Pudderdåsernes Niacinamid 10%

15.12.17
Pudderdåserne 10% Niacinamid

Pudderdåserne 10% Niacinamid

I Niacinamid 10% finder du to særdeles potente ingredienser, der har god effekt på mange forskellige problemområder:

  • Niacinamid (B3-vitamin): Vi har tidligere kaldt niacinamid for ‘ingrediensen der virker mod alt‘. Med en høj andel af niacinamid, får du et effektivt middel mod blandt andet forstørrede porer, mærker efter bumser, hudorme og pigmentpletter. Samtidig giver niacinamid generelt en finere hud med glød.
  • Miniporyl: Miniporyl er et helt nyt ekstrakt af rødkløver, som ikke er ret kendt, men som har vist nogle imponerende resultater i vores leverandørs forsøg. Miniporyl kan reducere mængden af overskydende talg i hudoverfladen, mindske udseendet af forstørrede porer og reducere antallet og størrelsen af iøjnefaldende porer.

Niacinamid 10% er en let serum til alle hudtyper. Vi har ikke brugt udtørrende ingredienser, tværtimod er vores Niacinamid 10% lige så god til tør som til fedtet hud. 

Hvem er Niacinamid 10% til?
Alle. Når vi kalder Niacinamid for “ingrediensen der virker mod alt”, så mener vi det. Videnskaben har studeret effekten af niacinamid på alt lige fra ar til bumser.

Sådan bruger du Niacinamid 10%
Brug Niacinamid 10% 1-2 gange om dagen og se effekt efter cirka 2-4 uger. Brug gerne Niacinamid 10% oven på Pudderdåsernes AHA SERUM eller T-ZONE PEELING. Brug anden creme eller serum ovenpå efter ønske og behov.

Her kan du købe det
Pudderdåsernes Niacinamid 10% koster 199,95 kroner for 50 ml.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i Matas Magasin og Salling. Se alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

PS. Og må vi så have lov at slutte af med vores personlige erfaringer her, for vi har begge to haft en særlig gavn af netop dette serum. Helenes næse med de store porer er blevet synligt pænere. Katjas hyperpigmentering i læbekanten og tindingen, der skyldes en kombination af hormoner og medicin, og som kommer frem hver gang hun glemmer solcreme, er også blevet synligt mindsket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
261 kommentarer
CAMILLA

Hej Pudderdåser,
Først og fremmest tak for en god blog, hvor jeg især har læst grundigt med når det har handlet om fedtet hud, men på trods af at have fulgt flere af jeres råd, er min hud altså ikke blevet bedre.
Jeg har en hud der om vinteren er tør i t-zonen, men en hud som samtidig få timer efter rens og makeup skinner så meget at man nærmest kan spejle sig i mit ansigt (blotting paper fra Shiseido er min redning hver dag – flere gange dagligt faktisk). Jeg har hudorme på næsen, så noget tyder på at jeg ikke får ”lukket” huden ordentligt – eller hvad?
Min hudpleje rutine om morgen er blot med en lun våd vaskeklud, derefter en oil-free toner fra Elisabeth Arden (visible difference), efterfulgt af jeres T-zone peeling, hvorefter jeg til sidst slutter af med en oil-free lotion fra Elisabeth arden. – derefter en BB cream fra Gosh.
Om aftenen renser jeg først make up af med alt-i-1 rens fra Matas og vasker derefter huden med renseskum fra Beauty Pacifique, igen T-zone peeling og til sidst en natcreme fra Elisabeth Arden ”skin balancing night cream.
Jeg har prøvet at ”rulle”, ”smøre” og klemme hudormene ud, men absolut ingenting hjælper.
Og hvorfor er min hud fedtet, men samtidig tør?
Hjælp, hvad gør jeg forkert?

Helene Randløv

Hej Camilla
Det er ikke muligt at åbne og lukke huden. Så det er i hvert fald ikke der, det går galt 🙂
Vaskekluden er en glimrende idé, jeg kan heller ikke selv undvære den om morgenen… men den der toner… det er skidt! Den er fyldt med alkohol og æterisk olie, mit forslag er, at du nøjes med T-Zone Peeling og tilføjer noget SPF. Altså Rens, eksfolier, beskyt og derefter makeup. Gå i matas og få en prøve på vores Alt i en Beskyttelse, det er det eneste produkt nogensinde, der kan holde min T-Zone mat.
Du renser simpelthen huden for hårdt om aftenen, pH-værdien på begge produkter er uhensigtsmæssig, så jeg vil foreslå Derma Rensegel i stedet (den fjerner også øjenmakeup): https://pudderdaaserne.dk/2016/10/31/test-og-guide-milde-ansigtsvask-uden-parfume/
Derefter T-Zone Peeling og så synes jeg da, at du skulle prøve vores nye produkt Niacinamid 10%… men du har også brug for noget til den der tørhed, og der synes jeg, du skal prøve Clinique https://pudderdaaserne.dk/2013/08/21/dramatically-different-moisturizing-lotion-tiltraengt-ansigtsloft-til-aeldre-gul-dame/
Den skal øverst men under SPF i dagtimerne.
Giver det lidt mening?
Kh. Helene
(der altså rettede blognavnet ;-))

camilla

Hej Helene,
Tak for dit svar.
Jeg dropper toneren og prøver Derma’s rensegel istedet.
Jeg har netop købt jeres Niacinamid produkt, så må vi se hvad effekten af denne bliver.
Så det hedder t-zone peeling, Niacinamid og til slut foreslår du alt i en beskyttelse?

Natascha

Hejsa 🙂
Jeg har tænkt mig at købe hele jeres serie.. Men jeg har brug for lidt hjælp. I hvilken rækkefølge skal man bruge jeres produkter? Lige fra aha til olier og cremer mm.? Jeg har egentlig relativ pæn hud men døjer med skygger fra pigmenter (som jeg har fået behandlet med cosmelan – i øvrigt meget effektivt 🙂 men jeg har også en ujævn hudtone.. Kan I hjælpe mig lidt på vej?
Vh Natascha

Anne F.

Kære pudderdåser.
Jeg har en fest med jeres produkter! 🎊
Første tilføjelse var t-zone der har gjort underværker for både min og min teenagesøns hud. Kombineret med alt-i-en som især teenageren bruger.
Næste skridt var at udskifte Ole Henriksens hybenkerneolie med jeres ansigtsolie. 👍🏻 Jeg elsker Ole, men det produkt kommer ikke tilbage. 😔
Derefter købte jeg Alt i en beskyttelse, der har erstattet min Elizabeth Arden prevage city smart dagcreme. 😃
Men nu kommer den virkelige prøve.

Helene Randløv

Kære Anne F.
Mange tak for din ros og støtte, du må endelig skrive, hvis du ønsker hjælp eller vejledning til det ene eller det andet :-*
Oles Pure Truth Youth Activating Oil findes da endnu? Eller misforstår jeg dig?
Kh. Helene

M

Kan man bruge den alene? Og hjælper den mod rødme?

Helene Randløv

Hej M
Hvis du har tør hud, vil jeg anbefale dig en god fugtighedscreme ovenpå. Og ja, den gør noget for rødme, men det er ikke et mirakel.
Kh. Helene

Christine

Store porer, hudorme, udslæt på kinder, pigmentfejl bla på læbekant…. generelt forfærdelig hud uanset produkter og metoder! Hvad er den ultimative kombi og fremgangsmåde her? For jeg er ærligt talt så trist over mit ansigt.

Helene Randløv

Hej Christine
Kan jeg lokke dig til at skrive en besked til mig på vores facebook profil? Der kan du i øvrigt også uddybe, hvilke produkter du bruger nu, og hvad det er for noget udslæt? Ellers er det rigtig svært for mig at hjælpe dig <3 Den rækkefølge, vi anbefaler, ser nogenlunde sådan ud:
Rens (Mild og god for eksempel Alt i en Makeupfjerner)
Eksfoliering (T-Zone Peeling ELLER AHA Serum, det er vigtigt at vælge enten den ene eller den anden!)
Behandling (Anti age Ansigtscreme/Niacinamid 10%)
Evt. Alt i en Creme eller Ansigtsolie (det er især en god idé, når man bruger Niacinamid!)
Altid SPF øverst i dagtimerne.
Hvis du bruger creme eller olie direkte ovenpå eksfoliering SKAL du vente et øjeblik (cirka en tandbørstning).
Kh. Helene

Maria

Hejsa! Jeg er 26 år og har altid døjet med (klammo!) sorte porer. Håber at denne vil hjælpe! Lige nu bruger jeg AHA-serum + jeres Anti Age hvilket er noget af de bedste jeg har prøvet.
Jeg føler at det er lidt i overkanten med tre cremer, så vil høre om Niacinamid 10% fugter i samme grad som Anti Age? Jeg har nemlig også lidt tør hud, men Anti Age plejer at fugte nok.
Mit spørgsmål er altså om Niacinamid kan erstatte Anti Age? 🙂

Helene Randløv

Hej Maria
Nej, det gør den slet ikke, faktisk er det ikke unormalt at få tør hud, når man bruger Niacinamid. Så min anbefaling er helt klart at bruge creme oven på Niacinamid 10%
Kh. Helene

Tanya

Hej. Jeg var i Matas i dag for at købe anti age cremen men gik ud af butikken med denne nye creme. Matasdamen sagde at den nye creme erstattede anti age cremen, da det blot var en forbedret udgave og at anti age ville udgå. Er det korrekt?

Helene Randløv

Kære Tanya
NEJ!!! Hvor i alverden har du fået den besked? Det er på ingen måde korrekt! Du må meget gerne skrive en mail til mig på daaserne@pudderdaaserne.dk.
Kh. Helene

Kathrine

Hej skønne Pudderdåser.
Jeg elsker når I lancerer nye produkter!
Jeg er inkarneret fan af især jeres anti age creme, og alt i en salve. Kan niacinamid bruges sammen med jeres anti age?
På forhånd tak 🙂

Line F

Hej i to søde dåser! Først og fremmest: jeg er VILD med jeres produkter – dog ikke makeupfjerneren. Den svier på mig – men jeg bruger følgende produkter morgen og aften: t-zone, anti age (morgen)/ansigtsolie(aften) og alt i en creme. T-zone peeling har helt sikkert forbedret min hud i ansigtet, så jeg nærmest aldrig har bumser og dem der kommer forsvinder hurtigt og når ikke at blive for alvor store/et problem.
Jeg var forleden i matas og købe jeres nye baby pga porer på næsen. Damen syntes min hud var tør og mente jeg kun skulle bruge t-zone 2-3 gange om ugen! Men hvad siger I? Bør jeg gå ned til en gang om dagen eller sjældnere? Er lidt ærgerlig over at skulle tilbage til dårlig hud igen….kh. Line

Katja Moikjær

Nej hvorfor skulle du dog det? Oplever du selv at den generer din hud? If it works, don’t fix it! Bliv endelig ved når det fungerer så godt. Oplever du selv at du har bivirkninger?
Er din hud tør?
Jeg er ked af at makeupfjernerneren drille dig. Så skal du selvfølgelig ikke bruge den. Der er heldigvis mange andre gode derude, har du fundet end anden, som din hud bedre kan lide?

Line

Jeg er SÅ glad for Cliniques take the day off, men ikke så glad for prisen ;-).
Jeg har altid haft tør hud! Jeg synes ikke det blev værre eller bedre efter at bruge jeres t zone… men når jeg bruger både anti age/olien og alt i en cremen – og alt i en beskyttelsen, så er min hud meget fin 😉
Matasdamen mente at T zone (eksfoliering) var for hård ved huden 1-2 gange om dagen, men det undrede mig for det var ikke hvad jeg havde hørt “mine” dåser sige ;-)…

Kira

Som altid lækre produkter og jeg glæder mig til at prøve det nye medlem i familien 🙂
Jeg er fast bruger af T-zone peeling men mangler noget godt til min meget olierede pande. End ikke Ole H eller den dyre serie fra kosmetologen har kunnet reducere olien…. oh what to do? Er der noget fra jeres serie som vil kunne afgjælpe netop dette problem?
Synes efterhånden det er pænt træls at jeg som 43 årig stadig er så olieret i huden (uanset om jeg har makeup på eller ej :-/ )

Katja Moikjær

Prøv Niacinamiden og fortæl os, om den hjælper 🙂 Det ville være en stor hjælp for os. Den kan have en effekt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *