Pudderdåsernes Niacinamid 10%

15.12.17
Pudderdåserne 10% Niacinamid

Pudderdåserne 10% Niacinamid

I Niacinamid 10% finder du to særdeles potente ingredienser, der har god effekt på mange forskellige problemområder:

  • Niacinamid (B3-vitamin): Vi har tidligere kaldt niacinamid for ‘ingrediensen der virker mod alt‘. Med en høj andel af niacinamid, får du et effektivt middel mod blandt andet forstørrede porer, mærker efter bumser, hudorme og pigmentpletter. Samtidig giver niacinamid generelt en finere hud med glød.
  • Miniporyl: Miniporyl er et helt nyt ekstrakt af rødkløver, som ikke er ret kendt, men som har vist nogle imponerende resultater i vores leverandørs forsøg. Miniporyl kan reducere mængden af overskydende talg i hudoverfladen, mindske udseendet af forstørrede porer og reducere antallet og størrelsen af iøjnefaldende porer.

Niacinamid 10% er en let serum til alle hudtyper. Vi har ikke brugt udtørrende ingredienser, tværtimod er vores Niacinamid 10% lige så god til tør som til fedtet hud. 

Hvem er Niacinamid 10% til?
Alle. Når vi kalder Niacinamid for “ingrediensen der virker mod alt”, så mener vi det. Videnskaben har studeret effekten af niacinamid på alt lige fra ar til bumser.

Sådan bruger du Niacinamid 10%
Brug Niacinamid 10% 1-2 gange om dagen og se effekt efter cirka 2-4 uger. Brug gerne Niacinamid 10% oven på Pudderdåsernes AHA SERUM eller T-ZONE PEELING. Brug anden creme eller serum ovenpå efter ønske og behov.

Her kan du købe det
Pudderdåsernes Niacinamid 10% koster 199,95 kroner for 50 ml.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i Matas Magasin og Salling. Se alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

PS. Og må vi så have lov at slutte af med vores personlige erfaringer her, for vi har begge to haft en særlig gavn af netop dette serum. Helenes næse med de store porer er blevet synligt pænere. Katjas hyperpigmentering i læbekanten og tindingen, der skyldes en kombination af hormoner og medicin, og som kommer frem hver gang hun glemmer solcreme, er også blevet synligt mindsket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
261 kommentarer
Anna

Tillykke med jeres nye produkt! Og sikke et skønt billede af jer to. Man får fornemmelsen af at I har det rigtigt godt og sjovt med det I laver og med hinanden:)

Helene Randløv

Mange tak Anna!
Det har vi også, vi er meget taknemmelige for mulighederne og støtten fra både læsere, firmaer og vores dejlige producent!
Kh. Helene

Nanna

Det lyder lækkert!
Vil det give mening at bruge den i forbindelse med dermaroller, eller har I et andet produkt i vil anbefale til det? 🙂

Helene Randløv

Kære Nanna
Det giver rigtig fin mening 🙂
Kh. Helene

Amalie

Hej med jer! Jeg har bestilt denne nye niacinamid creme, da jeg håber at den kan hjælpe på mine synlige porrer på næsen. Jeg synes desværre ikke T-zone peeling har gjort noget for mine porrer på næsen, men den har helt sikkert forbedret min hud i ansigtet generelt – så tak for det! Jeg vil gerne spørge om man kan bruge jeres t-zone peeling, derefter niacinamid og så EmerginC Multivitamin + retinol serum efterfølgende? Jeg er nemlig lidt i tvivl om de produkter kan spille sammen 🙂

Helene Randløv

Kære Amalie
Det, tror jeg sagtens, kan gå. Jeg kan ikke huske konsistensen på EmerginC, men umiddelbart bør der ikke være noget i vejen for at kombinere produkterne.
Kh. Helene

Maria S

Sådan I to! Også købt her.
Jeg er i forvejen storforbruger af jeres AHA, og er efterhånden også igennem både en ansigtscreme og en ansigtsolie – og så ligger der en Alt-i-en i tasken 🙂
Jeg er en efterhånden mangeårig fan af jer og jeres arbejde og i særdeleshed også jeres produkter. Jeg håber, der er flere efternølere på vej <3

Helene Randløv

Tak Maria <3
Det er ikke ideer til produkter, vi mangler 😛
Kh. Helene

Anni

Den glæder jeg mig til at prøve! Må man bruge den omkring øjnene?

Helene Randløv

Tak Anni <3
Ja, men ikke i øjnene!
Kh. Helene

Amalie

Hvor fint! Tillykke med det!
Kan produktet bruges, når man har akne, eller vil det skabe forstoppelse eller andet skidt i kombination med akne?

Helene Randløv

Hej Amalie
Som vi har skrevet tidligere, virker Niacinamid på rigtig mange ting, følg linket her: Niacinamid og læs mere. Der er sådan set ingen af vores produkter, der virker tilstoppende, men da det er meget individuelt, hvordan huden reagerer, kan jeg ikke give dig et rungende nej! Læs eventuelt om non-comedogene produkter i dette gamle tirsdagstip.
Kh. Helene

Sacha

Kære dåser,
Det lyder som et spændende produkt, som jeg klart skal prøve. Har tidligere prøvet Amazing Space’s niacibamid serum, og fik desværre flere urenheder af den.
Er jeg den eneste der ikke kan se Miniporyl i den ingrediensliste, I har skrevet i indlægget?

Katja Moikjær

Miniporyl er = Trifolium Pratense Flower Extract. Det er det latinske navn for rødkløver 🙂

Nanna

TILLYKKE! Hvis jeg må være så fræk at spørger om i kunne overveje at lave en nat serum med 1% retinol i og en serum med massere af fugt og peptider? 😅 I er geniale! Tak for jer.

Katja Moikjær

Vi ville gerne, men der er nogle lovgivningsmæssige problemer forbundet med at producere produkter med A-vitamin. De danske myndigheder ser det som en gift, og det stiller nogle helt andre krav til produktionsforhold mm. Arbejder på det!!!

Louise T.

Tror jeg skal prøve den på manden 😀 Han brokker sig altid over, at det jeg prøver på ham ikke virker til “de små sorte” på næsen 😛

Helene Randløv

Hej Louise
Har han prøvet T-Zone Peeling?
Kh. Helene

Karina

Hvor er det fantastisk at jeres serie af produkter vokser 👍 og priserne er gode.
Et spørgsmål?
Jeg overvejer at udskifte min Ole Henriksen Truth serum ud, kan den erstattes af en af jeres produkter. Har forsøgt længe men læser mig ‘blind og forvirret’ når jeg forsøger at gennemskue, hvad alt muligt indeholder 🙄

Helene Randløv

Hej Karina
Truth Serum er et C-vitamin serum og sådan et har vi ikke. Hvilken virkning er det, du ønsker?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *