Fredagsfavorit: Erborian Perfect Skin

09.09.16

Erborian Perfect Skin-1-1

 

Med det koreanske Erborian har Sephora bragt K-Beauty produkter tættere på danskerne. Disse fire produkter er nu noget så udbredt som en BB Crème, CC Crème, en primer og en pudder. Ikke noget nyt – men de er imponerende gode. Og formuleret på en måde, som vi selv ville have haft svært ved at forbedre.

Erborian er en langt større serie end disse fire produkter og består ogs af hudplejeprodukter. Jeg har prøvet fire af Erborians makeup-produkter:

  • Erborian Pink Perfect Crème
  • Erborian CC Crème
  • Erborian BB Crème Nude
  • Erborian 0,09 Touch au Ginseng

Erborian Perfect Skin-5-1

Som alt i andet i dag så er der selvfølgelig knyttet en masse ingredienser og claims på produkterne – ikke mindst eksotiske koreanske ingredienser. Men vigtigst af alt så er produkterne p…. god makeup. Og jeg mener virkelig god.

Erborian Pink Perfect Crème
Pink Perfect Crème er en primer med en pink tone. Denne silikonebaserede primer udjævner huden og den pink farve modvirker en grå og trist hudtone. Konsistensen er god, farven fungerer godt. Der er lidt shimmer i, men ikke for dominerende. Pink Perfect Crème er parfumeret.

Erborian CC Crème Nude
Det er Erborians BB og CC Crème, der for alvor har gjort os begge begejstrede. Først og fremmest indeholder de begge en kombination af kemisk og mineralsk solfilter, der beskytter bredspektret mod både UVA og UVB stråler. Erborian CC Crème har en SPF på 25 og er Helenes favorit. Primært på grund af den lyse farve “clair”, som passer perfekt til hendes blege hud. Den giver en meget let, diskret og naturlig makeup, der dog kan bygges let op. Resultatet er en hud, der bare ser naturligt sund ud.

Erborian CC Crème ser hvid og helt farveløs ud, når den kommer ud af tuben, men når man blander den, kommer farven frem.

Erborian BB Crème
Erborian BB Crème er lidt mere dækkende end CC Crème, men stadig diskret og naturlig. Det er min perfekte lette makeup med solfilter. Farven “nude” er en anelse mørkere end “clair”. Den fordeles let og hurtigt med fingrene, og resultatet er nydeligt. Den har et både organisk og fysisk solfilter med SPF 20 og beskytter både mod UVA og UVB-stråler.

Erborian 0.09 Touch au Ginseng Poudre
Den lillebitte creme-pudder har en speciel konsistens. Den er hverken en kompakt cremefoundation eller en pudder, men et eller andet sted midt i mellem og så helt sin egen. Den bruges som pudder ovenpå enten BB Crème, CC Crème eller en foundation af andet mærke. Den forfiner huden, skjuler porer og ujævnhede, holder huden mat og forlænger holdbarhed. Den er et unikt produkt, der har fået en fast plads i begge Pudderdåsers taske. Produktet er meget småt – det er en fordel i tasken, men en ulempe derhjemme. Den findes i to farver. “Universelle” er en medium, den er ok til mig nu, men bliver nok for mørk til vinter. Den findes også i en lys “Clair”, som jeg nok skal have fat i på sigt.

Både BB Crème Nude, CC Crème og 0.09 Touch au Ginseng Poudre indeholder antioxidanter og flere planteekstrakter, men jeg kan faktisk ikke se, at de skulle indeholde parfume, selvom de ikke selv siger noget om emnet.

Helene har brugt CC Crème og 0.09 Touch au Ginseng Poudre i dette lørdagslook for nylig.

Her kan du købe det
Erborian forhandles i Sephora i Danmark. Find det her på Sephora.dk

CC Crème koster 315 kroner for 45 ml., BB Crème koster 295 for 45 ml., Pink Perfect Crème koster 275 kroner for 45 ml. og 0.09 Touch au Ginseng Poudre koster 235 kroner for 8 gram i Sephora.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
S

Hej,
jeg ville lige tilføje at det også forhandles i &other stories 🙂
Virkelig gode produkter!

Anne - Sofie A

Hej, Space NK UK forhandler desværre ikke Erborian.

Frederikke

Den silikone der er i Pink perfect cream, tilstoppet den ikke huden?

Tinna Krogh-Andersen

Ved I hvor man kan købe den lille pudderdåse fra Eborian? Sephora har den ikke og kan ikke rigtig finde den nogen steder

Bh Tinna

Helene Randløv

Hej Tinna
Det ser ud til at den er udgået, den bliver heller ikke forhandlet i Erborians egen webshop.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *