Olay Total Effects: Billig hudpleje der virker

08.09.12
Olay Total Effects 7 in one

Olay Total Effects 7 in one

Jeg ELSKER Olay. Der er meget langt fra de pink Oil og Olay produkter, vi kendte i min ungdom i 90’erne, til Olay Total Effects og Olay Regenerist serierne, som begge er hudeplejeserier, men de bedste, mest effektive og gennemtestede hudplejeingredienser, vi kender i dag og til en fornuftig pris. De virker – jeg har selv prøvet. Se fx. min gamle test af Olay Regenerist.

Olay Total Effects 7 in one bygger på Niacinamid, hvor Regenerist bygger på peptider. Hvis rynker er dit issue, vil jeg klart anbefale Regenerist, men Total Effects 7 in one serien kan også gøre meget fine ting for huden.

Hovedingrediensen i alle produkterne er Niacinamid, som er et B-vitamin. Det har mange  talenter, fx. har et studie vist, at det i 4% koncentrationer virker lige så godt som det receptpligtige middel hydroquinone (Dermatol Res Pract. 2011).   Et andet studie har vist al., at Niacinamid stort set kan alt, som vi ønsker os: mindske fine linier, hyperpigmentering, rødme, gulning og øge elstaticitet. Det er også testet mod acne, som det også i høje koncentrationer har en effekt mod.

Derudover indeholder produkterne fine mængder gode antioxidanter og andre gode ting for huden og kommer (med en enkelt undtagelse) i luft- og lystætte pumper. What’s not to like?

Olay Total Effects 7 in one NIGHT firming moisturiser er natcremen i serien, hvilket vil sige cremen uden solfaktor. Du kan selvfølgelig bruge den døgnet rundt og i hele ansigtet – også omkring øjnene. Konsistensen er dejlig, og jeg er fan! Klart det produkt, jeg ville vælge at starte med.

Olay Total Effects 7 in one DAY moisturiser SPF 15
Den væsentligste forskel på dagcremen og natcremen er, at der er faktor 15 i denne. Og en faktor 15 med stabil og bredspektret solbeskyttelse i form af Avobenzone, Octocrylene og Titanium Dioxid. Det er virkelig et godt bud på en effektiv dagcreme med solfilter i.

Olay Total Effects 7 in one Moisturiser + touch of Max factor SPF 15
Glem alt om hypede BB creams – det her er den gode vare. Den kan nemlig alt det, som de trendy BB creams siger de kan, men ikke kan, når det kommer til stykket. Udover at være en meget fin og transparent farvet dagcreme, så indeholder de 1) samme gode solfilter som før og 2) samme suveræne ingredienser i form af Niacinamid og antioxidanter som resten af serien. Så dette er netop makeup, der samtidig plejer huden og beskytter mod solen. I modsætning til de BB Creams, jeg indtil videre har set, der bare siger, de gør det…

Den fåes i Fair og Medium, og som en lille kuriositet så ændrer Olay nu teksten på den og tilføjer et  “- Olays originale BB Cream”. Jaja…

Olay Eye Transforming Creme
Ja, selvfølgelig skal Olay følge markedet og have en øjencreme. Det skal man jo. Men de aktive ingredienser er de samme, kun konsistensen er anderledes. Desuden er denne i en krukke, og får derfor tommelen nedad herfra.

Olay Total Effects 7 in one moisturiser + wake up wonder
Wonder synes jeg nok er så meget sagt. Denne er en noget lettere formel med tilsat mint. Der skal mere til at vække en træk Pudderdåse (dobbelt cortado, tak), men den lettere konsistens vil muligvis tiltale nogen. Mængden du får er mindre end i de øvrige cremer, og husk at mint måske at irritere huden (videnskaben er uenig med sig selv i dette spørgsmål).

Bagsiden af medaljen
Som Olay altid gør, så er der rigelig med parfume i, og det er af den særligt deklarationspligtige slags. I udlandet findes en variant uden parfume – be’om til Danmark tak!

Vi er ikke parabeneforskrækkede her hos Pudderdåserne, men hvis du er, så vær opmærksom på, at Olay – i modsætning til efterhånden de fleste andre – stadig bruger en række af de parabener, som der har fået såkaldt “rødt kort”. Læs mere om vores holdning til parabener her.

Her kan du købe det
Olay Total Effects produkterne koster 170 kroner stykket i blandt andet Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
henrik Boysen

har lige læst at butylparaben og propylparaben er blevet frikendt som dårlige parabener, og nu har fået grønt lys af EU.
Har læst det her !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.spt.dk/frame.cfm/cms/id=1013/sprog=1/grp=9/menu=5/
Ps igen en god artikel, olay bruger virkelig nogle gode og veldokumenteret ingredienser, eneste minus er den parfume, det er så unødvendigt, øv at danske butikker og kosmetologer ikke tager ansvar og køber produkter uden høje mægter af alkohol, parfume og æteriske olier, men mit bud er at de ikke ved bedre, man lære åbenbart ikke hvad hudpleje handler om på de skoler de går på.
hvis man overvejer olay´s nat creme men ikke vil have parfume så er
Decubal Face Vital også et godt bud (der er også B3 vitamin i koster 100)
ingrediensliste se http://decubal.dk/mxcms.aspx?itemId=165

Pudderdåse Katja

Mange tak Henrik, det havde jeg ikke set.
Ifht. dette produkt er konklusionen dog den samme – der er også en af iso-parabenerne i.

henrik Boysen

ved godt det her kun er for nørder men en af katjas ynglings bloggere udfordre selveste paula begoun i hvorvidt alkohol er skidt eller godt for huden
Artikel 1
http://www.futurederm.com/2012/08/07/is-sd-alcohol-harmful-for-the-skin/
Paulas svar 1
http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150904101969004
Artikel 2
http://www.futurederm.com/2012/09/06/why-alcohol-in-skin-care-is-safe-despite-what-paula-begoun-says/
Paulas svar 2
http://www.facebook.com/notes/paulas-choice-inc/alcohol-in-skin-care-products-its-still-bad-news/10151142710969004
Kunne være spænde at høre vad pudderdåsen mener om alkohol efter artiklen.
Når i får tid Tak

Pudderdåse Katja

Det kan du tro – det er på min to-do nu!

Simone

Jeg kan se det er et gammelt indlæg, men måske I kan hjælpe. Hvor køber I Olay fra, nu Matas ikke virker til at føre mærket længere?

Katja Moikjær

Jeg ved det desværre ikke? Du bliver nok nødt til at søge online.

Ulla

Kære Katja – Sikken en god www-side du har. Jeg er først “faldet” over den nu. Jeg bor egentlig i Frankrig, men skal (hjem)til Danmark og holde jul, og ville så kigge hvor det er billigst at købe gaverne. – Jeg har et par andre gamle damer – som mig – og det er lækker ansigtscremer, som er favoritgaverne os imellem. Nu har læst dine indlæg og efter at brugt L’Oreal Age perfect gold siden Jane Fonda kom på æsken,er det måske tiden at finde på noget bedre????og uden alkohol. Men hvad? Jeg er 70. Er heldig, har en god hud, men med alderens tørhed. Jeg bruger kun en alm. eller lidt farvet dagcreme nu. Og jeg vasker mit ansigt med (kun)iskoldt vand om aftenen og tørrer i et frottéhåndklæde, inden natcremen og lunkent om morgenen. Kun såfremt jeg har været ude og haft lidt make up på, renser jeg grundigt. Det virker, ogs åfordi jeg er så beldig at bo på landet uden luftforurening. til sagen – Kan du komme med et par gode forslag til dag og natcreme og en let dækkende til pænere brug?
På forhånd tak.

Helene Randløv

Hej Ulla
Der er jo masser af gode produkter på markedet, hvad må det koste og skal det kunne købes både her og i Frankrig?
Hvis du skal kunne købe det i begge lande, tænker jeg Avène, jeg har gode erfaringer med i Avène PhysioLift, men måske Eluage serien passer bedre til dig og veninderne. Clinique, Filorga, Eucerin, Yves Rocher har også mange gode produkter rettet mod aldersforandringer.
Hvilken konsistens foretrækker du? Noget let? Eller noget mere rigt til tørheden?
Kh. Helene

Nanna

Hej, hvilken creme vil I anbefale til halvgammel hud med tendens til rosacea? Der også har en god solfaktor? Og uden olie? Med niacinamid? Og sæbe? Det skal lige siges, at jeg bare vasker ansigtet når jeg er i bad og så en creme, jeg bruger ikke alverdens nat/øjen og dagcreme, kh Nanna

Helene Randløv

Hej Nanna
Sådan en creme findes ikke. Creme er per definition en emulsion af olie og vand, det er derfor ikke muligt at have en creme uden fedtstoffer i. Hvis det er på grund af rosacea, du holder dig fra olie, er det langt fra sikkert, at alle olier påvirker din hud lige voldsomt. Vores egen Alt i en Beskyttelse med SPF 40 er tør, med mineralske filtre og let farvet. Der er ikke niacinamid i, men sådan en har vi separat Niacinamid 10%. Det er generelt hårdt for huden med en masse vand… det er bedst at undgå eller i det mindste begrænse mængden af vand med en klud. Vores Alt i en Sæbe kan både bruges til at fjerne øjenmakeup, vaske ansigt, krop, hænder og selv hår i en snæver vending. Vores nyeste hudplejelancering er Cremen og den er virkelig god til Rosacea. Du kan læse om vores produkter, hvis du kigger under menupunktet “Vores egen hudplejeserie”.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *