Køb MAC på Matas.dk

11.04.17
MAC Collage

MAC Collage

Indeholder reklamelinks

Så er MAC endelig klar på Matas webshop. Du kan nu købe det meste af MACs omfattende sortiment online på Matas.dk sammen med alle de andre varer.

MAC har en helt særlig plads i vores pudderdåse-hjerter og mange af jer kender også mærket rigtig godt. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med dette slaraffenland for makeupentusiaster, så har jeg samlet et par links til nogle af vores omtaler og anmeldelser af MAC-klassikere.

MAC Extended Play Mascara

MAC Big Brow Pencil

MAC Pro Longwear Concealer

MAC Brush Cleanser

MAC Blot Film

MAC Cream Colour Base Hush

MAC Pressed Pigments

MAC Pro Longwear Paint Pot

MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

MAC Pastel Times Nine

MAC Pensler

MAC Fix+

Her kan du købe det
Du kan nu købe MAC online på Matas.dk. Du kan selvfølgelig også stadig købe MAC på MACs danske webshop og i alle MACs butikker i Magasin, Salling, StyleBox og på Købmagergade.

 
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anne Sofie A

👍 Som altid super gode oplysninger og forklaringer, god påske 🐣

Ulla

Det er bare trælst, at de danske MAC priser er 50-100 % dyrere end i USA. Kender I forklaringen på, at MAC og flere af Estée Lauder koncernens produkter er markant billigere i USA? Jeg har lige købt pro pan øjenskygge til $ 6 + tax ( < 50 kr) i den lokale Mac-biks. De koster 100 kr i DK 🙁

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *