Fredagsfavorit: MAC Pressed Pigments

20.03.15
MAC Pressed Pigments
MAC Pressed Pigments
MAC Pressed Pigments i farverne Enchantment og Modern Majesty

Det kan godt være at jeg ikke ligefrem er den hurtigste knallert på kajen, når det kommer til at opdage MAC Pressed Pigments. Hver gang jeg har gjort et forsøg med dem, er jeg kommet til at hade dem lidt mere. Så det har ærlig talt været op ad bakke.
Forleden behøvede jeg noget, som kunne glitre og så fangede MAC Pressed Pigments mine øjne… Det virker måske helt åndssvagt, men da jeg sad der med øjenskyggen i hånden, havde jeg den længste debat med mig selv, om jeg overhovedet orkede at teste den netop den dag.

Historien
Hvis man tager vores (altså min og MAC Pressed Pigments) historie med i den debat, så kan du måske forstå mig… Det hele startede, da MAC Pressed Pigments blev lanceret… præcis hvornår det var, har jeg glemt, men den som landede i min postkasse var eksploderet i kuverten. Kønt var det ikke, og den røg lige i skraldespanden. Siden da har mange forsøgt at overbevise mig om alle fortræffeligheder ved MAC Pressed Pigments. Jeg har også købt en, som så var ekspoderet i tasken, da jeg kom hjem. Noget, der er så skrøbeligt, passer bare ikke til mig. Og derfor havde jeg helt afskrevet at komme til at bruge dem. Nogensinde.

MAC Pressed Pigments swatches
Fra venstre mod højre: Regal Affair, Enchantment og Modern Majesty er alle limited edition og de sidste tre er en del af den permanente kollektion farverne er Jet Couture, Midnight og londe Streak.

Ny kollektion
Da julekollektionen Heirloom landede, var jeg naturligvis overhovedet ikke interesseret i de ellers meget smukke farver af MAC Pressed Pigments. Det vil sige, det var lige indtil, jeg så dem i virkeligheden…
Modern Majesty minder mig lidt om grundfarven i MAC Pigment i farven Blue Brown, som til tid og evighed vil være et af mine yndlingsprodukter fra MAC. Jeg elsker bare de mange muligheder for leg, jeg har med det pigment. Og selvom jeg jo altid har hadet de pressede pigmenter måtte jeg eje Modern Majesty.
Sådan en lille øjenskygge skal jo ikke være ensom, og derfor købte jeg også Enchantment til at holde den med selskab og hellige makrel! De to er så sindssygt smukke og det er altså dem, som har fået mig til at elske MAC Pressed Pigments.

MAC Pressed Pigments koster 195 kroner, og de var del af julekollektionen Heirloom, som du stadig kan finde rundt omkring i Magasin og online i Magasin Webshop.

Er der nogen produkter, du bare har været pinligt længe om at blive glad for?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Stine N S

De er super flotte! Hvis et produkt eller er mærke først er “faldet i unåde” hos mig er jeg meget dårlig til at give det en second chance. Biotherm har jeg fx ikke nærmet mig de sidste 10 år. Sikkert vildt uretfærdigt, men why bother når der er så mange andre mærker. Men jeg har langt om længe fundet ud af at sorte øjenskygger med og uden glimmer kan være flotte og effektfulde på den fede måde – hvis jeg styrer mig 😉 god weekend 🙂

Nastassja

De er så smukke! Jeg har selv Light Touch, som er en lidt ældre sag, og Enchantment – begge så fine.
Men jeg ved ikke om det er mig, som ikke har grejet fidusen, men jeg har mange problemer med at de drysser. Når jeg har dem på, følger der altid et lag glimmer UNDER øjnene med. Det er lidt irriterende. Har du måske et trick?
Det kunne faktisk også være fedt med nogle tips og tricks til anvendelses muligheder 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *