Lørdagslook: Pastel Fetish

27.08.16
Lørdagslook: Pastel Fetish

Lørdagslook: Pastel Fetish

Der har ikke været pasteller i min makeup i mange år og da slet ikke gloss med guldglimmer på læberne… Det er et tilbageblik på firserne på den der: ”jeg gør det aldrig igen!”-måde. Men jeg gjorde det, jeg vænnede mig også til det i løbet af dagen, og da jeg tog det af om aftenen… besluttede jeg, at det ikke ville være sidste gang.
MAC paletterne ”Times Nine” har fået tæv på de sociale medier, og derfor har jeg ikke ligefrem haft travlt med at få testet Pastel Times Nine, men det er unfair, den er vildt fin, og jeg forstår virkelig ikke kritikken. Du behøver jo ikke gå helt ombord i pastellerne, sådan som jeg har gjort her, den er nemlig også meget fin i kombination med alt mulig andet.

Pastel Fetish
I firserne var der pasteller på øjnene, og de helt babypink eller lyselilla læbestifter var fyldt med perlemor. Det var gyseligt… og derfor har jeg holdt mig laaaangt væk fra pasteller lige siden. Samtidig er der frygtelig langt mellem de flotte og samtidig pigmenterede pasteller, for de er smukke, så længe du ikke har rørt dem, når du forsøger at samle farven op med penslen, ender mindst halvdelen på kinden, og det der faktisk lander på øjenlåget, kan man dårligt se. Samme dom havde jeg altså hørt og læst mig til om Pastel Times Nine. Men jeg synes altså at kvaliteten er fin.

Lørdagslook: Pastel Fetish

  • Bryn: For at have en markant ramme om makeuppen brugte jeg den mørke IsaDora Eyebrow Pencil i farven 21 Dark Brown til at tegne mine øjenbryn op med. Derefter brugte jeg Rimmel London Brow This Way Highlighting Pencil i farven 001 Matte som highlight under brynet.
  • Øjne: Som base på øjenlåget brugte jeg MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick i farven Sweet Praline, og i inderste øjenkrog lagde jeg Rimmel London Brow This Way Highlighting Pencil i farven 001 Matte for at understrege den meget glitrende highlighter. Derefter brugte jeg samtlige ni skygger fra MAC Pastel Times Nine… I øjenkrogen lagde jeg den smukke lyse beige nuance med guld og pink perlemor New Nude(1), derefter lagde jeg den matte babypink nuance Flounce (2) i hele globelinjen fra inderste til yderste øjenkrog. Under globelinjen i den inderste øjenkrog lagde jeg den lyse beige nuance med helt fint sølv og et hint af lilla og pink glitter Fresh Innocence (3). I yderste øjenkrog lagde jeg først den gammelrosa nuance med blåt, pink og lilla perlemor Restless Rose (4), som jeg trak op i globelinjen, derefter lagde jeg den grålilla nuance med masser af lilla, blåt og pink perlemor Free Roaming (5) i en trekant yderst langs øverste vippekant. På øjenlåget lagde jeg den helt sarte babyblå med grønt perlemor Spring Moon (6) med en let fugtet pensel.
    Langs den nederste vippekant lagde jeg den lyse gråbrune nuance med helt fint guld, blåt og pink perlemor Spice Bar (7) inderst i øjenkrogen, den lyse støvede grønne nuance med grønt og sølv perlemor Sweet Green (8) lagde jeg midtfor, og lagde jeg den lysegrå nuance med sølv og et hint af blåt og grønt perlemor Greystroke (9).
    For at markere vipperne lagde jeg Monki Eye Marker i en rimelig tyk streg langs øverste vippekant.
  • Vipper: Til dette look valgte jeg en ekstra sort mascara nemlig The Organic Pharmacy Organic Glam Mascara i farven Jet Black.
  • Hud: Med en fugtet svamp duppede Benefit Hello Flawless Oxygen Wow! Brightening Foundation (Sephora) i hele ansigtet.
  • Kinder: Som highlighter på kindbenene brugte jeg den faste ende af Estée Lauder Pure Color Lip and Cheek Summer Glow i farven Sunburst, derefter lagde jeg den fine Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush i farven Fetish (Magasin) fra hårgrænsen og ind mod kindæblet.
  • Læber: Først brugte jeg den guldglitrende læbestift og ovenpå lagde jeg den endnu mere glitrende gloss fra Estée Lauder Pure Color Lip and Cheek Summer Glow i farven Sunburst.

Lørdagslook: Pastel Fetish

Hvis du havde fortalt mig for et par uger siden, at jeg ville rocke et look med kun pasteller og glossy guld læber, så havde jeg helt sikkert troet, at du var lidt tosset. For jeg havde slet ikke regnet med at bruge MAC Pastel Times Nine… og da slet ikke kombinationen. Det startede med at jeg sad med en masse nyheder foran mig, blandt dem var der en hel masse forskellige nuancer af blå øjenskygger, eyelinere og mascara. Det passer jo mig fint, men det skal jo heller ikke være kedeligt eller rettere sagt blåt alt sammen, og derfor valgte jeg at tage de blå ting fra, så jeg blev tvunget til at kombinere nogle ting, som var uden for min komfortzone…

Hvilken makeup lægger du, når det skal være noget helt andet, end det plejer?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *