Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

16.05.17
Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Vores Alt i en beskyttelse indeholder en høj og bredspektret beskyttelse mod både UVA, UVB og infrarøde stråler.

Alt i en beskyttelse indeholder et 100% mineralsk solfilter med en SPF40 samt en UVA-rating på PA++++ (højest mulige).

Hyaluronsyre og C-vitamin fugter, beskytter og udjævner huden og beskytter mod solskader.

Alt i en beskyttelse er en let farvet dagcreme og ansigtssolcreme i et, der både kan stå alene som en meget diskret makeup eller som primer under makeup.

Sådan gør du: 

  • Brug Alt i en beskyttelse i ansigtet hver dag året rundt, når du opholder dig udenfor.
  • Alt i en beskyttelse har en meget let konsistens med en let farve. Brug den som sidste trin i din hudpleje.
  • Den let farvede ansigtssolcreme giver en meget diskret makeup i sig selv, men kan også bruges under foundation og makeup.
  • Alt i en beskyttelse er også en god primer, der forbedrer holdbarheden af din makeup.
  • Alt i en beskyttelse fungerer godt på alle hudtyper. Har du tør hud, skal du sørge for at bruge creme eller olie først på tørre partier.
  • Alt i en beskyttelse kommer i en transparent farve, der fungerer på de fleste hudtoner fra helt lys til gylden.

Vigtigste ingredienser:

  • Mineralsk solfilter i form af zinkoxid og titanium dioxid.
  • Thermus thermophillus ferment er en mikroorganisme, der lever under ekstreme vilkår i vulkanske kilder og lignende varme steder. Ekstraktet af thermus thermophillus modvirker den skadelig effekt af både IR-stråler og UV-stråler i huden.
  • C-vitamin, der forbedrer hudtone, hudens overflade, modstandskraft og modvirker solskader.
  • Hyaluronsyre, der binder fugt i huden og forbedrer dens udseende.

Hvorfor har vi lavet dette produkt?
Vi ønskede at lave en ansigtssolcreme baseret på mineralske solfiltre, der levede op til vores høje krav til UVA-beskyttelse. Samtidig manglede vi et produkt blandt alle de andre farvede dagcremer/BB cream/CC cream, der har den helt rigtige diskrete nuance, der fungerer på selv helt lyse hudtoner, og som samtidig kan hjælpe med at få makeuppen til at holde sig pæn hele dagen.

Hvem er produktet til?
Alle – måske undtagen de helt dybe hudtoner.

Hvad er UVA, UVB og IR?
UVB-strålerne er dem, der forbrænder os og gør huden brun. En solcremes beskyttelse mod UVB er angivet med SPF.

UVA strålerne mærker vi ikke, men de spiller en stor rolle for både hudens aldring, hyperpigmentering, soleksem og ikke mindst kræft i huden. Der findes både lange og korte UVA-stråler, og vores fokus med ALT I EN BESKYTTELSE har været på at sikre en meget høj beskyttelse mod både de korte og lange UVA-stråler.

Læs mere om mærkning af solcremers beskyttelse mod UVA-stråler her.

De infrarøde IR stråler er videnskaben først for nylig blevet opmærksomme på. Der er tegn på, at det infrarøde lys også nedbryder huden og bidrager til hudens aldring. Derfor indeholder ALT I EN BESKYTTELSE også beskyttelse mod IR-stråler.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 245 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
198 kommentarer
Tina

Jeg er rigtig glad for jeres t-zone peeling og anti-age og har nu også købt denne nye. Er blot i tvivl om hvor længe den holder på huden. Altså beskytter mod solen. Hvis jeg bruger den om morgenen, virker den mon så stadig om eftermiddagen når jeg kører hjem i solskin ? 🌞

Helene Randløv

Hej Tina
Det kan du læse i dette indlæg: Sådan bruger du Alt i en Beskyttelse
Kh. Helene

Pernille

Hej. Jeg overvejer lidt at prøve jeres nye Alt i en beskyttelse, men kan man bruge den som dagcreme, eller skal man have en creme under? Hvad med perioral dermatitis? Er den god til det?
På forhånd tak!

Mia F

Er den høj nok i spf hvis man skal til udlandet? tænker på når det også er en alm dagcreme.

Helene Randløv

Hej Mia
En almindelig dagcreme er det langt fra, Alt i en Beskyttelsen er SPF, primer og let makeup i et produkt. Du kan læse meget mere om anvendelsen i indlægget Tirsdagstip: Sådan bruger du Alt i en Beskyttelse
Når man taler SPF, er det altid mængden af creme, der afgør om den beskytter godt nok.
Kh. Helene

Anne

Hej ☺ synes jeres produkt fungerer rigtig godt.☺ Men hvordan er det med solfaktoren hvis man vælger at bruge foundation ovenpå jeres produkt. Kan man stadig regne med at den er ligeså høj selvom man “tværer” det lidt mere ud ved at påføre foundation?

Helene Randløv

Hej Anne
Hvis du bruger den mængde, der skal til for at opnå SPF 40,så er du sikret SPF 40. Det er nok en god idé at vente til vandet i cremen er fordampet, før du påfører foundation.
Læs mere om brugen i indlægget Tirsdagstip: Sådan bruger du Alt i en Beskyttelse
Kh. Helene

Kira

Hvordan fungerer farven på pigmenteret hud? Jeg har desværre nogle mørke plamager både i pande og på kinder. Mvh Kira

Helene Randløv

Hej Kira
Den fungerer fint, men jeg kan ikke svare på om den passer dig 🙂 Du kan finde den i Matas, hvor du også kan prøve den.
Kh. Helene

Anne katrine

Hej, fedt at se at i har lanceret en solcreme, men jeg ærgre mig virkelig bare over at i har valgt at putte farve, da den er alt for mørk til min lyse hudfarve. Jeg har været nede i matas og testet den af flere omgange,så jeg er sikker på at den ikke passer. Det vil være dejligt at se en solcreme uden farve og med mørkere farve til dem med meget lys eller mørk hud. Ingredienserne ser ellers rigtig fine ud 🙂

Katja Moikjær

Kære Anne Katrine. Vi er kede af at den ikke passer dig. Farven var både af lyst og nødvendighed, fordi vi ønskede at lave en mineralsk solcreme. Da vi har en så højt mængde filter/UV-beskyttelse i, vil cremen være lyseblå uden. Og tro mig – det vil du ikke. Der findes andre gode solcremer derude uden farve, jeg håber, du kan blive glad for en af dem i stedet. Kh. Katja

Julie

Hej ☺
Jeg plejer at bruge La Roche-Posay Rosaliac UV Riche som min dagcreme. Men jeg er meget glad for flere af jeres andre produkter, så nu overvejer jeg at prøve denne også 😊
Kan I mon fortælle mig hvilke forskelle der er mellem de to produkter? (Jeg er rødhåret med lys og lidt rødlig hud)
Mvh. Julie.

Katja Moikjær

Kære Julie. Først og fremmest farven og solfaktoren. Du taler om den grønne, ikke? Rosaliac UV Riche giver så vidt jeg husker en let grønlig farve, som skal neutralisere evt. rødme. Alt i en beskyttelse indeholder en meget let skandinavisk hudtone. Rosaliac UV Riche er med en SPF 15. Vores en SPF40 og med et mineralsk filter. Og så er konsistensen selvfølgelig en helt anden – vores er ikke cremet som Rosaliac.

Julie

Hej Katja. Tak for dit svar ☺
Jeg har faktisk aldrig lagt mærke til, at den skulle have en grønlig nuance for at neutralisere det røde.. Men det er sikkert rigtigt. Når man har en klat i hånden, kan jeg i hvert fald godt se at den er en smule grønlig 😊
Så egentlig kan en del af spørgsmålet være: Hvad giver mig den pæneste hud – et produkt der forsøger at neutralisere min rødme eller et produkt der dækker lidt ? Hm, det er ikke sikkert, at der findes andet svar på det, end at jeg må prøve? 😉
Jeres skal der en anden creme under, kan jeg forstå. Kan du foretage en god billig ansigtscreme, hvis det i princippet bare handler om fugt?
Mvh Julie.

Katja Moikjær

Ja, det har du helt ret i 🙂 Det kommer an på en prøve 🙂 Men prøv at gå i Matas eller Magasin og bed om en prøve på den først? Så kan du også prøve Alt i en cremen. Den er god og billig og fugtgivende.

Ida

Hej.
Fungerer den som dagcreme, og kan man nøjes med den, eller skal man bruge en anden creme under eller over?
Smitter farven af på tøj?
Og hvad vil I anbefale til en hud, som er normal men med lidt akne ind imellem samt nubret hud på hagen? Jeg vasker normalt ansigt morgen og aften med Australian Bodycare ansigtsvask efterfulgt af jeres t-zone peeling og enten bio oil eller Australian Bodycare ansigtscreme afhængigt af, om jeg har tid til at lade olien trække ind eller skal ud ad døren med det samme.

Katja Moikjær

Kære Ida. Det er “kun” solbeskyttelse og makeup. Dvs. at den skal ovenpå din anden hudpleje. I dit tilfælde først T-zone Peeling, så en creme eller olie og så Alt i en solbeskyttelse. Jeg tror (men det må komme an på en prøve) at den vil være for tør for dig uden andet end T-zone Peelingen nedenunder, hvis du er vant til creme eller olie. Det er et semi-mat og rimelig tørt produkt, vi har lavet.
Jeg kender mange billigere solcremer med høj faktor. Og jeg kender mange pæne og billigere BB creme uden ordentlig solfaktor. Men jeg kan ikke anbefale dig et lignende produkt med både pæn makeupeffekt og høj solfaktor, der også er billigere :-/
Og ja, den kan smitte lidt af. Den er ikke vandfast.

Ida

Hej igen.
Jeg glemte lige at nævne, at I også meget gerne må anbefale andre mærker, selvom jeg foretrækker jeres. Jeg søger en creme med meget let farve (altså ikke en foundation), som ikke forværrer min urene hud, men som har solbeskyttelse. Jeg har MEGET få penge at gøre godt med, og hvis man, som I skriver i en kommentar, skal bruge ca. 2,5 ml PR. gang, bliver det nok lidt for dyrt til mig. Så ville det jo sige, at der kun er til 20 gange i en beholder, og at en enkelt påføring vil koste 12,25 kr, hvilket jeg ikke ville kunne holde ud at tænke på. Jeg synes ikke, at jeres pris er dyr for et godt produkt, det eneste problem er bare, at mit budget overhovedet ikke holder til det. Ville ellers gerne have pæn hud og går normalt ikke med make up i frygt for at forværre min hud, men jeg er så småt begyndt at overveje bb eller cc creme, da jeg må sande, at min hud ikke vil holde sig pæn i længere tid end en uge eller to af gangen.
Jeg beklager den lange besked, men det er rart at have nogen at øse sine hudproblemer ud over, og som lader til at interessere sig i at forsøge at hjælpe. 😀 Hvis jeg øser ud over andre, får jeg ofte bare at vide, at andre har det værre, eller at det ikke er så slemt.
Venlig hilsen
Ida Nielsen

Karen Engelbredt

Jeg har købt cremen og skal have den med en tur sydpå. Nu er jeg blevet i tvivl om den er vandfast..?
Måske skal jeg også vælge at købe den I lige har nævnt “Avène Tinted Compact SPF 50” til de våde dage..?
Mvh. Karen

Helene Randløv

Hej Karen
Det er ikke noget vi har testet, men jeg ved, at den er vildt svær at vaske af hænderne 😛 Hvis du ligger i vand i lang tid ad gangen skal du nok ud i noget mere vandfast. Men jeg oplever det ikke selv som et problem, hverken med sved eller vand.
Kh. Helene

Karen

Det lyder rigtigt godt og jeg glæder mig til at bruge den. Om ikke andet kan jeg supplere med lidt “mist” ovenpå☺️
Kh. Karen:))

Helene Randløv

Kære Karen
Det er i hvert fald en rigtig god idé :-*
Rigtig god ferie <3
Kh. Helene

Karen Engelbredt

Mange tak Helene🏖☀️

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *