Urban Decay All Nighter og De-Slick - få din makeup til at holde længere

Restylane mod mørke rande

 

Jeg har haft mørke rande hele mit liv. Da jeg som ung teenager blev bevidst om det, købte jeg også min første øjencreme, der lovede at udføre mirakler mod problemet, og jeg husker stadig min overraskelse, da det efter nogle ugers brug gik op for mig, at den ikke virkede. Overhovedet.

Siden har jeg jo så måtte nå den tunge erkendelse, at der ikke er noget, der virker mod mørke rande, som skyldes tynd hud, synlige blodkar og indsunkne hulrum under øjnene. Jeg har derfor levet dem med dem altid, og en god concealer har været min bedste ven.

Indtil jeg til et møde om noget andet på klinikken n’age fik at vide, at Restylane kunne bruges mod mørke rande, og min interesse var vakt. For det giver god mening.

Filleren Restylane
Restylane er en filler, som egentlig bruges mod rynker. Det er et stof, der hedder hyaluron, der naturligt findes i huden i forvejen, som man sprøjter ind under huden, for at fylde den ud og give den et ungdommeligt udseende igen. Dette får rynker til at se mindre ud og giver et yngre udseende, og resultatet holder i cirka 12 måneder.

Jeg kendte udemærket Restylane i den sammenhæng, men nyt for mig var det, at man også kan sprøjte det ind under øjnene. Her fylder det eventuelle hulrum ud og skaber et lag under huden, der gør, at den blå farve forsvinder. Den blå farve under øjnene skyldes jo, at huden er tynd, og at de fine små blodåre kan ses, og på den måde giver det god mening, at fylde noget indenunder. Det er det, Restylane kan.

Det er første gang, jeg har kastet mig ud i et kosmetisk indgreb større end et besøg hos frisøren, og det kræver selvfølgelig nogle overvejelser. Også i forhold til at skrive om det her, hvor vi normalt kun skriver om makeup og almindelig hudpleje. Men Restylane er et yderst sikkert produkt, hvor de problemer, du risikerer er sjældne og som regel skyldes fejlbehandling. Det handler altså om at finde en dygtig behandler, som man har tillid til, og det havde jeg.

Og i sidste ende, når det kommer til mørke rande, så er der ikke andre muligheder. Jeg kender ikke andre behandlinger, der gør en forskel. Og det gør denne behandling.

Det er heller ikke gratis. Jeg fik det lavet hos n’age på Kongens Nytorv i København, hvor prisen er 4100 kroner, og effekten holder cirka 12 måneder. Så det er selvfølgelig en udgift, man skal overveje.

Når alle forbehold så er taget, så har det været den største ting, jeg nogensinde har gjort for mit udseende. Jeg kan næsten bedst beskrive forskellen med, at jeg et par dage efter skulle have makeup på og tog min sædvanlige Bobbi Brown Corrector og derefter Concealer på. Jeg var nødt til at tage det af igen, det så frygteligt ud. Den passede slet ikke mere, den er alt for voldsom til mig. Jeg skal nu have en meget mere diskret concealer, jeg får en helt forkert farve under øjnene af de kraftige correctore nu. Og den var ellers perfekt før. Simpelthen fordi alt det blå er væk.

Jeg har stadig rande under øjnene, men de er ingenting i forhold til, hvad de var før. Den blå og grålige farve er væk og det konstant trætte udseende er væk. Hulrummet under øjnene er fyldt ud, og det betyder også, at jeg faktisk kan dække den sidste smule rødlige rande, jeg har, med concealer. En mission, der var håbløs før, fordi der jo var tale om hulrum, som ikke kan dækkes på den måde. Jeg synes mit udseende har ændret sig på en markant måde, og jeg føler mig meget mere tilpas. Det er svært at forklare helt, hvilken effekt det har haft på mig, men det er også mentalt.

Mørke rande før og efter Restylane

Mørke rande før og efter Restylane

Selve behandlingen
Restylane-behandlingen gjorde egentlig ikke ondt. Meget overraskende faktisk. Flere havde spurgt mig, om det dog ikke gjorde utroligt ondt at få injektioner under øjnene, men jeg kunne ikke mærke ret meget (det gjorde meget mindre ondt end i resten af ansigtet, mere om den behandling i en anden artikel). Selve indsprøjtningen foregik ikke ret tæt på øjet, men på det stykke ned mod benet under øjet.

Det gjorde som sagt ikke ondt, men jeg reagerede psykisk på behandlingen og fik pludselig kvalme og blev svimmel og måtte ned og ligge. Jeg ved ikke hvorfor og kan ikke forklare det. Men efter et glas vand og et klap på skulderen, så var jeg ok igen. Ifølge sygeplejerske og direktør for n’age, Ida Bille Brahe, som behandlede mig, så sker det engang i mellem. Min egen forklaring er, at det var tanken om en nål i nærheden af mit øje. Men jeg fik fin beroligelse og kunne behandles færdig.

Bagefter var der heller ingen smerter, men jeg havde små blå mærker under øjnene i ca. 1-2 uger efter.

Mulige bivirkninger
Der findes pt. to fillere i Danmark, nemlig Restylane og Aquamid. Restylane består som sagt af hyaluron, som er et naturligt stof fra huden, der forsvinder af sig selv efter 12 mdr. Aquamid er små hvide korn af et kunsstof, der bliver i kroppen og ikke forsvinder igen. Det giver et permanent resultat, men også større risiko for alvorlige bivirkninger. Der er set vævsdød og alvorlige skader ved Aquamid, som man ikke ser med Restylane. Til gengæld kræver Restylane genopfyldning hver 12. måned.

Risikoen ved Restylane er som ved alle injektioner bla. en infektion. Restylane kan også i sjældne tilfælde give en allergisk reaktion, som dog relativt nemt kan behandles.

Alle fillers, både Restylane og Aquamid, kan lægges forkert under huden af behandleren, hvilket vil give et uskønt resultat. For Restylane vil dette forsvinde igen, og man kan også opløse Restylane igen. Enkelte der får lagt Restylane forkert af en dårlig behandler oplever at få et blåligt mærker i den tid, Restylanen er under huden. Dette er fordi Restylanen er lagt for tæt på huden, og skyldes altså dårlig teknik fra behandlerens side.

Restylane er generelt et meget sikkert produkt med få bivirkninger, og som jeg skrev før, så skyldes de problemer, der kan opstå med det, som regel dårlig teknik. Hvis du skal have sprøjtet noget ind under huden, så find en behandler, du har fuld tillid til. Jeg kan varmt anbefale n’age, hvor jeg fik det gjort.

Det bliver ikke sidste gang
Jeg kan ikke fraråde eller anbefale andre at få det gjort, det er en personlig beslutning, det er jo ikke kun en creme eller en mascara, det er et kosmetisk indgreb. Men for mig personligt var ubehaget ikke ret stort, og resultatet har været så betydningsfuldt for mig, at jeg helt sikkert gør det igen om 12 måneder, når effekten fortager sig igen. Prisen på en Restylane behandling er selvfølgelig væsentligt højere end for et kosmetisk produkt, men regnet ud over et år, så giver det mening for mig.

Her kan du få det gjort
Der findes klinikker i hele Danmark, der tilbyder behandling med Restylane. Jeg har fået det foretaget på klinikken n’age på Kongens Nytorv, der også har en afdeling i Århus. Her koster behandlingen mod mørke rande 4.100.

Vi kommer til at skrive mere om Restylane til den mere traditionelle behandling af rynker i et par kommende artikler, hvor vi også vil snakke om Botox. Hvis I synes, jeg ser yngre ud i nederste halvdel af ansigtet er det altså fordi, der også er sket andre ting, men dem tager jeg op separat.

48 kommentarer

 • Lone

  Hvor ser det godt ud – har virkelig hjulet helt fantastisk.
  Fik selv foretaget det samme for 3½ år siden – og jeg har faktisk endnu ikke haft brug for en “opfyldning”. Måske er du ligeså heldig.
  Tillykke med din beslutning og det fine resultat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Er det rigtigt? Det er jo virkeligt lovende. Hyaluronsyre stimulerer jo også huden og collagen, så jeg krydser fingre for at mine øjne vil opføre sig ligesom dine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Hej Lone. Hvor fik du lavet din behandling henne? Hilsen Maja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor modigt, og sikke et fint resultat! Glæder mig til at høre hvad du ellers fik lavet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Helt ærligt så svarer udgiften til ca.340kr. pr. måned…Jeg kender folk der bruger væsentligt mere på dullegrej og cremer end det…
  Og når det i øvrigt virker er det da alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er jo også præcis det, jeg tænker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   340 kr. på dullegrej og cremer – ja. Men i dette tilfælde skal man jo kun se på hvad udgiften er til concealer og hvad der ellers bruges til at dække de mørke rande. Men når det er sagt så er jeg ikke i tvivl om, at det er penge godt givet ud. Det ser rigtig godt ud og det må være rart at kunne nøjes med en lettere concealer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Janne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ser bare rigtig godt ud!
  Tak for dit ærlige og informative indlæg! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes ellers ikke det ser så voldsomt ud før, men man kan da se en forskel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Con9

  Jeg vil give rijaH ret, for jeg synes heller ikke det så voldsomt ud før, men jeg kan også se, at der er sket en positiv forandring. Det er vel ret typisk, at de ting, man selv har fokus på, ikke ses så tydeligt af andre; men det vigtigste er jo altså, hvordan man selv har det med det, så jeg kan godt forstå, at du er rigtig glad for resultatet! Er i øvrigt spændt på at høre, hvad der er sket med dit underansigt, for jeg synes godt, man kan se, at der er sket.. et eller andet. Kom nuuu – fortæl? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg skriver snart om det! Jeg lover! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt inspirerende. Jeg døjer selv med mørke rande, og selv den bedste concealer virker ikke. Jeg har samtidig meget tør hud, så foundation, pudder og concaeler ser ikke godt ud på mig – så jeg ville gerne være istand til at gå på arbejde uden…. Det kan jeg med restylane :-)

  Så tak for info – det vidste jeg slet ikke man kunne. Du fik også lavet panden, ved du hvad det havde kostet hvis du bare skulle have haft øjnene?

  Min mor synes jeg er for ung til restylane, hun mener at min hud bliver afhængig af det for hurtigt – Jeg er 26 – synes du at det er for ungt? og kan huden blive “afhængig” af restylane?

  Hvor lang tid tog det og gjorde det ondt?

  Fedt indlæg – og fed blog i øvrigt. du har hermed fået en ny fast læser :-)

  Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Cille!
   Huden bliver ikke afhængig, men det gør du sikkert selv :P Det er svært at give et præcist bud på pris, men kig på stykket om priser på N’ages site her:
   http://www.nage.dk/118/
   Behandlingen tager ca. 15 minutter og gør ikke specielt ondt. Det er forestillingen om smerten og behandlingen, som er værst. Når først man er i gang, bliver man overrasket over, hvor lille et indgreb det egentlig er.

   Mange tak for roserne og hjertelig velkommen til vores univers

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Meget inspirende. Jeg er 22 år og har også tynd hud under øjnene. Det gør netop at jeg har de mørke rander præcis som dine under øjnene, hvor huden ser lidt mørk/blålig ud. Jeg har også opgivet cremer mm, der lover at fjerne det, for det hjælper overhovedet ikke. Det er vel medfødt og de er der altid; om jeg er træt eller ej. Jeg hader at jeg, især om vinteren, ser så træt ud pga randerne. Jeg er virkeligt gået i overvejelsesfasen omkring dette indgreb, for man kan se en klar forskel på dine billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg forstår dig virkelig godt. Lad mig endelig høre, hvad du beslutter dig for

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hej..

  Først og fremmest, super fin blog.. rigtig mange gode tips. Kan godt lide at du er så ærlig omkring de ting du anmelder. Mange blogs føler sig delvist tvunget til at anbefale ting fordi de får det gratis, men du er ærlig,Tak for det!

  Til dit indsalg, så overvejer jeg kraftigt at få samme indgreb – tror vi en del som døjer med tynd hud og blå rander under øjnene.. Det jo perfekt man faktisk kan gøre noget for at få det væk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Sofia, det er pænt sagt. Mit vigtigste råd er at vælge et sted, hvor du får god vejledning og føler dig i trygge hænder. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men jeg har i PR sammenhænge besøgt udover N’Age selvfølgelig også Akademiklinikken og i fredags Healux Klinikken. Meget forskellige steder, men yderst kompetent personale – jeg har dog kun endnu fået behandlinger selv hos N’Age. Søg erfaringer med behandlere på http://www.kosmetiskguide.dk/. Jeg kan ikke sige det nok, at det kommer 100 procent an på din behandlers faglighed. Og vælg selvfølgelig et sted, hvor der er læge og sygeplejersker.

   Lad os høre, hvordan det går. Held og lykke med det.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tak for din indlæg. Nu er det lidt over et år siden du skrev indlæget. Hvordan holder det? Du skrev, at der var blå mærker under øjnene i et par uger. Hvor udpræget var dette? Var det sådan så folk tydeligt kunne se, at der havde været et indgreb? Jeg er ikke så vild med at reklamere med at jeg har fået det gjort (lidt forfængelig er man jo :) så hvor tydeligt var de blå mærker?

  Blev du bedøvet før de gik i gang? og gjorde det ondt de følgende dage?

  På forhånd tak for svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Lisa

   Først og fremmest i forhold til langtidsholdbarhed, så er det lidt svært for mig at bedømme. For indenfor det sidste år er jeg blevet ramt af nogle øjenproblemer i form af pollenallergi og kronisk tørre øjne, som gør, at mine øjenomgivelser er hævede og anderledes. Denne udvikling har absolut intet med Restylanen at gøre, det er noget autoimmun sygdom og jeg er ved at blive undersøgt for en masse hyggelige sygdomme ;-) Men det gør at jeg har svært ved at bedømme det. På grund af disse problemer havde jeg kun rigtig glæde af det i et halvt års tid desværre. Og når jeg har alle de problemer med mine øjne lige, som lægerne er ved at undersøge, nu kan jeg DESVÆRRE ikke gøre det igen pt. Ellers stod jeg og bankede på døren hos n’Age. Det var fantastisk i den tid :)

   Til dine andre spørgsmål:
   Jeg havde små blå mærker under øjet, der hvor jeg var blevet stukket. Man kunne godt se dem tæt på, men hvis jeg brugte concealer lagde ingen mærke til noget. Min far var på besøg samme dag og lagde ikke mærke til noget som helst. Da havde jeg almindelig concealer på.

   Ingen har nogensinde mistænkt at jeg har fået Restylane. Tværtimod har de altid været meget overraskede når jeg har fortalt dem det. Det er forbundet med mange fordomme, og “jeg ligner jo ikke…”

   Jeg blev ikke bedøvet. Det gjorde ikke ondt. Det var mere et ubehag ved følelsen af at blive stukket omkring øjnene.

   Det gjorde ikke ondt efterfølgende så vidt jeg husker (Under øjnene. Jeg havde også fået Restylane i mundvigene. Der var jeg øm efterfølgende. Men det var småting synes jeg).

   Jeg ville til hver en tid gøre det igen :) Det var virkelig dejligt. Og jeg synes faktisk at mine mørke rande aldrig er blevet helt lige så mørke igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine vestergaard

  Hejsa,
  Hvor ser det fint ud :-))) Jeg overvejer det selv. Ved du, hvor meget du fik sprøjtet ind under begge øjne?
  Mvh Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, det ved jeg faktisk ikke præcis. Og jeg feg fik en lille smule ekstra ved kontrolbesøget efter cirka 14 dage.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hejsa,
  Hvor er det et flot resultat, at du har fået!!! Jeg har længe gået og drømt om at komme af med mine rander under øjnene og den fuge, som er kommet med årene fra næse til mund.
  Jeg vil bare fortælle, at jeg endelig fik sparret sammen til behandlingen. Desværre henvendte jeg mig det forkerte sted og sidder nu med to pøser under øjnene, som er fyldt med væske. Det er meget ujævnt og ser mildest talt forfærdeligt ud!!!
  Jeg har ikke mange muligheder for at klage over behandlingen. Ville ønske, at der var mere kontrol med og fokus på behandlingssteder, som fejlbehandler, så man ender op med et dårligt resultat!!!

  Kh Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sabine
   Øv, hvor er jeg ked af at høre om din behandling :-(
   Det er dyrt nok, som det er, hvis så man ender med et dårligt resultat, er der ikke meget ved det.
   Må jeg spørge, hvor du fik det lavet og hvorfor du ikke har mulighed for at klage?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Hej igen og tak for svar..
   Jeg har henvendt mig til klinikken, hvor jeg fik det lavet. Sygeplejersken som lagde restylane afviste, at der skulle være noget galt med behandlingen. Efter gentagne henvendelser fik jeg en tid hos deres læge. Hun kunne så godt se, at resultatet er dårligt. Hun kommer dog med undskyldninger om, at væsken kan være en allergisk reaktion. Jeg fik en anden vurdering på en anerkendt klinik, som med det samme kunne se, at min restylane under øjnene var udført forkert. Lægen på klinikken siger, at de ikke udbetaler penge tilbage og at der er risiko ved at få restylane. Nu er jeg så i den situation, at jeg må få den erfarne klinik til at lave det om, da jeg jo ikke vil gå rundt og se sådan her ud. Mine udgifter ender så på 12000. Det var jo ikke lige det, som jeg havde forestillet mig,,
   Jeg ved ikke, hvordan man klager over kosmetisk behandling og tror mulighederne for at få medhold er små!!
   Jeg vil skrive en skriftelig klage til klinikken. Jeg offentliggør gerne navnet på klinikken, hvis de igen ignorerer mig!!!

   Vil bare sige pas på med, hvor i går hen! Det kan ende rigtig dårligt hos den forkerte behandler!

   Og tak for, at jeg måtte komme ud med mine frustrationer her :-)))) Det er en rigtig god blog i har!

   Kh sabine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Sabine

   Hvor er det dog ærgerligt for dig. Du kan se her, hvor du kan klage: http://www.sst.dk/Tilsyn%20og%20patientsikkerhed/Kosmetisk%20behandling/Klage%20og%20erstatning.aspx

   På MyLooks kan man lave brugeranmeldelser og der er også et stort forum: http://www.kosmetiskguide.dk

   Og jeg kan kun sige, at jeg er helt enig i at man skal vælge sin behandler med omhu. Jeg vil meget gerne vide, hvor du har fået det lavet – om ikke andet så i en mail.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Tusinde tak for hjælpen!!
   Hvordan sender jeg en personlig mail til dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   katja@pudderdaaserne.dk Den står også flere her på siden flere steder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Hej Sabine
   Må jeg få at vide, hvilken klinik der har udført behandlingen? Sidder selv og skal finde den rette klinik, og vil nødigt ende der hvor du var.
   Vh Maja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker når folk får sådan en succes. Det mentale i det er
  alt. Jeg har selv tydelige mørke vener under øjene, og er altid
  blevet spurgt om jeg har fået tæsk…det vil jeg ændre på nu, efter
  at have læst dit indslag. Jeg anede jo ikke der fandtes andet en
  corrector og concealer. Af hjertet tak. Skal helt klart til n’age i
  Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] restylane er en gennemsigtig gel, der injiceres direkte i huden i ansigtet og indeholder hyaluronsyre, der genopretter ansigtets […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  http://nyheder.ku.dk/alle_nyheder/2014/03/kosmetisk-behandling-giver-bakterier-frit-spil/

  hej ville bare lige vise jer denne her forskningsnyhed om restylane.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej

  Jeg er ikke blålig under øjnene, men har altid haft lidt dybe fuger der ikke runder under øjet som på så mange andre, men som mere går lige nedad langs næsen – det gør mit ansigt langt og jeg ser træt ud. Tror I jeg vil kunne få glæde af behandlingen?
  Jeg har læst at restylane kan opløses igen hvis det bliver lagt forkert, ved i om det korrekt? – så det ikke helt så risikabelt tænker jeg.
  Jeg bor i Odense på Fyn, og vil jo gerne finde den bedste behandler i nærområdet, nogen gode råd/erfaringer for os fynboer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Linda
   Jeg ved det ærlig talt ikke. Du må snakke med en behandler om det.
   Ja, hyaluronidase er et stof, der opløser restylane. Hvis der opstår problemer, så sprøjter man det ind.
   Håber nogen andre kan hjælpe mht. fyn.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia B

  Hej, får du stadig lavet denne behandling ved N’age? Jeg er lidt nysgerrig på hvor meget du må slippe for behandlingen i dag? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej jeg har ikke fået det igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Hej Katja,
   hvordan kan det være, at du ikke har fået behandlingen lavet igen? Hvor længe holdt resultatet?
   Jeg har præcis samme problem (endda værre end dit) og har haft det hele livet, så jeg har med stor interesse læst dette blogindlæg. Virkelig dejligt at opdage, at jeg ikke er alene, så stor tak! Jeg er selvfølgelig bekymret for risici forbundet med det, så ved du mere om markedet i dag?
   Og hvor længe inden og efter kunne du bruge makeup?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Lea
   Det er godt, du spørger. Det er lidt en længere historie. Men for et par år siden fik jeg konstateret en sygdom, der hedder Sjøgren’s. Det er en gigtsygdom, der angriber kirtler og slimhinder og blandt andet giver ekstremt tørre øjne.

   Jeg har derfor haft en del bøvl med mine øjne og ikke haft lyst til at udsætte dem for noget som helst udefra. Og det tror jeg heller ikke jeg får igen. Jeg har haft nogle hævelser under øjnene, som jeg ikke ved, hvad skyldes. Det kan være restylane, der har sat sig. Det kan være relateret til min sygdom. Jeg aner det ikke. Men under alle omstændigheder er jeg i dag et helt andet sted og ekstremt forsigtig med mine øjne. Det er ikke behandlingens skyld, men min sygdoms skyld.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hej. Jeg har også altid haft tydelige sorte render under øjnene, og folk har altid kommenteret på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej katja, hvor længe holdte restylanen dine rander væk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Årh det er længe længe siden nu. Men det var i hvert fald i et halvt år vil jeg sige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nogen der ved hvad reglerne er i forhold til klage over juvadermbehandling ?
  Jeg har været hos en klinik og fået juvaderm ved kindbenene fordi det skulle formindske render under øjnene.
  Behandleren insisterede på at lægge det meget langt nede i ansigtet, da hun ellers mente jeg ville få Linse Kessler kinder, men det resulterede i at jeg i en måned har set ud som om jeg havde fåresyge og har været tydeligt større i den ene side.
  Jeg har konsulteret to andre professionelle behandlere, der samstemmigt siger, at det er lagt forkert.
  Jeg har i dag fået næsten det hele fjernet og kam endelig holde ud at se mig selv i spejlet.
  Mit spørgsmål er om jeg kan kræve alle eller nogle af pengene retur ?
  Det drejer sig om 8700 kr, så det er jo en sjat, når det eneste jeg har fået ud af det, er at føle mig megagrim i en måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det lyder som en ubehagelig oplevelse. Det eneste jeg ved er at det er styrelsen for patientsikkerhed, der tager sig af den slags. Men hvordan man gør i praksis aner jeg ikke: https://stps.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har du fået det gjort siden? Er det stadigvæk den eneste rigtig synlige behandlig når man har tynd hud og lidt hulrum?

  Kan man risikere det rammer noget op til øjet? Er så bange for den slags, ikke så meget kosmetisk men hvis det kan give nogen permanent skade?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay All Nighter og De-Slick - få din makeup til at holde længere