Anmeldelse: Rosenduftende makeup fra Origins

07.03.20
Origins makeup

Origins makeup

Origins makeup har fået et tiltrængt ansigtsløft og en relancering. Da det er Origins, så er der selvfølgelig et par plante-ingredienser i, men det er jo heldigvis Estée Lauder, der står bag – og de kan lave makeup, kan de!

Pretty in Bloom SPF20 Flower-Infused Long-wear Foundation 275 kr
Blomsterolie gør hverken din foundation bedre eller din hud gladere – tværtimod. Det er bare parfume. Men “flower-infused” lyder godt, og roser dufter bestemt dejligt.

Og det er en god foundation, som Origins har lavet. Den indeholder en mineralsk solcreme med SPF20 og giver en let til medium dækkeevne, som holder rimeligt på mig. Origins skriver medium til fuld dækkeevne, og den kan bygges op, men et tykkere lag bliver ikke pænt synes jeg. Den fungerer til gengæld meget fint som en let foundation med solfilter på mig. Og foundations med mineralsk solfilter hænger ikke på træerne!

Pinch Your Cheeks Powder Blush 220 kr
Jeg er helt tosset med den helt lette 01 Rose Dust fra Origins blush-serie. Navn og farve passer fuldkommen sammen. Den giver netop et helt let rosenfarvet støv på kinderne. Den er så let og fin – den giver ikke meget farve, men lige netop nok. Konsistensen er smørblød.

Pinch Your Cheeks Gel Blush 150 kr
Første gang, du ser Pinch Your Cheeks Gel Blush, undrer du dig nok over, om du ved en fejl har modtaget en sample size. Men nej, den indeholder kun 3 ml. Grunden er selvfølgelig, at der kun skal en lillebittebitte smule til. Den er meget pigmenteret, en lillebitte prik fordeles lynhurtigt med fingrene på kinderne, og så skal man ellers skynde sig at vaske fingre bagefter, hvis man ikke vil have hindbærfarvede kinder.  Ja, det fungerer – men nej, jeg gider ikke. Det er for bøvlet i forhold til resultatet.

Blooming Sheer Lip Balm
Læbebalmen er en ultratransparent og glossy læbestift/læbepomade med en kraftig duft af roser. Den er virkelig fin og konsistensen er lækker, hvis duften er din smag.

Blooming Bold Lipstick
Det samme gælder læbestifterne: Flotte, klassiske cremede læbestifter – hvis duften af roser er din smag. Den hænger ved læberne, så du skal sætte pris på den. Jeg elsker duften af roser, men igen – det er en smagssag.

Fill In The Blanks Eyebrow Enhancer 175 kr
MAC Eye Brows Styler, Estée Lauder Micro Precision Brow Pencil, Smashbox Brow Tech to Go og Fill In The Blanks Eyebrow Enhancer fra Origins. Alle reelt set det samme produkt og hvorfor lave noget om der fungerer? Der er trods alt grænser for, hvor mange måder, man kan lave en brynblyant på.

Mascara, blyanter og de pudrede produkter er umiddelbart ikke parfumerede, men læbeprodukter og cremede produkter er kraftigt duftende af blomster. Hvis det ikke generer dig, så får du med Origins makeup en klassisk farvepalette produceret i Estée Lauder-huset – og det går man sjældent fejl af.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)
Et udvalg af produkterne kan købes på Matas.dk. Det fulde udvalg kommer til at være på Origins.dk.

 

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *