Lørdagslook: Sweet Peaches ’n’ Cream

13.05.17
Lørdagslook: Sweet Peaches ’n’ Cream

Lørdagslook: Sweet Peaches ’n’ Cream

Der indgår reklamelinks i teksten

Farverne er så sommerlige, fine og appetitlige, alligevel var jeg betænkelig ved Too Faced Sweet Peach palette, fordi mine øjne jo ikke er videre begejstret for røde nuancer. Heldigvis er der mange andre lækre produkter i kollektionen, jeg kunne kaste mig over, og da jeg havde brugt dem flittigt i en uges tid, gik jeg i gang med de andre farver i paletten…
På en kedelig og meget lidt opløftende regnvejsdag tog jeg mod til mig og i et af de øjeblikke, hvor det regnede lidt mindre tog jeg et billede… Derfor er især billederne af øjnene meget mørke, jeg håber det går alligevel.

Sweet Peaches ’n’ Cream
Too Faced står bag rigtig mange virkelig fine paletter, alle dem i det faste sortiment er fine, og paletterne til jul og ved andre lejligheder er altid velkomponerede, med unikke farver og masser af favoritter. Sweet Peaches startede sine dage som en limited edition, men paletten var så populær, at den blev del af det faste sortiment, sammen med en hel masse andre produkter, og rygterne siger, at kollektionen endnu ikke er komplet.
Her har jeg brugt alle fire produkter fra kollektionen. Det var vist meningen at Sweet Peach Glow Palette skulle være limited edition, men den har været udsolgt nogle gange og er kommet igen, så jeg tror måske den bliver alligevel.

Lørdagslook: Sweet Peaches ’n’ Cream

  • Bryn: Med Elizabeth Arden Statement Brow Brow Gel i farven 04 Deep Brown markerede jeg brynene og med IsaDora Eye Lifter Duo Highlighter tilføjede jeg lidt lys under brynet.
  • Øjne: Som base på hele øjenlåget lagde jeg Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer. Først lagde jeg den matte varme beige nuance Peaches ‘n Cream (1) på hele låget, i globelinjen lagde jeg den matte lyse fersken nuance Georgia (2) og i yderste øjenkrog og op i globelinjen lagde jeg den matte brune nuance Charmed, I’m Sure (3).
    I inderste øjenkrog startede jeg med den lyse beige nuance med let perlemor White Peach (4), derefter den beige nuance med perlemor Nektar (5) på den første del af øjenlåget, ind mod midten lagde jeg den lyse fersken nuance med perlemor Luscious (6), på midten af øjenlåget lagde jeg den klare fersken nuance med et hint af orange og en smule pink glitter Candied Peach (7) og yderst i øjenkrogen lagde jeg den pink nuance med et hint af fersken med guld perlemor Just Peachy (8). Til sidst lagde jeg sorte nuance med guld glitter Tempting (9) som eyeliner langs de øverste vipper.
    Under øjet lagde jeg den dybe blomme nuance med mørk pink og lilla glitter Talk Derby To Me (10). Alle farverne stammer fra Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette, som du kan læse mere om her: Anmeldelse: Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette.
  • Hud: For en mere ensartet overflade lagde jeg NARS Pore & Shine Control Primer (Sephora/Magasin) i T-zonen. Derefter duppede jeg Sisley Phyto Teint Éclat Fluid Foundation og sluttede af med Smashbox Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer på rødme på kinderne.
  • Kinder: Først lagde jeg highlighteren fra Sweet Peach Glow Palette (Sephora/Magasin) på kindbenene, bronzeren i panden og på kinderne, blushen nederst på kinderne, og ovenover lagde jeg Too Faced Papa Don´t Peach Blush (Sephora/Magasin).
  • Vipper: Med Ellis Faas Mascara jeg vipperne et par lag.
  • Læber: På læberne er det den meget behagelige læbeolie Too Faced Sweet Peach Creamy Peach Oil Lip Gloss i farven Papa Don´t Peach (Sephora/Magasin).

Lørdagslook: Sweet Peaches ’n’ Cream

Mine lørdagslooks har været lidt sporadiske henover april, det er der en del grunde til, som jeg snart vil løfte sløret for…. Det kan nemlig godt være, at jeg bliver nødt til at holde en mindre pause, men det vil tiden vise.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Anne - Sofie Arildsen

Hej, er spændt på om i kommer til at prøve Dafni hårbørsten, efterhånden har man jo en masse dimser til krøl, glatning etc. måske bare endnu en dims der bare ligger ?

Helene Randløv

Hej Anne-Sofie
Det er længe siden jeg brugte den… da jeg jo er korthåret nu. Du kan læse ganske kort om mine oplevelser her: Julegaveideer til hele familien.
Kh. Helene

Baysens

Nu bliver jeg helt nervøs! Pause fra lørdagslooks? Eller pause fra bloggen?

Helene Randløv

Rolig nu… Det er bare lørdagslooket :-* Bloggen holder jeg ikke pause fra…
Kh. Helene

Baysens

Så er jeg rolig igen, jeg kunne bare ikke lige vurdere, hvor meget man skulle læse mellem linjerne 🙂

Christine

Uuh jeg bliver da også helt nervøs – får svært ved at undvære mit pudderdåsefix!!

Helene Randløv

Det er der ingen grund til, det er bare lørdagslook, og det er kun måske :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *