Den bedste: Gosh BB Cream

25.09.12
Gosh BB Cream

Gosh BB Cream

Hele hypen om BB Creams som noget, der skal gå i stedet for hudpleje, går helt henover hovedet på mig. Foundation skal for mig virke som makeup – evt. med solfaktor. Foundation og solfaktor fylder også så meget i et produkt, at der alligevel ikke er nok plads til gode ingredienser. Jeg kommer aldrig til at nøjes med en farvet dagcreme om morgenen alligevel, så den mikroskopiske mængde antioxidanter eller anti-age ingredienser, de kan få plads i deres BB Creams er vand set i forhold til den serum eller creme, jeg alligevel har smurt på min hud forinden. Derfor bliver den bedste BB Cream for mig den med den bedste performance.

Og der vinder Gosh. Fordi den er en virkelig god, meget let og naturlig foundation med bredspektret solfaktor med UVA beskyttelse (en sjældenhed!), fin og naturlig dækkeevne, holder godt i forhold til alle andre lignende produkter, jeg har prøvet, og så vinder den yderligere rigtig mange point på udvalget af farver.

Fra sandfarvet til kaffefarvet
De fem farver – fra 1 Sand til 5 Espresso dækker meget bredt. Den lyseste er rigeligt lys til selv mig, lige nu er jeg en 2’er, og Espresso siger næsten sig selv. TAK for at der endelig er noget til kvinder med mørk hud også i lille Danmark. Ikke bare dækker de fem farver bredt, de er også alle sammen fine og neutrale nuancer uden antydning af pink, orange eller andet, som vi ikke vil have.

Holdbarheden overraskede mig. Den holder bedre på mig, end de andre vestlige BB Creams, jeg har prøvet. Jeg synes, den gav en meget fin hud. Den dækker mere end Olay Total Effects og holder bedre – der er mere makeup i denne og mindre hudpleje, som der jo så til gengæld er rigtig meget af i Olay.

Og den rigtig gode nyhed: Der er ingen parfume i!

Her kan du købe den
Du kan købe Gosh i bla. Matas, og Gosh BB Cream koster 120 kroner. Du kan købe den online på Matas’ webshop her.

Har du prøvet den?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
69 kommentarer
ida

Ååh, hvor jeg elsker jeres blog, altså. Når man mangler noget, søger man og får svar – og jeg stoler fuldt og fast på jer :-)) Et enkelt spørgsmål – hvordan lægger I den på? Fingrene, svamp, børste?

Pudderdåse Katja

Du er sød Ida 🙂
Med noget så avanceret som fingrene, gør jeg det selv

Lise

Hej med jer
Sikke et dejligt indlæg:-)
Sad netop og overvejede hvad jeg skulle kigge efter i matas i dag.
Jeg prøver generelt at undgå parfume, og synes lidt det er en jungle når jeg forsøger at finde produkter på fx matas hjemmeside. Når søger og krydser af under ingen parfume kommer gosh produkterne ikke frem.
Istedet er det de noget dyrere INK produkter og Nilens jord, som jeg kun har dårlige erfaringer med der kommer frem. Har ellers gode erfaringer med fx Gosh mascara, så det har irriteret mig.
Ved i om det er generelt at der ikke er parfume i Gosh produkter?
Tak for en dejlig hjemme side
Lise

Pudderdåse Katja

Kære Lise
Ja det er da tåbeligt at de ikke dukker op? Der er nemlig ikke parfume i de fleste af deres produkter. Så du kan roligt bruge de fleste.
Kh. Katja

Lise

Tak for svar.
Tror bare matas vil prøve at prakke mig de dyrere mærker på.

line b

!!!!!!!!!ADVARSEL til alle med sart hud!!!!!!!!!
LAD VÆR, LAD VÆR, LAD VÆR med at købe GOSH’s BB cream – fik udslæt og hævede øjne og kinder efter kun 2 dages brug!!!!!! Nu er jeg på en uges binyrebarkhormon ”kur” for at komme af med udslættet i hele hovedet samt, for at kunne åbne mine øjne igen.

Pudderdåse Katja

Man skal ALDRIG generalisere sine egne allergiske reaktioner til andre. Jeg har fx for nylig haft en på en dagcreme fra et stort internationalt mærke, som langt de fleste vil kunne tåle. En allergisk reaktion er dybt individuel. I mit tilfælde var det på et solfilter, det vil jeg også gætte på at det er i dit tilfælde. Alle solfiltre kan give en allergisk reaktion – men derfor skal man godt nok ikke holde op med at bruge dem af den grund. Og man må aldrig generalisere sine erfaringer til andre – det svarer til at være peanutallergiker og advare andre mod peanuts.
Jeg håber, det går bedre og at du finder et andet produkt du kan tåle. Prednisolon kure er ikke sjove, jeg havde selv fornøjelsen i sommer.
Kh. Katja

Line

Hej Katja,
Har du et andet foreslag til mig, den generaliserende bb-cream forskrækkede? en lys, som i kridt hvid “går i et med sneen” bb cream, uden parfume, med god dækevne og som en fattig studine kan få råd til?

Pudderdåse Katja

Altså…. En BB Cream er jo netop bare en farvet dagcreme = meget let dækkeevne. Hvorfor er det, du gerne vil have en BB Cream og ikke en god flydende foundation?
Men jeg vil sige MACs nye der kommer til januar er fremragende til dig. Meget meget lyse farver. Men hvis du vil have en god dækkeevne, så er det slet ikke Bb Cream, du skal bruge!

Line

UPS! mente selvfølgelig naturlig dækevne 🙂
Jeg har overvejet en foundation fra Clinique imod rødme. Min hud har det nemlig med at blusse op – og det synes jeg min forrige bb cream var god til at skjule (men den kunne jeg jo så desværre heller ikke tåle)

Pudderdåse Katja

Jeg forstod det heller ikke 😀 Hvis du er hvid, hvid, så prøv evt MACs nye. Gosh er det eneste budgetmærker jeg kender, der laver de her fantastiske farver. Det er virkelig sjældent.

Line

Fedt! Den smutter jeg ned i Magasin og kigger på. Og mange tak for hjælpen – fedt, at du tager dig tid til at hjælpe og svare 🙂

Mia

Hej, jeg har længe overvejet at købe den, men jeg ved ikke helt. Jeg er nybegynder hvad angår, foundation, bb cream. Plejer normalt kun at gå med øjenmakeup, og lidt concealer, pudder. Men nu er jeg blevet i tvivl, da jeg har fundet tre andre, som jeg også overvejer.. Valget står mellem, den fra Gosh, L’oreal Nude, Rimmel 9-i-1, og Maybelline Dream Fresh. Hvis i har nogle erfaringer med nogle af dem, hvilken vil i så sige er bedst?

Pudderdåse Katja

Som sagt – Gosh er den bedste 🙂

Natascha

Hej.
Hvordan er denne i forhold til Missha Perfect Cover BB Cream? Den bruger jeg nu er er fint tilfreds med dækkeevnen og den fugter. Men er ikke helt sikker på den i forhold til parfume osv.
Hvad kan I anbefale til gravide med tør hud? 🙂

Katja Moikjær

Kære Natascha
jeg har ikke selv prøvet Missha desværre. Så kan ikke hjælpe dig.
Til gravide anbefaler jeg præcis det samme som til alle andre 🙂
https://pudderdaaserne.dk/2013/02/21/daseposten-gravid-og-kosmetik/

Gitte

Har læst en del om BB- cream nogen der kan anbefalede en til rødme i ansigtet? Ydermere har jeg hørt om cc creme .. Nogen der har erfaring med dette produkt? Dejlig dag

Helene Randløv

Hej Gitte
En CC-cream er med stor sandsynlighed bedre at dække rødme med, da CC står for color correcting. Jeg ved ikke, hvor stor din udfordring med rødme er, men der er mange gode muligheder. Prøv at læse her:
https://pudderdaaserne.dk/2015/01/06/tirsdagstip-saadan-daekker-du-kraftig-roedme-eller-hyperpigmentering/
https://pudderdaaserne.dk/2013/01/30/tirsdagstip-concealer-eller-corrector/
https://pudderdaaserne.dk/2010/11/12/clinique-pudder-med-et-meget-langt-navn-redness-solutions-instant-relief-mineral-pressed-powder/
Kh. Helene

Maja

Købte denne på baggrund af anmeldelsen og var egentlig ok tilfreds. Synes den dækkede tilpas, men alligevel sidder der lidt i hudfolder og porer, når man kigger tæt på (i makeup spejlets x10).
Nu er der så kommet lidt farve i kinderne fra forårssolen og pludselig synes jeg der sidder frygtelig meget mere i porerne. Kan slet ikke få det pænt nu 🙁
Det mest naturlige ville jo så være at vælge en nuance mørkere, men jeg har ikke været sådan 100 tilfreds med den fra start (måske har det været for lys fra starten af?).
Hvor vigtigt er det at ramme hudtonen? Og er der et alternativ til denne, når man har store og ofte tilstoppede porer?
Det jeg har brug for er en let farve til bare lige at udjævne huden lidt og så solfaktoren.
KH Maja

Katja Moikjær

Jeg synes den giver nok farve til, at det er vigtig at ramme rigtigt. Den er ikke helt transparent. Og hvis du ikke er 100% tilfreds, så er der mange andre derude.
Vi lancerer selv en solcreme med en smule farve i løbet af de kommende dage, men den er ekstremt let. Ellers er både Helene og jeg virkelig glade for disse: https://pudderdaaserne.dk/2016/09/09/fredagsfavorit-erborian-perfect-skin/
Men det kommer lidt an på om det er farven eller solbeskyttelsen, du har brug for?

Lene

Prøv solcremen fra bioderma msolfaktor 50 – dem er særligt designet til Rosacea og bare super god …

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *