Lørdagslook: Ud-af-døren-på-5-minutter-om-morgenen

03.11.12
Clarins Colour Accents Face & Blush Powder

Clarins Colour Accents Face & Blush Powder

Helene mobber mig altid, når jeg har en cremeøjenskygge som MAC Groundwork på. Men helt ærligt – det tager under 2 minutter på den måde at lægge en komplet øjenmakeup, som godt med lidt god vilje kan give sig ud for at være noget, men har gjort sig umage med. Og jeg er simpelthen ikke noget morgenmenneske… Så må man godt springe over, hvor gærdet er lavest, ikke?

Derfor har jeg også et lille arsenal af life-saver cremeøjenskygger. MAC Paint Pots (bla. all-time yndlings Groundwork), Make Up For Ever Aqua Cream og Bobbi Browns Long-Wear Cream Shadow (jeg elsker Slate). Hvis du ser mig med nogle af dem, så ved du, jeg har haft en travl morgen.

Der er ikke rigtig nogle billige mærker, der kan måle sig med disse. Maybelline har lavet Color Tattoo 24 hr, som kommer tættest på. Der er nogle gode i blandt. Denne dag (hvor jeg også var kommet for sent op…) har jeg brugt Permanent Taupe, som er en af de gode farver.

Øjnene
Mit go-to trick med cremeøjenskygger (som altså er til evig moro for den anden dåse) er at lægge den på hele låget og op i globelinjen. Det har jeg her gjort med Maybelline Color Tatoo 24 hr i farven Permanent Taupe. Derefter har jeg highlightet under brynet med MACs øjenskygge Vanilla. Derefter sort mascara, og hvis jeg har været mere end 2 minutter om det, så er det fordi, jeg har drukket kaffe samtidig.

Øjenmakeup på 2 minutter

Kinder
På kinderne har jeg den skønne Clarins Colour Accents Face & Blush Powder.

Læber
På læberne har jeg den nye og aldeles fantastiske MATTE læbestift nr. 107 fra Rimmels Kate Moss kollektion.

Her kan du købe det
MAC og Bobbi Brown kan du købe i Magasins onlineshop og varehuse. Maybelline kan du købe i Matas, større supermarkeder og stormagasiner. Rimmel kan du købe hos Matas, og nummer 107 er netop nu på tilbud online. Clarins blushen er limited fra efterårskollektionen, men kan muligvis stadig findes hos Matas, stormagasiner og parfumerier.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Hvad gør I på en travl morgen, hvor I ikke vil undvære makeup?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
27 kommentarer
Lena H

Synes også at Kate Moss’ 107 er helt fantastisk, nåede at erhverve mig den lokale Matas’ sidste 😀 Men synes den er lidt en “farlig” farve at bruge til hverdag, især når man er så lys i huden som mig. Når det skal gå hurtigt her står den på blush, browliner, evt. eyeliner, mascara og gerne min fine hindbærrøde læbestift fra Yves Rocher 🙂

Pudderdåse Katja

Ja, den er heftig. Meeeen… Det er nogle gange det, der skal til at pifte en kedelig mandag op!

Weekendlinks #2 | Little Dot

[…] lidt glamour ★ Græskarsuppe… græskarsalat… græskaris? Hvorfor ikke? ★ 5 minutter er som regel alt hvad jeg har ★ En opskrift til kaffe med Bailey’s… mums! Mere i […]

Ulla

Altid concealer fra mac under øjnene og ved næse-randene. Og sort mascara, Diorshow. Blush nås også altid – fra mac i diverse farver. Evt min foundation fra Helena rubinstein hvis man har en “rødmosset morgen”. Det tager max fem min (inkl kaffe!)
Nyeste opdagelse her hvor jeg er blevet bleg og farveløs er Bobbi browns creme rouge/læbestift – jeg bruger den på læberne i Rasberry, genial! – et par dub med fingrene og så ser man pludselig ud af meget mere end den tid man har brugt.

Pudderdåse Katja

Ååh ja, Raspberry er så fin. Er det ikke den, Helene også altid taler om?
(Og kaffe er vigtig – vigtigere end makeup)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *