Lørdagslook: Ud-af-døren-på-5-minutter-om-morgenen

03.11.12
Clarins Colour Accents Face & Blush Powder

Clarins Colour Accents Face & Blush Powder

Helene mobber mig altid, når jeg har en cremeøjenskygge som MAC Groundwork på. Men helt ærligt – det tager under 2 minutter på den måde at lægge en komplet øjenmakeup, som godt med lidt god vilje kan give sig ud for at være noget, men har gjort sig umage med. Og jeg er simpelthen ikke noget morgenmenneske… Så må man godt springe over, hvor gærdet er lavest, ikke?

Derfor har jeg også et lille arsenal af life-saver cremeøjenskygger. MAC Paint Pots (bla. all-time yndlings Groundwork), Make Up For Ever Aqua Cream og Bobbi Browns Long-Wear Cream Shadow (jeg elsker Slate). Hvis du ser mig med nogle af dem, så ved du, jeg har haft en travl morgen.

Der er ikke rigtig nogle billige mærker, der kan måle sig med disse. Maybelline har lavet Color Tattoo 24 hr, som kommer tættest på. Der er nogle gode i blandt. Denne dag (hvor jeg også var kommet for sent op…) har jeg brugt Permanent Taupe, som er en af de gode farver.

Øjnene
Mit go-to trick med cremeøjenskygger (som altså er til evig moro for den anden dåse) er at lægge den på hele låget og op i globelinjen. Det har jeg her gjort med Maybelline Color Tatoo 24 hr i farven Permanent Taupe. Derefter har jeg highlightet under brynet med MACs øjenskygge Vanilla. Derefter sort mascara, og hvis jeg har været mere end 2 minutter om det, så er det fordi, jeg har drukket kaffe samtidig.

Øjenmakeup på 2 minutter

Kinder
På kinderne har jeg den skønne Clarins Colour Accents Face & Blush Powder.

Læber
På læberne har jeg den nye og aldeles fantastiske MATTE læbestift nr. 107 fra Rimmels Kate Moss kollektion.

Her kan du købe det
MAC og Bobbi Brown kan du købe i Magasins onlineshop og varehuse. Maybelline kan du købe i Matas, større supermarkeder og stormagasiner. Rimmel kan du købe hos Matas, og nummer 107 er netop nu på tilbud online. Clarins blushen er limited fra efterårskollektionen, men kan muligvis stadig findes hos Matas, stormagasiner og parfumerier.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Hvad gør I på en travl morgen, hvor I ikke vil undvære makeup?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
27 kommentarer
Victoria

pretty 🙂

Lise

super flatterende look 🙂

Michelle

BB-cream, concealer & pudder, og så er jeg ude af døren!

Pudderdåse Helene

Hej Michelle
Bruger du ikke mascara? Eller noget til øjenbrynene?
Kh. Helene

Janne

Det ser godt ud 🙂
Jeg er også blevet rigtig glad for MACs paintpots. Men har du nogen ide om, hvad der er i farven blackground, som ikke er i groundwork. Mine øjenlåg hæver når jeg bruger blackground, men jeg har ingen problemer med groundwork, og nu tør jeg ikke prøve andre af paintpotterne.

Pudderdåse Helene

Hej Janne
Det kan være nikkel, har du problemer med smykker eller mascara?
Kh. Helene

Janne

Åh nej, jeg håber ikke jeg er ved at udvikle nikkelallergi 🙁 tak for svaret, jeg må nok holde mig fra den pot for fremtiden. Suk, den er ellers fin.

Pudderdåse Helene

Hej Janne
Det kan sagtens være noget andet, nikkel var bare min første farve, fordi den jo er sort.
Kh. Helene

Sara

Hej dåser 🙂 .
Bruger også tit mac groundwork , den er jo guld værd når man er kommet lidt sent ud af sengen 😉
Men hvilke andre farver fra mac vil i anbefale man ikke kan leve uden ? (altså paint pots)
Og du

Pudderdåse Helene

Hej Sara
Udover Groundwork er mine favoritter Indianwood og Constructivist.
Kh. Helene

Sara

lakkalkkækkelækker ud Katja , virkelig et pænt look 🙂

Sara

Det gik da vidst helt galt med den kommentar , håber du forstår hvad jeg mener 😉

Jytte

Flot! Har selv lige “opdaget” Chanels Illusion d’Ombre (ikke helt billigt – det ved jeg) og synes det er noget af det nemmeste og flotteste jeg har brugt i lang tid. Vil kigge mig om efter Maybellinnes og Macs også efter at have set dit look nu.

Pudderdåse Helene

Hej Jytte
Ja, de er altså også super smukke. Hvilken farve bruger du?
Du skulle tage at kaste et blik på Bobbi Brown, nu du er i gang. Der er rigtig mange farver både med og uden glimmer.
Kh. Helene

Jytte

Jeg bruger nr. 83 – Illusiore. Enten på hele låget eller bare som eyeliner. Virkelig flot. Har lige investeret i nr. 84 – Epatant. Den skal jeg lige øve mig med. Kigger på Bobbi Brown næste gang jer i Magasin 😉

Pudderdåse Katja

Jeg elsker også Chanels, men de er meget meget anderledes end dem, jeg skriver om her. Det er meget mere glitrede og metalliske skygger. Jeg har svært ved at bruge dem alene synes jeg. Alle dem jeg skriver om i dette indlæg er meget mindre glitrede og mere matte eller satin farver.
Jeg har lige fået Epatant. Den er så smuk. Men jeg bruger den oftest sammen med noget andet.

ditte

Jeg synes, det er alle tiders råd. Jeg er glad for jeg ikke er den eneste, der gerne vil sove længe. Jeg har sommetider skippet morgen makeuppen på grund af tidspresset. Tak for rådet 🙂

Pudderdåse Katja

Det var så lidt. Jeg er B-menneske, med MEGET stort B 🙂

Louise

Perfekt råd til mig. Jeg havde fået 100kr fra Nelly.com, som skulle bruges senest i dag. Jeg kunne ikke rigtig finde noget (fordi jeg ikke ville købe noget ekstra), men lavede så en hurtig søgning på Maybelline Color Tattoo, Taupe. Nu er den på vej. Glæder mig til at prøve 🙂

Pudderdåse Katja

Feeeedt!

Anne

Jeg er altså dronningen af det-skal-gå-hurtigt. Er det værste morgenmenneske. Så jeg bruger næsten kun cremeøjenskygge. Hvad er det, der er galt med det egentlig?

Pudderdåse Katja

INGENTING Anne. Jeg er den værste værste værste om morgenen…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *