Hvor er Alt i en Beskyttelse SPF 40?

23.04.20
Alt i en Beskyttelse

Alt i en Beskyttelse

I de sidste par uger har jeg glad svaret alle jer, der elsker Alt i en Beskyttelse SPF 40, at den er på vej. Så sent som i går delte jeg den skønne nyhed… Men i går aftes havde jeg lige et spørgsmål, som jeg ville være sikker på, så jeg måtte spørge en voksen. Den voksne i dette tilfælde er vores dejlige kemikerdåse Rikke, og hun havde pænt dårligt nyt. Det har vi så holdt et møde om her til formiddag, og derfor sidder jeg nu og skriver dette kedelige indlæg. Det er helt utrolig træls, men vores Alt i en Beskyttelse SPF 40 lander IKKE i løbet af de næste par uger. Der er desværre nok lange udsigter. Beslutningen om at udskyde relanceringen af den er så tung, at jeg næsten ikke kan overskue det.

Relancering
Måske undrer du dig over jeg skriver relancering? Det er rigtigt, en ny og bedre version af Alt i en Beskyttelse SPF 40 ser dagens lys. Det hele startede med, at leverandøren af vores solfilter varslede, at ingrediensen ville udgå. Det var en god og effektiv ingrediens, og hvorfor den er udgået, ved vi ikke. Det er desværre det, der sker, og det er ikke jordens undergang. Næste gang køber man jo bare ingredienser fra en anden leverandør. Krøllen er så, at den pågældende ingrediens var en pakkeløsning. Den bestod både af den optimale blanding af de mineralske filtre og en smule farve.
Udfordringen opstår, når man er glad for en formulering og helst bare vil have den helt samme igen. Indtil i morges var vi tilfredse, men i dag tog vi beslutningen om at forbedre den yderligere.

En ny og bedre version
Som du måske nok kan fornemme, er jeg rigtig træt af, at vi ikke kan holde, hvad vi har lovet. På den anden side lancerer vi selvfølgelig ikke noget, vi ikke kan stå hundrede procent inde for. Derfor trækker vi i hårnet og kitler, mens vi krydser fingrer for, at formuleringen denne gang vil, som vi vil. Den skal selvfølgelig indeholde alt det, vi synes, den skal, og den skal samtidig opføre sig ordentligt. Først da bliver den relanceret, men det er nok ikke lige foreløbig desværre. Indtil da kan du være heldig at finde den hos en af vores fine forhandlere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
Jette

Jeg bruger Alt i en beskyttelse dagligt. Flere gange har jeg oplevet at produktet bliver meget grynet, og jeg er bekymret for om det påvirker effekten?

Helene Randløv

Hej Jette
Det gør det heldigvis ikke, selvom det er træls :-/
Kh. Helene

Majken

Yikes! Så skal der hamstres

Helene Randløv

Ja 🙁 desværre…

Susan

Jeg har efterhånden brugt mig igennem flere af denne og elsker den. Dog har jeg ved de sidste to jeg har haft, set en tendens til at den skiller. Ved ikke om det er dét der menes med en grynet konsistens? Det er i hvert fald (lettere) irriterende at man skal stå og blande den i hænderne, for at olien og farven mikses jævnt igen…
Er det noget i også oplever?
Mvh Susan

Helene Randløv

Hej Susan
Det var i hvert fald det jeg forstod med grynet. Det er dødirriterende! Det er heldigvis kun en lille del af et batch, der har gjort det og vi har ikke kunnet finde årsagen. Det hjælper jo ikke rigtig dig :-/ Jeg beklager, at du har oplevet det. Det er ikke det, der er vores udfordring nu. Til en anden gang skal du naturligvis henvende dig til os, hvis du oplever, at der er noget galt med et produkt!
Kh. Helene

Maria

puha – det var en øv’er …. Det er måske det produkt af jeres, jeg har synes var allerbedst. Men hvad findes der som alternativ indtil det kommer tilbage på hylderne ? 🙂 Fedtet solcreme er ikke løsningen…

Helene Randløv

Hej Maria
Jeg er fuldstændig enig, den er og har været i brug hver eneste dag, siden den blev klar i 2017. Min favorit i forhold til SPF er jo EVY: https://pudderdaaserne.dk/2019/06/14/fredagsfavorit-evy-technology-sunscreen-mousse-spf-50/
Kh. Helene

Anna

Jeg glæder mig til at prøve den nye – er på min 4. flaske af den nu, og hver eneste gang er den begyndt at skille efter den er omkring halvt brugt op. Og de er alle købt forskellige steder med måneder imellem. Er spf’en stadig effektiv, selvom den skiller? Kan jo godt bare mixe det sammen i hænderne igen – men er for nervøs for om jeg så ikke er godt beskyttet, og har lige nu en som mærkbart stadig har indhold, men tog hul på en ny da jeg blev for usikker.
Jeg er ellers så utroligt glad for den! Men det må være et gennemgående problem med den gamle formular, hvis det er sket hver gang – eller måske er jeg født under den mest uheldige stjerne man kunne forestille sig?

Helene Randløv

Hej Anna
Det er godt at vide, du skal altid kontakte os, hvis der er noget galt med et produkt. Vi har haft problemer med nogle kasser fra et enkelt batchnummer, det er ikke lykkedes laboratoriet at finde grunden. Du skal ikke være bekymret for SPF’en, selvom det selvfølgelig er vildt træls at bøvle med det.
Kh. Helene

Julie

Det lyder som et produkt jeg ikke kan undvære!

Helene Randløv

Hej Julie
Så må du lige vente lidt 🙂
Kh. Helene

Katja

Personligt ville jeg ønske der kom en udgave uden farve. Jeres er meget mørk til mig, men ellers et dejligt produkt. Min hud irriteres ofte af kemiske filtre, så bestiller pt Dr. Sam Buntings SPF 50 hjem fra England. Håber I en dag laver en solcreme uden farve og i en større flaske, resten af kroppen skal jo også smøres ind 😉

Helene Randløv

Hej Katja
Desværre kan det ikke lade sig gøre i øjeblikket.
Kh. Helene

Sophia

Jeg er vildt glad for Alt i en-cremen og har brugt frem længe. Farven og konsistensen passer mig rigtig godt, og den har også fungeret godt som ansigtssolcreme, men inden for den sidste måned har jeg for første gang fået pigmentpletter af at være ude i solen. Bruger jeg for lidt af cremen ift. at opnå den korrekte dækning? Min hud blev ikke rød først som ved solskoldning.

Helene Randløv

Hej Sophia
Det er forhåbentlig Alt i en Beskyttelse SPF 40, du har brugt? Hvor længe har du brugt cremen? Og hvor meget er der cirka tilbage? Det er jo en del man skal bruge for at være ordentligt beskyttet.
Kh. Helene

Sophia

Hov, jeg så ikke svaret. Yes, det er Alt i en beskyttelse. Jeg bruger et pump, og er cirka 2/3 nede, vil jeg tro. Jeg bruger den hver dag, så den burde ikke være for gammel.

Simone

Hej Sophia – de skriver i kommentarerne under beskrivelsen af Alt i en-beskyttelsen at der skal bruges 6-8 pump (afhængigt af ansigtsstørrelse og om man også tager udskæringen med osv.) for at opnå fuld dækning. Så 1 pump er vist alt for lidt ja. Jeg tager det på lidt ad gangen, det kan godt lade sig gøre – selvom jeg først tænkte at seks pump lød meget voldsomt 🙂

Anne-Sofie

Hejsa. Jeg har i dag set på et par webshops at de forventer at få alt i en beskyttelse på lager igen her i starten af august. Kan det passe? Har man lov at være så heldig?

Katja Moikjær

Nej. Desværre. Vi er ikke tilfredse med vores forsøg, så den kommer til at udgå for nu. Beklager!

Christina

Jeg er nu på det sidste af min Alt-i-en beskyttelse. Er der noget produkt lign eller nogle produkter i kan anbefale at bruge sammen for at få lidt ala samme effekt? Fx jeres sololie + Hyaluronsyre + ? For lidt samme effekt?
Med venlig hilsen Christina (som elsker jeres produkter)

Helene Randløv

Hej Christina
Nej desværre, vi kender ikke til en erstatning.
Vores Sololie SPF 30 kan slet ikke sammenlignes med Alt i en Beskyttelse SPF 40
Kh. Helene

Matilde

Hej 🙂
Jeg er for nyligt blevet den heldige indehaver af denne creme. Indtil videre virker den fint, dog har jeg et spm. Ift lugten: jeg synes den lugter lidt “gammelt”?, altså sådan lidt surt. Er det normalt? I bunden står der 281203 – kan I sige mig om det har noget at gøre med holdbarheden?
Pft og mvh Matilde

Helene Randløv

Hej Matilde
Nummeret i bunden er batchnummeret. Det er jo en helt ny produktion, som du kan læse i dette indlæg har den været udsolgt meget længe. Så der er ingen chance for at du har en gammel version. I øvrigt går jeg ud fra, at der står OWP foran?
Uparfumerede produkter lugter af de ingredienser der er i, nogen gange er det knap så behageligt. Sådan er det desværre.
Kh. Helene

Matilde

Hej Helene.
Tak for svar, jeg kan sagtens følge dig mht. lugten af ingredienserne, alt ok. Dog står der ikke OWP foran batch nummeret (som jeg fandt i bunden af beholderen)?
Kh Matilde

Matilde

Sorry – jeg genlæste lige din kommentar. Der står OWP foran på selve mærkatet på beholderen (under PA++++). Alt i orden, Helene. Og glædelig jul 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *