Dramatically different moisturizing lotion+ – tiltrængt ansigtsløft til ældre gul dame

21.08.13
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Den gamle gule Dramatically different moiturizing lotion fra Clinique må være den mest dødsyge ansigtscreme på markedet. For 395 kroner får du 100 ml. vand, vaseline, sesamolie, lanolin, parabener, tilsætningsstoffer og gul farvestof.

Clinique lancerede Dramatically different moisturizing lotion i 1968 og har stort set ikke ændret den siden. Før i dag. For endelig får den gule creme nu et meget tiltrængt ansigtsløft. Netop nu er de gamle udgaver på vej ned fra hylderne, og den ny Dramatically different  moisturizing lotion+ på vej i butikkerne. Læg mærke til det lille +, det gør hele forskellen. Det er nemlig en vellykket relancering, og priserne forbliver den samme.

Samme base – flere ingredienser
Cliniques udfordring har været, at der er mange derude, der trods alt er trofaste fans af den gamle gule creme. Så de har ønsket at lave en version af Dramatically different moisturizing lotion, der føles præcis som den gamle, men med opdaterede ingredienser.

Basisingredienserne er da også de samme – mineralsk olie, sesamolie og lanolin. Den gule farve er også magen til og kommer stadig fra tilsatte farvestoffer.

Det nye er ingredienser som carbamid, byg, glycerin, hyaluronsyre og agurk.

Carbamid, glycerin og hyaluronsyre gør reelt en forskel for din hud. De binder begge fugt, og jeg kan også selv mærke, hvordan DDML+ øger fugten i min hud og giver glød. Agurk og byg beskytter huden yderligere.

Dette er IKKE et antiage produkt og påstår bestemt heller ikke at være det. Dette er en fugtiggivende lotion, og det gør den rigtig godt. Det er ikke raketvidenskab, men gode og solide ingredienser.

Konsistensen er tynd og let, og meningen er, at man bruger den, før man bruger serum og lignende produkter på huden. Det er alt i alt en behagelig oplevelse, og den gør en forskel for huden – i modsætning til den gamle outdatede formel.

Selvom Clinique holder priserne på samme niveau, så er 395 kroner for 125 ml. og 225 kroner for 50 ml. også en slags penge. Men den simple effektivitet og lækre konsistens gør, at Dramatically different moisturizing lotion igen er blevet et godt valg.

Her kan du købe det
DDML+ koster 395 kroner for 125 ml. og 225 kroner for 50 ml. og er i butikkerne nu. Du kan også købe den online på Magasin.dk og på Cliniques egen hjemmeside. Matas ser ikke ud til at have fået den på webshoppen endnu.

Har du brugt den gamle version af DDML eller prøvet den nye?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Sahra Thomsen

Hej 🙂 Vil du tro at den vil komme til at fedte mere når de har tilføjet carbamid til ingredienslisten? Hilsen Sahra (som elsker en ærlig blog med masser af væsentlig information om mange af de produkter som jeg selv har stående – TAK)

Pudderdåse Katja

Kære Sahra
Tusind tak 🙂 Carbamid fedter ikke i sig selv, når det er i så relativ lav en koncentration, men jeg kan ikke umiddelbart sammenligne de to – jeg har aldrig prøvet den gamle. Det nemmeste er at gå ned og føle på testeren i butikken, så kan du mærke selv.
Kh. Katja

Evelina

Älskar clinique… Speciellt deras moisturising thirst relief 🙂

Pudderdåse Katja

Den er også så dejlig. Ville bare ønske den ikke var i krukke. Det bliver noget værre snask.

M

Mener i ikke at man skal putte cremen på EFTER serum osv, det er da det man normalt vil gøre? 🙂

Lærke Søndergård

Jeg har et lignende spørgsmål:
Kan man bruge lotionen helt alene? Altså uden at komme serum og/eller andre ansigtscremer på inden/efter? Min hud er ret fedtet, så ideen med at smøre to eller flere cremer i ansigtet inden makeup giver ikke rigtig mening for mig.
Vh Lærke

Pudderdåse Katja

Ja selvfølgelig kan du det 🙂

Pudderdåse Katja

Nej. Jeg mener først – ifølge Clinique selv. Om der er en særlig mening med det eller ej skal jeg ikke kunne sige, men det fungerer udemærket.

Anja

Hold nu op jeg har brugt rigtig mange eksemplarer af den gule creme som en del af deres 3-trins system. Var rigtig glad for Clinique i mange år. Nu er jeg sidst i 30’erne og er gået helt væk fra Clinique.

Pudderdåse Katja

Er det ikke vildt at tænke på, den har eksisteret så længe?

Sanne

Hej pudderdåserne! Har et spørgsmål der ikke lige har noget med clinique at gøre, undskyld! Kender i det her? http://www.skinlaboratory.com/shop/glycolic-acid-35-peel/
mvh. Sanne

Pudderdåse Katja

Kære Sanne
Ikke mærket, men glykolsyre er godt. 35 procent vil jeg dog klart fraråde til hjemmebrugt, så høje koncentrationer er kun til klinikbehandlinger.
Kh. Katja

Tina

Er det kun lotion-versionen der har fået en makeover eller har gel-versionen også? For synes ikke jeg kan finde gel-versionen med et + på navnet.

Katja Moikjær

Det er vist kun lotionen. Gel’en har også været markant bedre formuleret i forvejen.

Cecilie

Hej Damer 🙂
Jeg var i matas i går for at kigge på deres serie med pore perfecting. Hun spørger da om jeg har en dagcreme hvor jeg svarer at jeg har DDMG (sommer)/DDML (forår). Svaret jeg får et at disse ikke er dagcremer men sera og at jeg derfor skal bruge en dagcreme efter en af disse. Kan det virkelig være rigtig, da de ellers ville skrive andet i deres tre trins sæt?
Mvh.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *