Lørdagslook: Lithium

31.12.16
Lørdagslook: Lithium

Lørdagslook: Lithium

Så nåede jeg alligevel et sidste look, jeg forventer ikke, at du ser det før i morgen, og slet ikke at du kan bruge det til så meget i dag, men det er alligevel min nytårshilsen her på årets sidste dag.
I mine øjne er Moondust Paletten et sikkert musthave, men altså jeg elsker også glitter… Du kan selvfølgelig stadig købe de Moondust øjenskygger, som Urban Decay har i det faste sortiment, eller du kan købe andre glitrende skygger fra NARS, Sephora, MAC og så videre. En af de særlige ting ved Moondust paletten er de nuancer, der er i, som ved første øjekast ikke var voldsomt tiltalende, men som virkelig har vundet mig over i takt med, at jeg har brugt den. Du kan se andre looks, hvor jeg har brugt paletten i de tidligere lørdagslooks Yet Another Lightyear og Keep it Classy.

Lithium
Det var meningen looket skulle være rigtig mørkt, og derfor havde jeg planlagt at bruge farven Galaxy, men da jeg åbnede paletten for at bruge den, blev jeg irriteret på mig selv over min forudsigelighed. Så sad jeg lidt og kiggede på farverne og blev enig med mig selv om, at den farve jeg nok vil gribe mindst ud efter er Lithium, og netop derfor fik den altså hovedrollen i looket.

Lørdagslook: Lithium

  • Bryn: Først dækkede jeg lidt rødme ved brynet med lidt Revlon Colour Stay Makeup Combination/Oily (Magasin), hvorefter brynene blev markeret med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i farven Ash Brown. Som highlight under brynet brugte jeg Sandstone Scandinavia Illuminating Lotion i farven 1 Movie Star.
  • Øjne: I inderste øjenkrog lagde jeg Sandstone Scandinavia Illuminating Lotion i farven 1 Movie Star som highlight. Derefter lagde jeg Gosh Copenhagen Forever Eye Shadow Matt Eye Shadow Stick i farven 12 Dark Gray mest intenst ved vippekanten og tonede farven ud og op mod globelinjen, som en mørk base for den glitrende skygge. I globelinjen lagde jeg først den matte beige nuance Sephora Colorful Eyeshadow Matte i farven Sandcastle No209 (Sephora) og derefter intensiverede jeg skyggen i globelinjen med den matte kølige brune nuance Sephora Colorful Eyeshadow Matte i farven Danger in Paradise No290 (Sephora). For at have noget at binde den glitrede øjenskygge lagde jeg NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base (Sephora) som primer på hele den bevægelige del af øjenlåget på et øje af gangen, hvorefter jeg brugte den glitrende antik guld nuance Lithium fra Urban Decay Moondust Palette (Magasin) på hele låget og op mod globelinjen duppede jeg Galaxy på i kanten.
  • Hud: Som primer i hele ansigtet lagde jeg NYX Shine Killer, hvorefter jeg lagde Revlon Colour Stay Makeup Combination/Oily (Magasin) som foundation.
  • Kinder: Først varmede jeg gløden op med Benefit Box O’ Powder i farven Hoola (Sephora) ved hårgrænsen, på kindbenene og over øjenbrynene, hvorefter jeg lagde Benefit Box O’ Powder i farven Rockateur (Sephora) på kindæblerne. Her er det fra sommerens blushpalette Box O´Powder Paletten Cheekathon, der desværre er udsolgt, men de enkelte blushes kan naturligvis købes i Sephora.
  • Vipper: De to steps fra Too Faced Better Than False Lashes Extreme! Prime & Seal Mascara (Sephora) brugte jeg med to lag fibre under det endelige lag af den sorte mascara.
  • Læber: Den lette Sandstone Scandinavia Matte Liquid Lipstick i farven Tuff Love lagde jeg på læberne med den indbyggede applikator, der sørger for helt skarpe kanter. Som highlight ved amorbuen brugte jeg Sandstone Scandinavia Illuminating Lotion i farven 1 Movie Star.

Lørdagslook: Lithium

Det er et interessant fænomen, at man er så fasttømret i sin adfærd, at man igen og igen vælger det samme, også selvom det er på tværs af mærker og paletter. For nylig læste jeg en opdatering på facebook om de sortklædte og kedelige danskere, og jeg bliver ofte mindet om farverne i min egen påklædning, fordi der næsten altid er nogen, der kommenterer og komplimenterer på det. Bruger du nogensinde den øjenskygge i din palette, der ellers aldrig bliver brugt?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Wim Nielsen

Det er nok det look du har, lavet jeg bedst kan lide! Det er virkeligt flot til dig, super elegant.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *