Lørdagslook: Reloaded

21.05.16
Lørdagslook: Reloaded

Lørdagslook: Reloaded

Her hjemme griner vi meget af mit alt for lange pandehår, så det var meget fristende, at kalde looket det vi kalder håret… nemlig Donald T, men det er alligevel upassende, når jeg nu samtidig har brugt så fin en palette.
Hvis du tænker, at jeg helt har mistet forstanden, når du ser, hvad jeg har brugt som primer, så kan jeg gætte, at du ikke bruger din tid på YouTube. Det sidste års tid er brugen af dette produkt nemlig eksploderet særligt på YouTube. Selv har jeg det så vanvittig stramt med lugten, at jeg har holdt igen med testen…

Reloaded
Urban Decay Vice LDT Reloaded Eyeshadow Palette er overordnet set, en lidt rodet palette, men når man dykker ned i den, er det nogle lækre farver, som matcher rigtig fint. Egentlig passer de farver, jeg har brugt, ikke specielt godt sammen, men på en eller anden måde fungerede det alligevel. Det var meget godt, for looket var ualmindelig kedeligt, inden jeg greb efter den farve, som var mest glitret og sær… nemlig 501.

Lørdagslook: Reloaded

  • Øjne: Som base brugte jeg IsaDora Eye Primer (Magasin) på hele øjenlåget. Fra Urban Decay Vice LDT Reloaded Eyeshadow Palette (Magasin) lagde jeg den matte lyse beige nuance Anonymous (1) i hele globelinjen og op mod øjenbrynet, derefter lagde jeg den matte gråbrune nuance Suspend (2) som skygge i globelinjen. Langs vippekanten både oppe og nede lagde jeg Urban Decay 24/7Glide-On Eye Pencil i farven Mildew (Magasin), fra inderste øjenkrog mod yderste øjenkrog lagde jeg den smukke guld nuance Goldmine (3), den spæde lysegrønne nuance Acid Rain (4), den mørke olivengrønne nuance Mildew (5), og yderst lagde jeg Misdemeanor (6) den mørkegrå nuance fyldt med masser af mørk turkisgrønt perlemor. I globelinjen tonede jeg farverne ud med den matte rødtonede beige nuance Laced (7). Under øjet havde jeg trukket Guldmine med ned i inderste øjenkrog og derefter lagde jeg øjenskyggerne i samme rækkefølge som ovenfor. Helt yderst lagde jeg 501 (8) den blålilla nuance med transparent glitter, som jeg trak op i globelinjen.
  • Hud: Måske har du været nysgerrig på om Nivea Men Sensitive After Shave Balm er god som primer? Det har jeg i hvertfald og nu har jeg mig taget sammen til at teste den… Grunden, til at jeg har været betænkelig ved at bruge den, er, at jeg simpelthen afskyr lugten. Og ja, den bliver ved med at lugte i LANG tid… Nå men i dag brugte jeg den som primer, og oven på den lagde jeg Delilah Time Frame Future Resist Foundation. Ved næsefløjene, under øjnene og i mundvigene lysnede jeg med Delilah Farewell Cream Concealer. Til sidst matterede jeg i T-zonen med Amazing Space Precious Powder Mineral Face Powder.
  • Bryn: Først markerede jeg brynene med Elizabeth Arden Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil i farven Natural Beige 02 og derefter redte jeg dem igennem med Benefit Gimme Brow i farven Light/Medium (Sephora).
  • Vipper: Nogle lag af Sisley So Curl Mascara i farven Deep Black giver god volumen, længde og en fin bue.
  • Kinder: Først lagde Delilah Sunset Compact Matte Bronzer i farven Light Medium 2101 i hårgrænsen, på kindbenene og lidt på hagen. Derefter lagde jeg Mii Uplifting Cheek Colour i farven Kissed 01 i en trekant fra hårgrænsen og ud mod midten af kinden. Til sidst lagde jeg Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder i farven Aura 2301 øverst på kindbenene.
  • Læber: Mine læber var lidt tørre, så jeg valgte en af de nye lækre nuancer af IsaDora Twist-Up Gloss Stick Moisturizing Lip Filler i farven 41 Paradise Punch (Magasin), som holder ret godt i forhold til hvor let, fugtgivende og transparent den er.

Lørdagslook: Reloaded

Hvis du har kastet dig over den anderledes primer, hvordan fungerer den så for dig?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Christine

Hvad blev så resultatet af testen? 😀

Helene Randløv

Hej Christine
Den kommer i et separat indlæg, testen er langt fra færdig… jeg må holde stanken ud lidt endnu. Indtil videre er det dog ikke noget, jeg er fan af, min hud er ikke fedtet og i går aftes løb min makeup nærmest ned over ansigtet. Det var SÅ klamt!
Kh. Helene

Bodil

Den lugt kan jeg bare ikke holde ud – så om den virker eller ej er jeg ret ligeglad med, den kommer ikke i nærheden af mig!

kamille

hej pudderdåserne. håber det er OK jeg skriver her.
Jeg har en rigtig rigtig træls hud. efter to roaccutanbehandlinger er min hud kronisk tør og ser overbehandlet og stram ud, og den reagerer på alt. jeg har fået at vide, at jeg skal bruge solcreme dagligt. jeg har nu brugt la roche i et halvt års tid men må sande, at min hud er endnu mere tør og ødelagt. jeg mistænker alkoholen for at være rigtig skidt for mig.
kan I anbefale en solcreme uden alkohol? som gerne stadig er nogenlunde let i konsistensen. det er virkelig en jungle 🙁
kh kamille

Katja Moikjær

Hej Kamille
Der findes heldigvis mange gode solcremer uden alkohol.
Hvis din hud er træt af solfiltrene, så prøv de mineralske: https://pudderdaaserne.dk/2016/05/06/fredagsfavorit-clinique-mineral-suncreen/
Ellers har vi samlet de bedste her: https://pudderdaaserne.dk/2015/04/30/torsdags-top-ti-spf-50-til-ansigtet/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *