Pudderdåsernes Niacinamid 10%

15.12.17
Pudderdåserne 10% Niacinamid

Pudderdåserne 10% Niacinamid

I Niacinamid 10% finder du to særdeles potente ingredienser, der har god effekt på mange forskellige problemområder:

  • Niacinamid (B3-vitamin): Vi har tidligere kaldt niacinamid for ‘ingrediensen der virker mod alt‘. Med en høj andel af niacinamid, får du et effektivt middel mod blandt andet forstørrede porer, mærker efter bumser, hudorme og pigmentpletter. Samtidig giver niacinamid generelt en finere hud med glød.
  • Miniporyl: Miniporyl er et helt nyt ekstrakt af rødkløver, som ikke er ret kendt, men som har vist nogle imponerende resultater i vores leverandørs forsøg. Miniporyl kan reducere mængden af overskydende talg i hudoverfladen, mindske udseendet af forstørrede porer og reducere antallet og størrelsen af iøjnefaldende porer.

Niacinamid 10% er en let serum til alle hudtyper. Vi har ikke brugt udtørrende ingredienser, tværtimod er vores Niacinamid 10% lige så god til tør som til fedtet hud. 

Hvem er Niacinamid 10% til?
Alle. Når vi kalder Niacinamid for “ingrediensen der virker mod alt”, så mener vi det. Videnskaben har studeret effekten af niacinamid på alt lige fra ar til bumser.

Sådan bruger du Niacinamid 10%
Brug Niacinamid 10% 1-2 gange om dagen og se effekt efter cirka 2-4 uger. Brug gerne Niacinamid 10% oven på Pudderdåsernes AHA SERUM eller T-ZONE PEELING. Brug anden creme eller serum ovenpå efter ønske og behov.

Her kan du købe det
Pudderdåsernes Niacinamid 10% koster 199,95 kroner for 50 ml.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i Matas Magasin og Salling. Se alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

PS. Og må vi så have lov at slutte af med vores personlige erfaringer her, for vi har begge to haft en særlig gavn af netop dette serum. Helenes næse med de store porer er blevet synligt pænere. Katjas hyperpigmentering i læbekanten og tindingen, der skyldes en kombination af hormoner og medicin, og som kommer frem hver gang hun glemmer solcreme, er også blevet synligt mindsket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
261 kommentarer
Tina

Kan man kombinere jeres niacinamid og t-zone peeling med Eucerin DermoPure serien? Så rens og tonic fra Eucerin og de to “cremer” fra jer? Eller anbefaler i noget andet inden de to?

Katja Moikjær

Der er også syre i DermoPure – jeg ved ikke om der er i de to produkter, du vil bruge? I så fald vil jeg ikke blande dem.

Jeanette Schnack

ALDRIG har jeg prøvet (og jeg har prøvet VIRKELIG mange)nogle produkter der er SÅ fantastiske og virker optimalt!
TAK!

Tine

Jeg leder efter en god “dags-serum”, som jeg kan bruge som første lag efter rensning og under min dagcreme fra Laroche Posay. Jeg har lidt af akne for nyligt i en længere periode, men er nu nede på 1-2 bumser og lidt små-ar 🙂

Katja Moikjær

Jeg bruger selv vores antiage ansigtscreme som “allroundserum”

Lisa

Kan man bruge den under solcreme/dagcreme med solfaktor her over sommeren – eller gør det at solfaktoren ikke virker lige så godt? Jeg får desværre solskader/pigmenteringspletter, så snart jeg ikke bruger solcreme, så må endelig ikke gøre noget, der mindsker beskyttelsen. Er det i så fald bedre bare at bruge den 1 gang dagligt så under natcreme?
Tak:)

Helene Randløv

Hej Lisa
Den gør hverken fra eller til i forhold til dine øvrige produkter heller ikke SPF.
Kh. Helene

Camilla krogh

Hvilken pH-værdi har jeres t zone samt niacianid? 🙂

Katja Moikjær

T-Zone Peeling har en ph-værdi på cirka 3,5.
Må jeg spørge hvorfor du gerne vil kende ph-værdi på Niacinamid 10%?

Camellia

Hej
Ang. Ingrediensen niacinamid generelt: når den virker mod ar og pigment: er det så et langsigtet resultat – eller kun så længe man bruger et produkt med niacinamid regelmæssigt?

Katja Moikjær

Alt hudpleje virker kun så længe man bruger det.

Nikita

Hej med jer 😊
Jeg skal til at bestille jeres t-zone peeling og jeres niacinamid serum og anti-age creme. Vil det være for meget at bruge anti-age creme ovenpå?
Jeg har ikke som sådan bumser, (får dog altid nogle stykker når det er den tid på måneden), men meget store porrer og hele min næse og hage er dækket af små og store hudorme og gamle akne ar. Tror i t-zone peeling vil være nok mod hudormene og bumserne eller vil i mene, at jeg også skal bruge andre renseprodukter?
Jeg har sart og fedtet hud, men samtidig udbrud af psoriasis i øjenbrynene, på næsen og i panden når det er rigtig slemt.
Mvh. Nikita

Katja Moikjær

Kære Nikita. Nej slet ikke. Det er alletiders kombination

Tina

Hej 😊 Jeg har fedtet hud og store synlige porrer på næsen, og jeg har derfor lige købt denne. Er det nok at rense huden, bruge niacinamid og så en fugtighedscreme efter behov? Eller vil i også anbefale at bruge t-zone peeling inden?

Katja Moikjær

Vi anbefaler altid T-Zone Peelingen som førstevalg. Den er vigtigst. Niacinamid er mere “flødeskum”. 🙂

Anette

Jeg vil gerne af med nogle kraftige mørke pigmentflager i ansigtet og på halsen.
Kan man bruge jeres Niacinamid creme sammen med Retinol 1% fra Paulas Choice?
(Det skal nævnes, at jeg slet ikke oplever svien eller andet af retinol cremen).
Venligst Anette

Katja Moikjær

Ja :))))

Helene

Hej! Jeg har brugt jeres Niacinamid i et par måneder nu, og selvom jeg ikke husker at bruge den hver eneste dag, har jeg kæmpe optur over resultatet! Jeg har haft store porrer og masser af hudorme, men efterhånden er der nærmest ingen tilbage, og huden har bare den fineste, glatte overflade! Jeg køber den til min storebror i julegave, da han har samme problemer. Bedste hilsner fra Helene (som i øvrigt også bruger resten af jeres linje hver dag.)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *