Black Week udsalg

20.11.23

Reklame

Det er Black Friday på fredag, og hele ugen er nu Black Week. Meget er sagt, skrevet og ment om Black Friday, men uanset anledningen har vi aldrig været for fine til at rynke på næsen af et godt tilbud og muligheden for at spare penge. Så her kommer vores links til de bedste tilbud. Hvis du synes, vi mangler nogen, så smid endelig et link i kommentarfeltet – bare det handler om skønhed.

Matas

Matas har sat udvalgte favoritter ned med 30-50 procent, og det er faktisk nogle rigtigte bestsellers, der er store besparelser på. Vores egne T-Zone Peeling og Niacinamid 10% er sat ned med 50%, Clinique Moisture Surge Intense koster også det halve, Matas egen gode fiskeolie, Clarins Double Serum, Ecookings håndsæbe – og meget mere. Det er virkelig mange af kundernes favoritter, Matas har udvalgt.

Hele ugen igennem er der også skiftende tilbud fra dag til dag. I dag (mandag) er der 40% på udvalgte helsebrands af dem, der normalt koster ret meget.

Sephora

Sephora har early accerss til Black Friday med op til 25% på det meste, men det er altså lidt svært at gennemskue, så jeg vil forsøge at hjælpe her. Du kan ikke se tilbuddene nogle steder – du skal for det første være medlem (gratis), så skal du tilføje produkterne til din kurv, og så kan du bruge rabatkoden PREACCESS. Først der kan du se prisen på produktet.

Du kan finde en liste over alle produkter med rabat her. Hvor meget de er sat ned med, kan du som sagt først se i din kurv. Jeg har siddet her og leget lidt med det, og det virker som om, at rigtig mange produkter er sat ned med 25 procent for eksempel The Inkey List, Gisou, The Ordinary og Laneige, men de mest populære makeupmærker hos Sephora, som for eksempel Rare Beauty, Natasha Denona, Huda Beauty og Fenty er sat ned med 20%, ligesom de er på Magasin.dk.

Salling

Salling har 25% på alt! (der er selvfølgelig undtagelser)

Nicehair

Nicehair har sat næsten alt ned med 25%. Du skal bare købe for minimum 119 kroner.

The Ordinary

Traditionen tro holder The Ordinary Slowvember og har sat ALT ned med 23% på deres egen webshop i hele november.

Der er gratis shipping over 25 euro, og Deciem lover selv, at du ikke får problemer med moms og told.

Paula’s Choice

Der er 20% på alt fra Paula’s Choice på deres danske webshop. Og køber du for over 800 kroner, så får du en fuld størrelse flydende BHA med.

The Body Shop

20 procent på ALT fra The Body Shop.

Body Shop har sat alt ned med 20 procent HVIS du er medlem. Gælder kun online. Det er gratis at være medlem af Love Your Body Club.

Brug koden 20RABAT

Magasin

Magasin har sat alt skønhed ned med forskellige procenter lige fra 9 procent på Dyson Airwrap* til op til 50% på det, de du kan finde i kategorien “Vilde tilbud”. Der findes du for eksempel 37% på Clarins Lips Perfector og flere andre produkter fra blandt  Clarins, Tromborg og Ecooking.

Lookfantastic*

Som altid kræver det at man er vågen, hvis man vil finde de bedste tilbud på Lookfantastic. Der nemlig mange af dem, og de kan være svære gennemskue. Alt er mere eller mindre sat ned med meget varierende procenter op til 50%. Du finder alle varerne her.

Nogle tilbud er virkelig gode – YSL Libre til 395 kroner for 50 ml for eksempel. Eller 238 kroner for Laura Mercier Setting Powder*.  Andre tilbud kan du med fordel lige google om du ikke kan finde bedre andre steder.

Læs her om levering fra UK til EU.

Lyko

Lyko har hele ugen sat flere varer ned med op til 25 procent og har også skiftende tilbud hele ugen.

PS. De har gode priser på Rituals.

Dyson

Et rigtigt brandudsalg på Airwrap har vi endnu aldrig set. 3990 kroner lader til at være det billigste, den kan komme ned på, og det er Dyson selv, der blandt andet har den pris. Samme pris finder du for eksempel også hos Lyko.

Yves Rocher

Yves Rocher kan du altid regne med sætter priserne ned. Her er alt sat ned med min. 20% og op til 50%.

The Inkey List

The Inkey List’ egen webshop har 25% på alt. 

Beautycos

Har tilbud på alt muligt – og nu skal jeg virkelig løbe. Skal nok opdatere efterhånden, så bare smid flere links.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Kat

Ordinary holder slowvember på deres hjemmeside med 23% på alt, både ordinary og NIOD
https://theordinary.com/en-dk

Jeg ved ikke om de lukker hjemmesiden helt på fredag som de gjorde sidste år.

Katja Moikjær

Ej hvordan kunne jeg glemme den! Tak

Susanne Bredal

Salling har 25% på The Ordinary 😉👌🏻

Katja Moikjær

De har da 25% på alt! :-O Tak

kathrine

surisuri.dk fremragende tilbud på koreansk hudpleje!

Katja Moikjær

Tak ❤️❤️

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *