Disse pensler bruger jeg mest når jeg lægger makeup

16.03.17
Pensler

Pensler
Jeg har været min velvoksne penselsamling igennem for at finde de pensler frem, jeg bruger allermest. Et par af dem har jeg haft længere end Pudderdåserne, andre er nye, nogle af dem har jeg mange af fordi jeg bruger dem så meget. Fælles for dem er, at jeg bruger dem stort set, hver gang jeg lægger makeup. Det er arbejdshestene i min samling.

MAC 239 Eye Shader Brush
Denne flade hvide øjenskyggepensel fra MAC er blandt de allerførste pensler, jeg købte. Jeg har fire af dem i dag, fordi jeg bruger dem hele tiden og til mange farver. Det er min bedste pensel til at lægge øjenskygge på med. En klassisk og for mig uundværlig øjenskyggepensel.

MAC 239 Eye Shader Brush koster 239 kroner på MACs danske webshop eller en af MACs butikker  i Magasin, Salling eller Stylebox.

MAC 286 Duo Fibre Blending Brush
MAC har mange blending brushes, og de er alle gode. Denne passer perfekt til mig, fordi jeg har et meget lille øjenlåg at arbejde på. Den er spids i enden, hvilket gør det nemt at lægge øjenskygge i globelinjen med. Jeg bruger en blending brush som denne til at lægge øjenskygge i globelinjen med – 239 ovenfor klarer næsten alt andet.

MAC 286 Duo Fibre Blending Brush koster 285 kroner på MACs danske webshop eller i en af MAC.

MAC 214 Short Shader Brush
214 er en flad og helt kort pensel, der er perfekt til at påføre og udtone øjenskygge under øjet og langs vippekanten med. Den er hverken for stor eller for lille, men har den perfekte størrelse til mig.

MAC 214 Short Shader Brush koster 215 kroner på MACs danske webshop eller i en af MACs butikker.

Yves Rocher Concealerpensel
Jeg har en håndfuld af Yves Rochers Concealerpensler, som jeg bruger til cremeøjenskygger som for eksempel MAC Paint Pot. Den fungerer fantastisk til formålet, og så kan man godt tillade sig at købe et par ekstra – det er svært at genbruge en pensel med Paint Pot på uden at vaske den først. Den er også god til concealer – men endnu bedre til cremeøjenskygger. Jeg har haft dem i mange år efterhånden, men de holder stadig.

Yves Rocher Concealerpensel koster 79 kroner på Yves-rocher.dk.

Sephora PRO Pointed Brow #35
Førnævnte pensler har jeg haft i årevis, denne er ny i min samling. Jeg har brugt en skråpensel til mine bryn ligesom alle andre uden at tænke nærmere over det – indtil jeg mødte denne spidste brynpensel fra Sephora PRO. Den giver et finere og blødere look og er nemmere at arbejde med. Jeg går aldrig tilbage til skråpensler igen!

Sephora PRO Pointed Brow #35 koster 80 kroner i Sephora.

Realtechniques Blush Brush
En skråpensel er bedst til at give præcis påføring af blush. Men ni ud af ti dage rækker jeg alligevel ud efter Real Techniques Blush Brush, der er en blød afrundet og let spids pensel. Den er god, fordi den ikke påfører for meget, men blot et meget fint og alligevel præcist lag.

Real Techniques Blush Brush koster 135 kroner i for eksempel Matas eller Magasin. Du kan købe den på Matas.dk lige nu til 108 kroner eller på Lookfantastic.dk

Jeg har selvfølgelig mange andre pensler, blandt andet til foundation, som den opmærksomme læser nok vil lægge mærke til mangler her. Men der er langt større udskiftning afhængig af humør, nye produkter og hvilket produkt jeg påfører. Her har jeg udvalgt dem, jeg bruger oftest ud af de over 50 pensler, jeg pt. har stående fremme.

Hvad er din yndlingspensel?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Sandra Hansen

Hej Pudderdåserne,
Jeg har et lidt andet spørgsmål, som faktisk slet ikke har noget med ovenstående indlæg. Men jeg har en meget rødlig hud, som egentlig hverken er tør eller fedtet. Jeg døjer sjældent med urenheder, som i nærmest aldrig, og min makeup holder egentlig rimelig godt. Mit problem er dog, at det er som om min foundation/pudder aldrig sådan “går” ind i huden på min hage. Jeg bruger både en beautyblender, som jeg vasker hver gang jeg skal bruge den og real techniques face brush. Jeg fugter mit ansigt, og har også førhen prøvet primer, men synes egentlig intet hjælper.. har i et råd??!!

Helene Randløv

Kære Sandra
Jeg vil anbefale dig at læse afsnittet “Helt modsat” i dette gamle tirsdagstip: Sådan får du perfekt hud.
Det kan muligvis løse dine problemer
Kh. Helene

Lone H

Ej den der Sephora PRO Pointed Brow #35 skal jeg da lige tjekke ud i Magasin. Jeg har nemlig kun en skrå pensel og den er lidt irriterende.

Stine

Jeg er faldet pladask for Zoevas pensler. Jeg har rigtig mange af dem, både til ansigt og til øjnene. De er super i kvaliteten og prisen er så rimelig. Men jeg bruger også Real Techniques Blush brush hver gang – dog til bronzer. Jeg har 2 skrå Zoeva’er til blush 🙂

Helle

Kære Pudderdåser,
Et lille ønske uden for kontekst: Hvis I nogensinde vil udvide jeres (i øvrigt fantastiske) produktserie, så vil jeg foreslå en flydende bha på spray, så os der kæmper med drilske urenheder på ryggen, kan få lidt hjælp i effektive koncentrationer uden at vride armene af led. Jeg har allerede den fra Paulas Choice, men hvor ville det være dejligt at købe et lignende produkt i sin lokale Matas. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *