Farverig, fantastisk og vandfast makeup: Make Up For Ever Aqua

26.08.12
Make Up For Ever Aqua Liner 6

Det har været muligt at købe Make Up For Ever før på Makeupskolen i Odense. Men med Sephora er det første gang, at vi ser Make Up For Ever lancere i den almindelige handel i Danmark, så det bliver almindelig tilgengængeligt. Og kors, hvor har vi ventet på det!

Jeg kan på absolut ingen måde i et enkelt indlæg gennemgå hele Make Up For Evers kollektion. Det er en håbløs opgave. Make Up For Ever er et fransk makeup-artist mærke, med et sortiment hvor du kan finde alt, hvad hjertet kan begære af makeup. Det minder på mange måder om MAC, der også henvender sig til makeup artister, har en sort indpakning og et professionelt sigte og et bredt udvalg af farver. Det er her, du finder de profesionelle produkter, de crazy farver, og den farve eyeliner, ingen andre laver.

I denne intro til mærket, har jeg valgt af fokusere på en række Aqua produkter, da jeg mener, de er nogle af de mest interessante og unikke. Aqua serien (som dækker langt flere produkter end disse) er allesammen vandfast og holdbar makeup.

Aqua Liner

Make Up For Ever Aqua Liner 6

Aqua Liner er en fantastisk eyeliner. Mange andre har efterhånden lavet lignende eyelinere, nemlig en flydende eyeliner med en filtspids. Men det er de færreste, der kan præstere et lignende udvalg af 15 farver lige fra pink, rød, guld, grøn, blå, sort, lilla osv osv. Den er vand og tårefast, holdbar og nem at lægge.

Jeg har den i nr. 6, der er en midnatsblå med blå og sølv shimmer. Det er en perfekt eyeliner til at give et pop af farve til et neutralt look. Med matte neutrale farver øjenskygge og en farvet blå, grøn, pink eller anden farvet eyeliner får man et fedt og nemt look.

Make Up For Ever Aqua Liner 6

Aqua Cream

Make Up For Ever Aqua Cream

Aqua Cream er Make Up For Evers cremeøjenskygge. Men den gør de fleste andre skamme. Konsistensen er skøn og pigmenteringen er super. Holdbarheden er ikke lige så god som MAC Paint Pots, men Make Up For Ever vinder til gengæld på farveudvalget på 20 farver, der spænder over limegrøn, lilla, gul og også smukke mere neutrale farver.

Jeg har den i 22 Emerald Green og 25 Pastel Blue. På samme måde som Paint Pots er dette multiprodukter, der kan bruges under andre øjenskygger, men også som et super hurtigt look for sig selv. Jeg bruger dem mest sammen med en highlighter som verdens hurtigste øjenmakeup.

Make Up For Ever Aqua Cream 22 Emerald Green

Som resten af “Aqua” serien er de vandfaste.

Aqua Shadow

Make Up For Ever Aqua Shadow 20E

Stort set de samme superlativer kan vi sætte på Aqua Shadow, som bare er i stick form i stedet. Den kan det samme, det er bare i en anden form. Jeg kan faktisk bedre lide konsistensen af denne. Mange øjenskyggeblyanter enten er så hårde at de hiver i øjnene eller er så bløde, at de smudger og er væk i løbet af et øjeblik. Denne er optimal. Farveudvalget er anderledes nedtonet med 12 neutrale farver (der er dog en mat blå og en mat grøn også). Dette er nummer 20E Pearly Taupe.

Aqua Shadow 20E

Her kan du købe det
I Danmark kan du kun købe Make Up For Ever i Sephora og Makeupskolen i Odense. Der er ingen online forhandler.

Hvad synes I om Make Up For Ever? Har I prøvet?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Kat

Jeg har to af deres læbestifter. De er formidable – fuldt på højde med MAC synes jeg

Pudderdåse Katja

Jeg ejer faktisk ikke en endnu. Det må jeg lave om på!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *