Torsdags top ti: Mine mest brugte highlightere

20.08.15
Torsdags top ti: Mine mest brugte highlightere

Torsdags top ti: Mine mest brugte highlightere

Der er så mange fantastiske highlightere og det er næsten ikke til at vælge den ene frem for den anden, for det er nogle af de produkter, der altid har haft en skattet plads i min samling. Der er så mange forskellige konsistenser og farver, og derfor bliver de naturligvis brugt på kryds og tværs afhængigt af, hvad jeg har lyst til den pågældende dag.
Desværre kan jeg ikke huske, hvilken highlighter der startede det hele for mig, men i hvert fald gjorde den jobbet grundigt, for lige siden har jeg elsket den glødende hud og både de diskrete og mere markante highlightere.

Glød og forandring
Hvis jeg blev tvunget til at vælge mellem mascara og highlighter, så ville highlighteren vinde… for den kan noget, som jeg slet ikke synes, at mascara kan. På de der dage hvor man ser træt og grå ud, kan highlighteren nemlig bringe gløden tilbage i kinderne. Du kan flytte fokus fra de ting, som du helst vil gemme ved at fremhæve noget andet. Forandringen, du kan skabe med en smule velplaceret highlighter, er grunden til, at jeg finder highlighter helt uundværlig.

Mine mest brugte highlightere
En del af de highlightere som jeg nævner her, har jeg købt igen og igen gennem årene. Her er de nogenlunde sorteret i farveorden, det er ikke en helt let opgave, fordi det afhænger af, om du kigger mest på den farve, produktet har eller det perlemor, der er i.

Torsdags top ti: Mine mest brugte highlightere swatches

  • 1. Too Faced Candlelight Glow Highlighting Powder Duo (Sephora): Både den hvide og den pink highlighter har en meget fin gul(d)lig nuance perlemor. Navnet er ret beskrivende for den effekt du kan opnå med highlighteren. Her er det vigtigt at huske, at lidt produkt rækker langt. Når der kommer for meget på, bliver den for gul og det ser bare rigtig sært ud.
  • 2. L’Oréal Paris Lumi Magique Pure Light Primer: Det er den mest flydende af de valgte highlightere, den er rigtig god under foundation. Den kan selvfølgelig også bruges ovenpå din makeup, men da den er så flydende, er det bedst at duppe den meget forsigtigt på. Den har en meget hvid nuance, men kan nemt tones ud, så den sagtens kan bruges selv på mørk hud.
  • 3. RMS Beauty Living Luminizer: Det er en virkelig lækker oliebaseret highlighter, der giver det fineste og nok mest naturlige look. Der er hvidt perlemor i, og det gør at den ved første øjekast ser lidt voldsom ud, men når du toner den ud, opnår du en smuk og meget naturlig glans på huden. Jeg er især vild med at bruge den, når jeg ikke har så meget makeup på og så er den perfekt på amorbuen og midt på læberne.
  • 4. Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight i farven 01 Hefty Highlight: Den let kølige rosa nuance er bedst til lyse hudfarver, da den godt kan trække lidt gråt op afhængigt af, hvor mørk du er. Den lækre konsistens den smarte stick har, er virkelig en fornøjelse at bruge, fordi den er fast men alligevel utrolig let og cremet, samtidig er den meget let at tone ud.
  • 5. NARS The Multiple i farven Copacabana (Sephora): NARS The Multiple var en af de første highlightere, jeg prøvede, jeg knuselskede den lige med det samme. Det har jeg gjort siden, og selvom jeg også har flirtet med den cremede variant af Copacabana nemlig NARS Illuminator, så er det stadig The Multiple, jeg vender tilbage til. I dag er der en del forskellige nuancer af The Multiple, og Copacabana er den lyseste, den har en lys beige nuance. Husk at vælge nuancen på din highlighter efter din hud tone, jo mørkere din hud er, des mørkere highlighter.
  • 6. The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome i farven 01: Det er en smuk og meget klædelig beige nuance. Selvom den er ret lys, gør den sig ret godt på en del hudtoner, fordi den samtidig er så fin og diskret, når den er tonet ud. Du kan sagtens bruge den både over og under din foundation. Den findes i tre nuancer, hvoraf den lyse 01 er mest egnet som highlighter, 02 er ret lyserød og mere blushagtig, og 03 er mere bronzeragtig, med mindre du har en mørkere hudtone.
  • 7. Dior Glow Maximizer Light Boosting Primer: Det var kærlighed ved første blik, da jeg fik fingrene i denne highlighter, der både i farve og konsistens minder mig om den highlighter jeg har brugt mest i tidens løb. Den udgik desværre og nu har jeg endelig fundet dens erstatning. Navnet er meget sigende og den giver virkelig en fin glød. Den er smuk og naturlig under foundation og lidt mere potent, hvis du vælger at bruge den ovenpå. Det er en flot gyldenbeige nuance med masser af perlemor.
  • 8. Benefit Girl Meets Pearl Liquid Pearl For Face (Sephora): Den fine lyserøde creme giver et overraskende gyldent skær, når den er tonet ud. Den er virkelig fin at bruge under foundation, men igen hvis du er til mere perlemor, kan den naturligvis sagtens bruges ovenpå. Konsistensen er let og let at have med at gøre. Den får virkelig en lækker glød frem under foundation og gør noget virkelig fint for langt de fleste nuancer blush.
  • 9. MAC Cream Colour Base i farven Hush: Det var YouTube, der for snart mange år siden vækkede min interesse for Cream Colour Base, hvor den ofte blev brugt som øjenskyggeprimer… det prøvede jeg kun en gang! Til gengæld er jeg vild med at bruge en del af nuancerne på kinderne, hvor især Hush er min favorit. Den fine lyse koral nuance kan tones så meget ud, at den bare giver en anelse skær i ansigtet. Det er afgjort den highlighter jeg har anbefalet flest gange, fordi den er så let at have med at gøre.
  • 10. Kardashian Beauty Intimate Spotlight i farven Illuminate 107: Inden jeg fik testet Intimate Spotlight, ville jeg være gået i en stor bue udenom den. Nuancen er lys pink med rigtig meget perlemor og endda glitter. Den ser ret vild ud, men den er faktisk virkelig lækker, når der gerne må være lidt mere knald på. Det er meget vigtigt at dosere varsomt, når der er glitter i en highlighter, og derfor er jeg ret stor fan af konsistensen, som oftest beskrives som cream to powder.

Fællesnævneren for min top ti er, som du nok har lagt mærke til, at de alle sammen er cremede. Selv Too Faced, som ellers kalder sig pudder, er ret cremet i konsistensen. Det er den konsistens jeg oftest griber efter, fordi man simpelthen ikke ender med highlighter, der hvor det i hvert fald ikke skulle være.
Som nævnt i tippet forleden, så er highlighter en fin måde at få et fint skær i ansigtet. Hold endelig øje med mængden, i det forkerte lys kan for meget highlighter se ret vildt ud.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Louise

Jeg mangler lidt en guide til hvordan man anvender highlighter?
Fx. den fra Loreal hedder jo også primer? Skal den så i hele hovedet eller?
På forhånd tak for svar, og for en super blog! 😀

Helene Randløv

Hej Louise
Du skal blot klikke på linket til tippet… Som jeg har skrevet, du får det her: https://pudderdaaserne.dk/2015/08/18/tirsdagstip-saadan-bruger-du-din-highlighter-til-strobing/
Hvis du synes din hud kan bære det, kan du sagtens bruge den i hele ansigtet, men der skal ikke meget til at det fremhæver alle ujævnheder.
Kh. Helene

Baysen

Hvordan påfører du den fra Kardashian? Jeg fik den købt ved en fejl, og jeg ligner vist mest en klovn, når jeg forsøger mig med den. Men det er jo også bare så ærgerligt, at den bare ligger uden at blive brugt.

Stine

Jeg leder og leder efter en pudder-highlighter, som jeg kan bruge til hverdag, men alt hvad jeg finder, har et kraftigt skær af glimmer eller perlemor. Mit seneste køb er er Bare Minerals California Bronze (palette), hvor highlighteren skulle være diskret – men efter min smag er der bare alt for meget perlemor til, at det er noget jeg har lyst til at komme på arbejde med. Har I et bud?
Mvh Stine

Pudderdåserne har skrevet om RMS Living Luminizer | En dansk side tilegnet det fantastiske økologiske beauty produkt – RMS Beauty

[…] Pudderdåserne om Living Luminizer […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *