Lørdagslook: Yet another Lightyear

12.11.16
Lørdagslook: Yet another Lightyear

Lørdagslook: Yet another Lightyear

Kun ganske sjældent er min makeup planlagt, og den dag hvor jeg testede Urban Decay Moondust paletten første gang, var det vitterlig de produkter, jeg fangede nede i kassen med ”ting til test”, jeg endte med at bruge. Den dag var mine øjne vanvittigt irriterede, så jeg lod være med at tage mascara på, derfor så jeg nok liiidt spøjs ud, indtil mascaraen kom på om eftermiddagen. Samtidig tilføjede jeg lidt sort i hver øjenkrog og op i globelinjen for at fremhæve den smukke grønne glitter yderligere.

Lightyear
Looket er fra en dag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Og derfor drillede øjenskyggerne mig lidt, da jeg tilføjede den matte sorte nuance. Det var nemlig så vanvittig varmt, da jeg valgte at gøre looket færdig, at jeg overvejede at fjerne makeuppen helt, fordi jeg naturligt nok svedte som en hest. Moondust paletten er virkelig smuk, men… du skal regne med at have en hel del glitter under øjet, når du er færdig, især hvis du vil tone farverne ud. Det kan selvfølgelig nemt klares, hvis du lægger øjenmakeuppen først og derefter renser kinderne for drys og så lægger din foundation efterfølgende… Det gjorde jeg så ikke lige den dag 😛

Lørdagslook: Yet another Lightyear

  • Bryn: For at holde fokus på øjnene, markerede jeg kun brynene let med Irena Eris ProVoke Brow Pencil i farven No B2 Brunette.
  • Øjne: Som base lagde jeg Too Faced Shadow Insurance på hele øjenlåget, derefter markerede jeg den øverste vippekant med GOSH Copenhagen The Ultimate Eyeliner i farven 07 Carbon Black. I globelinjen lagde jeg først Smashbox Photo Op Eye Shadow i farven Nude (1), under den lagde jeg først den matte lyse turkis nuance Ferris Wheel (2) i den yderste del af globelinjen, og ind mod øjenkrogen lagde jeg den støvede lysegrønne nuance Helter Skelter (3), og den helt spæde lyserøde nuance med hvidt perlemor Carousel (4) lagde jeg i øjenkrogen. Alle de fine pasteller er fra Sleek Makeup Whimsical Wonderland Collection fra i-Divine Eyeshadow Palette i farven All The Fun Of The Fair 1025. Hvis jeg havde færdiggjort looket fra morgenstunden, havde jeg tonet Smashbox Photo Op Eye Shadow i farven Blackout (5) ud og op fra inderste og yderste øjenkrog op i globelinjen, for til sidst at duppe den klare grønne nuance med masser af grønt glitter og lidt blålilla perlemor Lightyear(6) fra Urban Decay Moondust Eyeshadow Palette (Magasin) på midten af øjenlåget med en let fugtet pensel.
    Under øjet lagde jeg Urban Decay Razor Sharp Long-Wear Liquid Eyeliner i farven Kush (A) (Magasin) på den midterste tredjedel, og fra den grønne nuance i midten ud mod hver øjenkrog lagde jeg Urban Decay Razor Sharp Long-Wear Liquid Eyeliner i farven Chaos(B) (Magasin), som jeg også lagde langs øverste vippekant. Oven på den grønne eyeliner under øjet lagde jeg Lightyear (6).
  • Hud: Som base under makeuppen lagde jeg IsaDora Undercover Face Primer, hvorefter jeg fordelte Erborian Korean Skin Therapy CC Créme High Definition Radiance Face Cream(Sephora) i hele ansigtet og duppede Erborian Korean Skin Therapy 0.09 Touch Au Ginseng Creamy Powder Compact Velvety Effect Skin Perfector (Sephora) på i T-zonen.
  • Kinder: Øverst på kindbenene lagde jeg Smashbox Halo Highlighting Wand i farven Pearl, derefter lagde jeg Marc Jacobs Air Blush Soft Glow Duo i farven 504 Kink & Kisses (Sephora) på kindæblet.
  • Vipper: I anledning af billedet fik vipperne flere lag af GOSH Copenhagen Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara.
  • Læber: Selv om Clinique Pop Liquid Matte i farven 04 Ripe Pop måske nok er lige lovlig farvestrålende til det endelige look, så var det faktisk fint, indtil jeg fik mascara på, fordi farverne bare træder mere frem, når mascaraen markerer øjnene.

Lørdagslook: Yet another Lightyear

Det er ikke sjældent, at jeg undlader det ene eller det andet, bytter rundt på rækkefølgen eller bruger et produkt på en ny måde… bare for at gøre noget andet, end det jeg ”plejer”. Sådan opdager jeg nye måder at bruge mine produkter på. Det går for det meste rigtig godt, og nogle gange går det selvfølgelig også helt vildt galt. For eksempel prøvede jeg min øjenskyggeprimer på næsen en dag, jeg var særlig træt af, at den næsten skinnede før, jeg havde lagt resten af min makeup. Det er den mest effektive primer  og pore minimizer, jeg nogensinde har prøvet, det holdt hele dagen og natten med.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *