring forskellige produkter, og pludselig har hun bestilt dem hjem, så jeg kan få dem prøvet. Det kan selvfølgelig gå begge veje, når man får stukket sådan et produkt i hånden, som man egentlig har temmelig mange betænkeligheder ved. Enten kan man blive sådan lidt pinlig og ”hvad sagde jeg”-agtig, eller også må man bare tage sig sammen og sige hurra. I dette tilfælde havde jeg ellers hørt fra flere forskellige ellers pålidelige kilder, at håret blev klamt og fedtet. Nu hvor Katja, jeg selv og resten af familien har testet, forstår jeg simpelthen ikke, hvordan det kan lade sig gøre. Den eneste grund, jeg kan komme i tanke om, må være forkert brug!
Tuberne er vanvittigt pæne og ret cool, men særligt praktiske er de altså ikke. Dem jeg har prøvet, har ikke haft nogen særlig duft… de dufter ikke grimt, bare heller ikke rigtig af noget andet. Derfor ligger favoritfaktoren udelukkende i effekten. Mit hår behøver pleje… meget pleje, og når plejen kan klares uden at have vandet tændt i lang tid af gangen bliver jeg rigtig glad, og det er præcis sådan jeg bruger denne rensende balsam.

3. Nails Inc. Mindful Manicure i farverne Better Together og Good Vibes (Magasin)
Det kan godt være lidt svært at holde styr på smilebåndet, når producenterne finder på nye ingredienser at tilføje produkterne, fælles for dem er, at ingredienserne ofte er fulgt af imponerende anprisninger. Det er lidt sjovt at se, hvordan nogle af de helt hypede kost- og livsstilstrends bliver taget skridtet videre i hud-, hår- og neglepleje. Nails Inc. lancerede for eksempel for flere år siden NailKale, som altså indeholder kålekstrakt for stærkere negle og på magisk vis, virker det faktisk… i hvert fald på mine negle (de øvrige ingredienser har jeg dog ikke sat mig ind i).
Nails Inc. er et af de mærker, jeg altid tjekker ud, fordi de er lidt finurlige i deres tilgang både til produkter, trends og til industrien generelt. Og nu har de altså taget ædelstenstrenden under kærlig behandling. Det betyder, at du kan finde Nails Inc. Mindful Manicure med støv fra blandt andet Rosa Quarts, Tourmalin og Citrin. Du vælger naturligvis nuancen efter den spirituelle virkning… Better Together er lyserød med et blålilla skær og Good Vibes er transparent med multifarvet glitter og er tiltænkt som effektlak ovenpå de andre.

4. Nomenclature Orb_ital
Denne duft er en af fire, der hylder de syntetiske duftstoffer. Der er masser af dufte, man har været nødt til at ændre markant, fordi det simpelthen ikke længere er muligt eller lovligt at bruge de enkelte duftstoffer. Det er særligt det, der gør Nomenclature til et super interessant og meget nytænkende mærke.
Det første ord, der falder mig ind, når jeg skal beskrive Orb_ital er balance… for selv om det er noget af et rod, der møder min næse, så er det vanvittigt velafbalanceret. Den dufter på en gang varmt og koldt, røget og tændt, tørt og saftigt… Og så er der lige en hilsen fra noget peber, røgelse, træ og måske endda lidt kaffe. Det er ikke sådan en duft man bliver træt af, for der er hele tiden noget nyt at dufte til. En ny historie den kan fortælle…
I de par måneder den har været min, har jeg sprøjtet den på alle i mit hjem, fordi den udvikler sig meget unikt på hver enkelt, samtidig med at den er sin egen. Det er smukt!
Patricia Choux har formået at puste nyt liv i det syntetiske duftstof Iso E Super, der ellers er kendt som den næsten mystiske duft… uden duft.

4. Exuviance Bionic Oxygen Facial og Deep Hydration Treatment (Salon/Klinik)
I den seneste tid har jeg hørt flere sige, at de aldrig har hørt om Exuviance, og det er virkelig en skam. Ikke nok med at de har et hav af patenter på sammensætninger og behandlinger, så er det Exuviance, der står bag den første peeling og behandling med glykolsyre bedre kendt som AHA <3
Der er et par mærker, der konsekvent får for lidt opmærksomhed her på bloggen, det irriterer mig, men jeg er altså ikke nået til at få gjort så meget ved det. Et af dem er Exuviance, der igen og igen lancerer virkelig interessante produkter, der bare virker.
Her skal det handle om to masker, som jeg er blevet rigtig glad for. April måned har været sjov, spændende, interessant og meget travl, det betyder, at jeg ikke sover nok. Og min hud er derfor stresset, rød, irriteret og reagerende. Derfor kastede jeg mig over Exuviance Bionic Oxygen Facial og udover, at den er sjov at bruge, fordi den bobler op, hjælper den også med at holde rødme og irritation på et tåleligt niveau. Deep Hydration Treatment bruger jeg efter afrensning hver eneste aften når min hud er tør.

5. Urban Decay Lipstick i farven Frenemy (Magasin)
Nææææ, se… en pink læbestift <3 Den ligner umiddelbart alle de andre pink læbestifter, jeg har kaldt favoritter gennem tiden… Men Frenemy er altså den nyeste hotte pink til samlingen, og den har endda det der blå perlemor, som jeg er helt tosset med. Når den er havnet her, så er det selvfølgelig fordi, jeg har brugt den endnu mere, end jeg plejer. Den bliver naturligvis kombineret med grønt på øjnene, fordi ”nogle ting skal der bare ikke pilles ved”! Og hver eneste gang sikrer den komplimenter.
Hot pink er sådan en lækker farve på læberne, og selv de mest triste dage bliver en fest med Frenemy på læberne… læs mere om det på tirsdag.
Urban Decay relancerede jo alle deres læbestifter sidste år, og selvom jeg ikke har sat mig ind i, hvor mange forskellige konsistenser der egentlig er, så har jeg en del af dem, der hedder cream. Navnet på konsistensen skal ikke forveksles med andre produkter, hvor cream oftest refererer til produkter uden perlemor. Her er det simpelthen et udtryk for en virkelig skøn og meget cremet læbestift, du selvfølgelig kan mattere og gøre mere holdbar ved hjælp af en serviet og eventuelt lidt pudder.

6. Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara i farven Lasting Black (Magasin)
Hver eneste gang jeg vælger en mascara som favorit, ryster jeg lidt på hovedet af mig selv. Mascara er et af de skønhedsprodukter, som jeg har set, at kvinder har de stærkeste følelser for, og vi har alle sammen forskellige præferencer. Der er jo et helt hav af forskellige varianter. Der er forskellige formler, forskellig børster, forskellige materialer og selvfølgelig forskellige farver. Personligt er jeg ofte gladest for fiberbørsterne, fordi jeg er utroligt dygtig til at stikke silikonebørsterne i øjet.
Børsten i denne mascara er fibre formet som fem kugler i en nærmest konisk form, samtidig med at den er let snoet… ja, det er altså ikke helt nemt at forklare. Det er jo en hel videnskab med de børster efterhånden, men denne her, synes jeg, bestemt holder, hvad den lover. Den griber om vipperne, så mascaraen bliver smurt jævnt på, samtidig med at den forlænger og deler.
Som beskrevet er jeg helt bevidst om, at det der med mascara er en smagssag, men denne her skal altså have mine bedste anbefalinger med på vejen.
Det sker virkelig sjældent, at jeg er vild med en mascara fra første gang jeg prøver den, men det er altså tilfældet her.

7. Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick
Uundværlig! Det er mit forhold til foundation stick med et enkelt ord. Min foretrukne ”hud” består af en helt let farvet dagcreme og så en foundation stick til de steder, der behøver lidt ekstra. De røde kinder, bumsen på hagen eller hvad det nu er. Det er lynhurtigt, det er pænt, og så behøver jeg ikke bekymre mig, om masken slår revner i løbet af dagen.
Desværre har jeg fået slettet pressematerialet fra lanceringen af Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick, og det ærgrer mig virkelig, fordi det så fint illustrerer, hvor alsidig sådan en foundation stick egentlig er. Der er tegnet forskellige kruseduller i ansigtet, så man kan se effekten af placeringen. Det er meget fint! På YouTube fandt jeg en reklamevideo, hvor nogle af mulighederne er fremhævet, men den viser det ikke helt så godt, som billederne gjorde.
Det virker som absurd lidt produkt, man får for pengene, men den holder altså i lang tid, når man bruger den som nævnt ovenfor. Forestil dig at det er en praktisk kombination af foundation og concealer.
I øvrigt skal den også lige have ros for at være genial til touch- ups og derfor til tasken.

9. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
Det har været noget af en rutchebanetur at teste The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%. Først og fremmest hader jeg de der gelékonsistenser, så jeg skulle tage mig voldsomt sammen for at komme i gang med at bruge den. Så ville jeg kombinere den med T-Zone Peeling, men det brød min sarte hud sig altså ikke om, så jeg droppede T-Zone Peeling. Efter en uges tid var min hud så tør som en ørken. Er du gal, hvor var det bare ubehageligt, den største udfordring var bare, at jeg tydeligt kunne se en forskel… Derfor var det heller ikke særlig attraktivt at stoppe, når nu der ENDELIG var noget, der virkede på porerne på næsen. Selvom jeg har læst om effekten af niacinamid masser af gange, så troede jeg selvfølgelig overhovedet ikke på det, men det virker virkelig (for mig i hvert fald). I stedet for at blive helt indtørret, har jeg valgt at begrænse brugen af den til næsen, hvor jeg har størst porer. Det smarte ved kun at bruge den på næsen, er selvfølgelig også, at den holder meget længe, for konsistensen gør jo også sit til, at den er temmelig drøj. Læs mere om The Ordinary i gennemgangen af udvalgte produkter her.

10. Balmain Hair Couture Ash Toner
Det er ikke spor nemt at holde et afbleget hår! Om det er vandet her på Østerbro, eller noget andet der er skyld i, at mit hår bare VIL være gult, ved jeg ikke, men irriterende er det. Shampoo, balsam, hårkur og nu også en spray med lidt farve er de hjælpemidler, jeg tager i brug, når farven skal vedligeholdes. Det er imponerende så effektiv Balmain Hair Couture Ash Toner er, uden at man umiddelbart kan se, at den gør en forskel. Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg har prøvet et lignende produkt fra en anden producent, der sørgede for, at jeg havde lilla leopardpletter i håret… det var ikke helt det look, jeg gik efter.
Mit hår gror, som blev det betalt for det, og efter blot en uge har jeg en synlig udgroning. Det er ikke særlig budgetvenligt, og mit hår kan jo heller ikke tåle at blive afbleget så tit, og derfor må jeg tage alle midler i brug for at holde det gule i skak.
Balmain Hair Couture Ash Toner bruger jeg hver gang, jeg bruger vand i håret, og det gør jeg næsten hver dag, alligevel har jeg næsten ikke brugt noget af den, så jeg satser på, at den holder længe endnu.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Stine

Ja altså man kan få behov som skal tilfredsstilles ASAP, Helene 😉 Lakkerne er bestilt 😀 😀 😀

Helene Randløv

😀 I knooooow :-*

Katrine Hansen

Jeg må prøve den der Ash Toner!
Jeg flyttede til Østerbro (fra Ørestad), for 4 måneder siden og har pludseligt fået gult hår med et grønligt strejf. Min datter på 2 år og jeg, som begge er naturligt blonde og dermed ikke har fået farvet hår, ligner 2 hjemmefarvninger der er gået helt galt.
Min frisør siger, at det er fordi der er meget Okker i vandet og at det skulle hjælpe, at skylle håret i Treo-tabletter en gang om ugen, men det har jeg ikke fået forsøgt endnu…

Helene Randløv

Hej Katrine
Det er også det, jeg har hørt, men det er næsten ikke til at tro det…
Kh. Helene

Mette

Den det NIacimid fætter fra the ordinary, jeg dupper lidt hybenkerne olie på bagefter brug af den, er det dumt? Vh m

Helene Randløv

Næææ, det håber jeg da ikke, jeg bruger også olie ovenpå, det er bare vores egen 🙂

Britt

Er rigtig glad for både konsistens og virkning af disse tre fra The Ordinary:
Niacinamid10%+ zink, ascorbyl 20% in vitamin F og Alpha arbutin 2%+HA. Men er lidt i tvivl om det er godt for virkning og økonomi at påføre dem ved at tage 1-2 dråber i hånden, køre håndfladerne mod hinanden og så klemme, klappe det på huden i ansigt/hals…?

Katja Moikjær

Jeg skal lige forstå dig ret – du blander dem sammen før du putter dem på huden eller gør du gør det seperat for hvert produkt?

Britt

Hvert produkt for sig. Om morgenen alpha arbutin, niacinamid og spf creme. Et produkt ad gangen.Om aftenen alpha arbutin, ascorbyl og a vitamin (Beaute pacifique). Men er det ok at klemme det på m hænderne – bruger jeg dermed for lidt/meget, sidder for meget på hænderne (spildt og dyrt) eller…? Det har hjulpet på min hud, så d er nok ikke helt skidt 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *