Anmeldelse: Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette

02.03.17
Too Faced Sweet Peach Eyeshadow palette

Too Faced Sweet Peach Eyeshadow palette

Too Faced Sweet Peach Eyeshadow palette

Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Swatches

Efter succesen med chokolade-duftende makeup, har Too Faced tilsat ferskenduft til deres eneste kollektion.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette er en af de flotteste øjenskyggepaletter fra Too Faced hånd, og begge Pudderdåser er enige om, at den ville være klasse – hvis den dog bare ikke var så ekstremt parfumeret.

Too Faced Chocolate Bar, Semi-Sweet og Bon-bon paletterne duftede muligvis også gennemtrængende af chokolade, men slet ikke i samme klasse. Og charmen ved Too Faced’s chokolade-duft er, at den stammer fra chokoladepulver, og at produkterne ikke er yderligere parfumerede.

Meget smuk og meget parfumeret
Det samme kan man desværre ikke sige om Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette eller de øvrige ferskenprodukter. Der er ganske vist tilsat ferskenekstrakt – ellers ville man jo ikke kunne skrive på pakken, at der er fersken i – men duften har lige så meget med ferskener at gøre som Haribos ferskenvingummier (red. Jeg opdager lige at ferskenvingummier rent faktisk er lavet af ferskensaft – undskyld til Haribo).

Man kan ikke udtrække duft naturligt fra fersken, ikke engang som en æterisk olie. Derfor er det ikke ferskenekstraktet i Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette, der dufter af fersken, men helt almindelig parfume, herunder også et par af de 26 deklarationspligtige.

De tre chokoladepaletter og resten af chokolade-konceptet køber jeg, selvom jeg ikke er stor fan af duften, fordi duften stammer fra chokolade, der er tilsat produktet. Det er charmerende.

Men at overparfumere en øjenskyggepalette, så den lugter af fersken – ellers tak, det er bare meningsløst.

Brugbar blanding af ferskenfarvet, blomme og nude
Hvis vi holder os for næsen, så er Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette ellers en kæmpe favorit. Blandingen af ferskenfarvede, blommefarvede og nude nuancer er meget smuk og helt perfekt til mine grønne øjne. Kvaliteten af øjenskyggerne er upåklagelig, og de forskellige farver er nemme at kombinere.

Jeg har brugt den ofte, siden jeg fik den hjem, og hvis man ved, hvor meget jeg både afskyr ferskenvingummi og parfumeret makeup, så siger det en del om, hvor fin en palette det er.

Her kan du købe det
Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette koster 360 kroner i Sephora. Du kan købe den online på den franske Sephora.fr – levering koster 15,9 euro, men det er pt. eneste mulighed for at købe Too Faced online i Danmark.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Michelle

Jeg synes også det var en meget sjov gimmick med chokolade serien men jeg synes bare.det her er tosset. Parfume i øjenskygge. Hvorfor? Det er lidt ligesom bind med parfume i. Så unødvendigt, i min optik naturligvis. Jeg vil gerne ha dufte men helst i min parfume jeg selv vælger en i alt fra sæben i badet til hudpleje til min makeup. Det giver god mening hvis der er er stigende antal af folk der får parfume allergi når det skal tilsættes i alt muligt fjollet. Men det er selvfølgelig bare min egen mening. 🙂

Louise

Kender I til en palette med lignende farver, og en god kvalitet, men uden parfume? Jeg vil gerne undgå parfume i al makeup, men farvemæssigt er det en drøm af en palette.

Maria

Jeg tænkte præcis det samme. Shit, nogle flotte farver. Jeg leder for tiden efter øjenskygger med rødlige nuancer, og denne palette ville have været enden på jagten, hvis den ikke var så parfumeret.

Katja Moikjær

Nej ikke på stående fod. Desværre! Men vi skal nok søge – og I må også sige til hvis I finde noget.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *