Mat læbestift til folket: Rimmel Lasting Finish Matte by Kate Moss

07.10.12
Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss

Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss

Rimmels nye Lasting Finish Matte by Kate Moss kollektion er jeg helt vild med. For at sige det mildt. Hvor tit ser man matte, pigmenterede og ekstra holdbare læbestifter UDEN glimmer på de billige hylder i Matas?

Jeg har stort set ikke haft dem af mine læber, siden jeg fik mine fedtede fingre i dem. Udover den fantastiske matte, fløjlsagtige konsistens, som giver en meget dyb farve, så smager de ikke nævneværdigt af noget, når man har dem på. En vag duft af violer. I modsætning til Rimmels normale serie, som lugter kraftigt af modellérvoks, og som jeg ikke kan holde ud at have på læberne. Desværre, for det er udemærkede læbestifter.

Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss

Det er en limited kollektion på tre farver. Den dybe røde 107, den heftige koral 110 og den nude 113. De to første har jeg allerede et dybt afhængighedsforhold til. Den nude er bare ikke en type farve, jeg går med. Jeg ligner døden fra Lübeck. Men hvis udvaskede nude læber er din ting (og det er det for mange), så er dette en fantastisk chance for at få det til 70 kroner. Det er normalt kun forbeholdt makeupartist mærkerne.

Disse er anderledes end Rimmels sædvanlige Lasting Finish og den tidligere Kate Moss kollektion (som begge er identiske i konsistens og finish). Disse er den ægte matte vare, som vi ser alt for sjældent.

Her kan du købe det
Rimmel Lasting Finish Matte by Kate Moss koster 70 kroner stykket og kan købes i Matas fra omkring nu og indtil der ikke er flere. Nummer 107 bliver fast i sortiment – de andre udgår.

Har I set dem i butikkerne endnu?

Rimmel Lastingh Finish Matte by Kate Moss 107

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Cristina

Minder den orange meget om Mac’s Morange?:) Kunne godt tænke mig en som var en tand mere orange/fersken end Morange, som er meget rødlig og meget lidt orange efter lidt tid på læberne.

Pudderdåse Katja

Nej slet ikke. Og den er ikke orange overhovedet. Den er koral. Mere over i Vegas Volt, hvis det er noget.

Stylekat

Pæn farve, den klæder dig, og kender iøvrigt godt til at ligne et levende lig med for blege farver ; ) Derfor sværger jeg også selv til de røde læbestifter, der er nu engang en grund til at dén farve er en klassiker. Og skal det være rød, så skal det også være matte læber i min bog, det er bare det mest lady like. Sværger selv til Nars, men altid godt med billigere alternativer (så er der råd til endnu flere læbestifter…) : )

Malene

Jeg tror sgu da jeg er nødt til at finde den der koralfarvede. Den er saftsuseme pæn!

Pudderdåse Katja

Det er den <3

Debbie

Jeg har 3 læbestifter fra den første Kate Moss kollektion, og jeg elsker dem alle sammen. Synes de holder utrolig godt på læberne, når man tænker på, hvor billige de er. What’s not to love, altså 😉

Pudderdåse Katja

Ja – jeg kan godt mærke, at jeg bliver nødt til at prøve den første serie også

Julie

Hvor ser de lækre ud! Måske man skal kigge nærmere på dem (:

Pudderdåse Helene

Det skal man bestemt 🙂
Kh. Helene

Lise

Hej med jer, jeg ville lige høre, om farverne er kolde eller varme (på den baggrund kan jeg nemlig beslutte, om jeg går på jagt)?

Pudderdåse Helene

Vi må lige have fat i Katja…jeg har dem nemlig ikke 🙂
Kh. Helene

Frøken Jensen

Tak for tippet. Kunne være man skulle overveje at investere i en af farverne.
Har dog lige et spørgsmål som jeg håber i kan svare på.
Jeg prøver aldrig læbestifter når jeg står i butikken. Jeg prøver dem på hånd ryggen men det har desværre betydet at jeg lidt for ofte er kommet hjem med en farve some faktisk ikke klæder mig når den kommer på læberne. Grunden til at jeg ikke tør/har lyst til at prøve stiften på læberne er at jeg er bange for at folk der har prøvet testeren før mig har haft forkølelsessår eller lign. Derudover synes jeg også det kan være en lille smule ulækkert når folk jeg ikke ved hvem er har prøvet stiften før mig.
Ved i om sådan noget smitter gennem læbestifter? Og hvordan gør i selv når i står i butikken og skal vælge farve? Nogle gode tips til hvordan man vælger den rigtige farve?
Håber i kan hjælpe.
Mvh frøken Jensen

Chau

Jeg var så heldige at finde et mærke som laver matte læbestift. Mærket er deliplus Mate. Købte en og var så begejstret at jeg måtte tilbage til butikken og hamstre 4 mere inden jeg skulle hjem.
Jeg har svært ved at købe en læbestift som går til min lidt olivenfarvet teint, oftest vil jeg helst have noget brunt i. Endelig fandt jeg farver der virker for mig.
De er vildt holdbare selv efter mad. Faktisk så holdbare at vores glas har mærker fra læbestift efter en gang i opvaskemaskinen. Det er så nitte ved den.
/Chau

Pudderdåse Helene

Hej Chau
Det lyder rigtig spændende, hvor køber du det mærke henne?
Det kan være noget af en udfordring at finde de farver, som klæder en. Der er mange tricks, man kan benytte sig af for at justere nuancen lidt….tak for endnu en idé til et tip :-*
Kh. Helene

Chau

Jeg købte det i et supermarked i Spanien. Kan desværre ikke huske navnet.
Jeg købte lidt ekstra af dem fordi det var så billigt og har foræret dem til veninde og svigermor. De er fan af dem allerede.
Jeg blander tit farver selv 😉 men mest fordi jeg synes det er sjovt og giver lidt mere spræl.
Skrev lidt om produktet og mærket her.
http://thetiger.dk/2012/09/dullegrej/
/Chau

Pudderdåse Helene

Aaahhh, så forstår jeg bedre, at navnet var helt nyt for mig. Tak for lyn hurtigt svar og link :-*
Jeg glæder mig til at læse mere!
Kh. Helene

Pernille Aaby

Fantastisk smukke farver 🙂 Men det undrer mig lidt, at man ikke kan finde en liste over ingredienser nogen steder?

Teresa

I *NEED* nummer 107! 😀

Pudderdåse Katja

I know!!!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *