Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

16.05.17
Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Vores Alt i en beskyttelse indeholder en høj og bredspektret beskyttelse mod både UVA, UVB og infrarøde stråler.

Alt i en beskyttelse indeholder et 100% mineralsk solfilter med en SPF40 samt en UVA-rating på PA++++ (højest mulige).

Hyaluronsyre og C-vitamin fugter, beskytter og udjævner huden og beskytter mod solskader.

Alt i en beskyttelse er en let farvet dagcreme og ansigtssolcreme i et, der både kan stå alene som en meget diskret makeup eller som primer under makeup.

Sådan gør du: 

  • Brug Alt i en beskyttelse i ansigtet hver dag året rundt, når du opholder dig udenfor.
  • Alt i en beskyttelse har en meget let konsistens med en let farve. Brug den som sidste trin i din hudpleje.
  • Den let farvede ansigtssolcreme giver en meget diskret makeup i sig selv, men kan også bruges under foundation og makeup.
  • Alt i en beskyttelse er også en god primer, der forbedrer holdbarheden af din makeup.
  • Alt i en beskyttelse fungerer godt på alle hudtyper. Har du tør hud, skal du sørge for at bruge creme eller olie først på tørre partier.
  • Alt i en beskyttelse kommer i en transparent farve, der fungerer på de fleste hudtoner fra helt lys til gylden.

Vigtigste ingredienser:

  • Mineralsk solfilter i form af zinkoxid og titanium dioxid.
  • Thermus thermophillus ferment er en mikroorganisme, der lever under ekstreme vilkår i vulkanske kilder og lignende varme steder. Ekstraktet af thermus thermophillus modvirker den skadelig effekt af både IR-stråler og UV-stråler i huden.
  • C-vitamin, der forbedrer hudtone, hudens overflade, modstandskraft og modvirker solskader.
  • Hyaluronsyre, der binder fugt i huden og forbedrer dens udseende.

Hvorfor har vi lavet dette produkt?
Vi ønskede at lave en ansigtssolcreme baseret på mineralske solfiltre, der levede op til vores høje krav til UVA-beskyttelse. Samtidig manglede vi et produkt blandt alle de andre farvede dagcremer/BB cream/CC cream, der har den helt rigtige diskrete nuance, der fungerer på selv helt lyse hudtoner, og som samtidig kan hjælpe med at få makeuppen til at holde sig pæn hele dagen.

Hvem er produktet til?
Alle – måske undtagen de helt dybe hudtoner.

Hvad er UVA, UVB og IR?
UVB-strålerne er dem, der forbrænder os og gør huden brun. En solcremes beskyttelse mod UVB er angivet med SPF.

UVA strålerne mærker vi ikke, men de spiller en stor rolle for både hudens aldring, hyperpigmentering, soleksem og ikke mindst kræft i huden. Der findes både lange og korte UVA-stråler, og vores fokus med ALT I EN BESKYTTELSE har været på at sikre en meget høj beskyttelse mod både de korte og lange UVA-stråler.

Læs mere om mærkning af solcremers beskyttelse mod UVA-stråler her.

De infrarøde IR stråler er videnskaben først for nylig blevet opmærksomme på. Der er tegn på, at det infrarøde lys også nedbryder huden og bidrager til hudens aldring. Derfor indeholder ALT I EN BESKYTTELSE også beskyttelse mod IR-stråler.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 245 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
198 kommentarer
Anna

Hej dåser – super fedt med en solcream fra jer, den skal helt sikkert prøves i slutningen af den daglige rutine.
Jeg har lige et spørgsmål til jer angående jeres T-zone peeling og aha-serum. Jeg bruger jeres t-zone peeling om aftenen efterfulgt af Exuviance Night renewal hydragel, hvilket fungere fint for mig. Men eftersom min hud er kombineret ( bunder i T-Zonen og normal/lidt tør ude på kinderne) har jeg overvejet jeres aha-serum. I skriver at de ikke må bruges på samme tid, men hvis jeg bruger den ene altså jeres aha-serum om dagen efterfulgt af cream og solcream orden anden jeres T-zone peeling om aftenen, er det så ok blande de 2? Min hud er nemlig pigmenteret og prøver alt hvad jeg kan for at mindske dette og forebygge det yderligere. Jeg tror jeres aha serum ville kunne hjælpe her. Det skal lige siges atmin hud er vand til syre fra Exuviance behandlinger ca hver 3 uge pga døj med urenhederne og pigmentering.
Jeg takker mange gange for hjælpe og jeres fantastiske produkter der ren faktisk virker og kun har de rigtige ingredienser i!
Kh Anna

Helene Randløv

Kære Anna
Altså nu kender jeg ikke syre indholdet i Exuviance Night Renewal Hydragel, men med mit kendskab til Exuviances virkelig rare produkter indeholder den syre? Det lyder i hvert fald sådan…og i så fald bør du ikke engang kombinere T-Zone Peeling med den. Hvis din hud er glad for det, burde den også kunne klare AHA Serum, men jeg kunne egentlig godt tænke mig, at du spørger, der hvor du får behandlinger. De kender din hud, og ved hvordan den reagerer. Du skal sige at AHA Serum er en 7% Glykolsyre og T-Zone Peeling er 2% Salicylsyre, begge har en pH-værdi på cirka 3,5.
Kh. Helene

katrine

Kære Pudderdåserne 🙂 Jeg har netop købt jeres alt-i-en-beskyttelse, men farven er desværre for mørk til mig. Jeg vil derfor spørge jer, om det er muligt at blande en smule hvid foundation i og stadig opnå høj beskyttelse? Tak for en fantastisk blog og gode produkter! Vh Katrine

Helene Randløv

Hej Katrine
Hvor meget bruger du?
Du opnår kun SPF 40, hvis du bruger cirka en halv teske (2,5 ml.). Det vil sige du opnår ikke samme beskyttelse, hvis du fortynder den.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Katrine, hvis du går ned forbi bodyshop og prøver at blande med dem her: https://www.thebodyshop.com/da-dk/makeup/foundations-concealers/shade-adjusting-drops/p/p000512 – så vil jeg HELT VILDT gerne vide om det fungerer! Det har jeg nemlig selv tænkt meget på 🙂

katrine

Det ser spændende ud, det skal jeg helt sikkert prøve! Hvis jeg bruger en halv teske solcreme, og blander med et par dråber foundation, så får jeg stadig SPF 40, så længe der er en halv teske solcreme, er det rigtigt forstået? Tak for svar! Vh Katrine

Helene Randløv

Tjoo, altså hvis det hele kommer i ansigtet 🙂 Jeg vil anbefale dig at smøre på af to eller flere omgange 🙂

Signe

Hej med jer 🙂
Jeg har netop været i Matas, hvor der stod online, at de havde cremen på lager. Det havde de så ikke, så de ville prøve at bestille den + en prøve hjem, men der står at der er lukket for bestillinger? Og at den er udsolgt fra lageret. Er det muligt at få en prøve et andet sted fra? Jeg vil gerne være sikker på at den ikke bliver for mørk til mig, før jeg skyder 245,- efter den.
Kh Signe

Helene Randløv

Kære Signe
Den er på vej til butikkerne, nogle butikker har fået den andre ikke. Desværre kan vi ikke sige andet end, at du må spørge igen 🙁
Man kan ikke bestille prøver med online.
Kh. Helene

Marianne

Først tillykke med den lille ny 💕
Men jeg klør i hele ansigtet når jeg bruger den😱😱😱😱
Hvad er der mon i den som kan give den reaktion? Jeg tåler fint jeres alt i en creme.
Uh det er slemt…..

Helene Randløv

Hej Marianne
Det ved jeg ikke, men det er da super træls! Hvordan reagerer du ellers på solfiltre. Den samme reaktion har jeg selv med mange af de kemiske filtre, og det er blandt andet derfor, vi har valgt at bruge mineralske filtre. Din oplevelse sender jeg lige til vores kemiker, måske har hun en idé.
Kh. Helene

Marianne

Hej Helene.
Jeg kan godt få lidt med øjnene ved andre solcremer. Men her prikker eller brænder huden. Det bliver bedre efter nogle timer men går ikke helt væk.
Det er så ærgeligt og jeg håber det bliver bedre. Farven er fin.
Jeg er så glad for jeres store arbejde for gode produkter og har læst og fulgt jer i alle årene.
Knus og sov godt

Helene Randløv

Kære Marianne
Æv altså! Tak for din ros trods den trælse oplevelse <3
Kh. Helene

Sarah

Kære dåser.
Jeg har endelig fået fat i jeres alt i en beskyttelse og er allerede helt begejstret. Farven og konsistensen er så god og den fungerer super godt på min kombinerede akne hud. Er ikke slået ud af den og heller ingen irritation! 😄 Tak for endnu et fantatisk produkt til en god pris. I er for seje!

Helene Randløv

Tusind tak Sarah <3
Hvor er det bare fantastisk, at du har lyst til at dele din oplevelse med os, det sætter vi kæmpestor pris på <3
Kh. Helene

Krystyna Skovgaard

Vil du anbefale den til en gravid?

Helene Randløv

Hej Krystyna
Ja, det vil jeg 🙂
Kh. Helene

Kirstine Gade

Skønne produkter, men hvor er det ærgerligt at mange af dem ifølge kemiluppen indeholder hormonforstyrrende stoffer😞

Helene Randløv

Hej Kirstine
Den “anklage” har vi svaret på her: En kommentar
Mvh. Helene

Pia Andersen

Kan man bruge jeres t-zone peelingen, efter man har kørt en tur med dermarolleren i ansigtet?

Helene Randløv

Hej Pia
Ja, det kan du godt, men du skal naturligvis være forsigtig og holde godt øje med rødme og reaktioner. Og så er det vigtigt ikke at overgøre det.
Kh. Helene

isa

I har da glemt at skrive at den også beskytter mod synligt lys! De tre sidste farvepigmenter som er iron oxide baserede giver også beskyttelse mod synligt lys. I USA og på nettet generelt virker det til at folk er meget opsat også at få beskyttelse mod “visible light”. 😉 Ved selvfølgelig ikke med koncentrationen, men har bare læst at det også er et plus i en solcreme.

Katja Moikjær

Tak Isa 😀

Birgit

Hei! Ville dere vurdere å lage en solkrem med kjemiske filtre også? Jeg er stadig på leting etter solkremer med moderne, fotostabile filter som tinosorb S og M, uvinul A plus, men synes det er kjempevanskelig å finne solkremer med kun disse nye filtrene. Lurer også på om dere benytter sink og titanium dioksid som har coating, for å unngå dannelsen av frie radikaler?

Katja Moikjær

Kære Birgit. Det tror jeg ikke vi gør – især fordi der er i Danmark findes MANGE med netop den kombination. Der er en enkelt fabrik i Danmark, der laver stort set alle danske solcremer, så de fleste danske solcremer, har netop de filtre. Kig hos: Derma, Rudolph Care, Matas, Ilse Jacobsen. Avène bruger også disse filtre.
Jeg vender lige tilbage ang. coating

Katja Moikjær

Og ja – den er coated 🙂

Birgit

Takk for utfyllende svar! Grunnen til at jeg spør, er fordi jeg har brukt en nederlansk krem med utelukkende tinosorb S og M som filter, og denne har overlegen UVA-beskyttelse, som er så høy som 74% av UVB-beskyttelsen. Denne har også fungert veldig godt for min hud med rosacea,og jeg har ikke opplevd noe sensitivitet. Og denne kombinasjonen har jeg ikke sett hos noe annet merke! Veldig ofte tilsettes det alkohol, essensielle oljer eller parfyme, eller andre av de eldre og mer ustabile filtrene. Og jeg tenker at denne typen krem hadde passet godt overens med filosofien deres, og de øvrige produktene. Så jeg lanserer det ihvertfall som et forslag, og et stort ønske! =) (PS: Hva er UVA-beskyttelsen i solkremen deres? Er den 16?)

Katja Moikjær

Vi har en UVA ratio på 0,66
Hvilken hollandsk creme er det? Har du et navn eller et link?

Birgit

Den kommer fra merket Uncover Skincare, som er laget at Dr Jetske Ultee, som er hudlege, og på sett og vis kan anses som nederlands svar på Paula Begoun.
https://www.uncover-skincare.de/produkte/suncover-sonnencreme/suncare-lsf-30-gesicht.html
Den finnes også i en variant med spf 15, hvor UVA ratioen er 0,85. Men jeg er imponert over at UVA ratioen i kremen deres er såpass høy som 0,66, særlig ettersom den kun inneholder mineralfilter!
Håper jeg får anledning til å prøve den=)

Timothy Benjamin

Hej,
Hvis du ikke har noget imod filtre som Uvinul A Plus, Uvinul T150, og Uvasorb HEB, så findes der Derma Sollotion SPF 30, Derma Sollotion SPF 50. De er forholdvis billige.
Der er også en billig fransk solbeskyttelse med Tinosorb S Aqua, Uvinul A Plus og Uvinul T150 (https://www.cocooncenter.com/noreva-cicadiane-protect-creme-reparatrice-photo-protectrice-spf-50-40-ml/27319.html).
Jeg har selv haft et godt øje til solbeskyttelse fra Dr. Jetske. Der findes en 1000 ml til 33 EUR med filtre som Uvinul A Plus, Uvinul T150, Tinosorb S og Ensulizole, med en UVA/UVB ratio på 1/2.5!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *