Mat læbestift til folket: Rimmel Lasting Finish Matte by Kate Moss

07.10.12
Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss

Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss

Rimmels nye Lasting Finish Matte by Kate Moss kollektion er jeg helt vild med. For at sige det mildt. Hvor tit ser man matte, pigmenterede og ekstra holdbare læbestifter UDEN glimmer på de billige hylder i Matas?

Jeg har stort set ikke haft dem af mine læber, siden jeg fik mine fedtede fingre i dem. Udover den fantastiske matte, fløjlsagtige konsistens, som giver en meget dyb farve, så smager de ikke nævneværdigt af noget, når man har dem på. En vag duft af violer. I modsætning til Rimmels normale serie, som lugter kraftigt af modellérvoks, og som jeg ikke kan holde ud at have på læberne. Desværre, for det er udemærkede læbestifter.

Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss

Det er en limited kollektion på tre farver. Den dybe røde 107, den heftige koral 110 og den nude 113. De to første har jeg allerede et dybt afhængighedsforhold til. Den nude er bare ikke en type farve, jeg går med. Jeg ligner døden fra Lübeck. Men hvis udvaskede nude læber er din ting (og det er det for mange), så er dette en fantastisk chance for at få det til 70 kroner. Det er normalt kun forbeholdt makeupartist mærkerne.

Disse er anderledes end Rimmels sædvanlige Lasting Finish og den tidligere Kate Moss kollektion (som begge er identiske i konsistens og finish). Disse er den ægte matte vare, som vi ser alt for sjældent.

Her kan du købe det
Rimmel Lasting Finish Matte by Kate Moss koster 70 kroner stykket og kan købes i Matas fra omkring nu og indtil der ikke er flere. Nummer 107 bliver fast i sortiment – de andre udgår.

Har I set dem i butikkerne endnu?

Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss 107

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Caroline

Jeg er selv blevet vild med mat læbestift – specielt de mørke her til om vinteren!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *