Lørdagslook: Keep It Classy

03.12.16
Lørdagslook: Keep It Classy

Lørdagslook: Keep It Classy

I lang tid har jeg været helt besat af Urban Decays Moondust Palette, som er fyldt med glitrende skygger i smukke nuancer. Det er ikke en palette, jeg bruger alene, den bliver mere brugt som blikfang til forskellige looks. Her er det et ret stille look, der fik besøg af lidt glitter, og derefter var klar til fest… De glitrende skygger er SÅ smukke, men de drysser temmelig meget. Når man får en pludselig indskydelse om at tilføje glitter til sidst, så er det en dårlig idé at være doven, fordi glitteret fremhæver hver en lille fold og krølle i huden, derfor ser det ud som om mine øjenomgivelser tilhører en firsårig… Det er der ikke noget galt med, men det var ikke helt det look jeg gik efter 😛 Husk at rense huden under øjet, og påfør din foundation eller concealer igen.

Keep It Classy
Det er lææænge siden, jeg har haft fat i Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil, og jeg havde glemt, hvor meget jeg holder af dem. Nu er de tilbage i rotation, og derfor er looket opkaldt efter en af dem, jeg bruger hele tiden.
Sephoras Filter Paletter er så fine alle tre, ikke nok med at selve æsken er smuk, farverne indeni er mindst lige så fine og meget anvendelige. I hver palette er der inkluderet nogle af Sephoras bestsellere, og der er masser af muligheder med alle tre paletter…

Lørdagslook: Keep It Classy

Lørdagslook: Keep It Classy

Et stille look kan hurtigt blive meget festligt, når man tilføjer lidt glitter. Det er bare en af grundende til, at jeg er vild med Urban Decay Moondust Palette. Kombinationen af farver i paletten er lidt speciel, men de er alle sammen fine.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *