Lørdagslook: Firebird

19.03.16
Lørdagslook: Firebird

Lørdagslook: Firebird

Kombinationen af pink læber og grøn øjenskygge er nærmest et signaturlook for mig, da jeg lagde makeup forleden morgen, tænkte jeg ikke en gang over, at det var den kombination, det endte op med, før jeg var på vej af sted. De nye læbestifter, som Urban Decay har lavet i samarbejde med Gwen Stefani, er simpelthen så fine, og jeg måtte selvfølgelig eje Firebird. Den er samme smukke nuance af pink som en af mine absolut favorit neglelakker selv det smukke blå perlemor træder fint frem på læberne.

Problemer med basen
Lige i øjeblikket er jeg nærmest besat af mine nye briller… Stellet er en del tungere end mine andre stel og ret bredt henover næsen, derfor spiser brillerne min foundation. Det er ikke et problem, jeg ellers har, fordi jeg kun lægger foundation ganske let i dette område, men tyngden fra stellet slider simpelthen foundationen af, når det glider ned. Derfor har jeg testet alle mulige foundations i løbet af ugen, og i dag er turen nået til Exuviance CoverBlend Skin Caring Foundation SPF 20, som jeg har haft rigtig store forventninger til. Den reformulerede foundation er let og behagelig på huden, men kombinationen af den og No7 Brilliantly Bare Beauty Enhancer var mildest talt mislykket. De fungerede slet ikke sammen, så i dag har jeg haft flere problemer end ellers…

Firebird
Samarbejdet mellem Gwen Stefani og Urban Decay har været særdeles vellykket. De fem læbestifter, vi indtil videre har fået fra samarbejdet i Danmark er virkelig fine. Mange er måske let skræmte over de kraftige røde nuancer, men de er virkelig pæne og selvom de tre røde nuancer syner ret ens, så er de i virkeligheden vidt forskellige. Hvis du vil have fingrene i blushpaletten, så har du travlt… På K er de allerede udsolgt (men de burde komme tilbage sammen med den sidste læbestift og lipliner).

Lørdagslook: Firebird

  • Hud: Som base brugte jeg No7 Brilliantly Bare Beauty Enhancer, som jeg ofte bruger alene. Den forfiner hudoverfladen, så jeg tænkte, at den ville være rigtig god under den lette Exuviance CoverBlend Skin Caring Foundation SPF 20 (kan købes på klinikker). Som nævnt ovenfor, var den kombination mildest talt en katastrofe, så det er ikke noget, jeg vil anbefale.
  • Øjne: Som base på øjenlågene brugte jeg MAC Prep+Prime 24-Hour Extend Eye Base, derefter brugte jeg Smashbox Always Sharp Waterproof Khôl Liner i farven Storm til at markere vippekanten hele vejen rundt om øjet. For at have en lys farve at tone farven i globelinjen ud med, lagde jeg først Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-530 Eggshell(1)(Sephora) på hele øjenlåget. I globelinjen lagde jeg Delilah Colour Intense Compact Powder Eyeshadow i farven Biscuit (2) (Sephora), og derefter lagde jeg den matte grå nuance fra Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish i farven M-110 Cement (3)(Sephora) ovenpå for at give lidt mere dybde. På hele den bevægelige del af øjenlåget under de to mørkere skygger lagde jeg den glitrende gråbeige Make Up For Ever Artist Shadow Diamond Finish i farven D-552 Crystalline (4)(Sephora). På midten af øjenlåget lagde jeg den helt sarte lyslilla nuance med masser af turkist perlemor Make Up For Ever Artist Shadow Diamond Finish i farven D-200 Crystalline Mauve Turquoise (5)(Sephora) og under øjet lagde jeg Make Up For Ever Artist Shadow Metallic Finish i farven ME-304 Emerald (6)(Sephora).
  • Vipper: Hvilken mascara jeg brugte, har jeg helt glemt, men jeg tror nok, at det var Urban Decay Perversion Mascara (Magasin)… Det synes jeg i hvert fald, det ligner på billedet.
  • Bryn: Det er sjovt at lege med ens udtryk, så jeg valgte at tegne mine bryn meget kraftigt op med GOSH Copenhagen Long Lasting Brow Pen i farven 001 Dark Brown, derefter forsøgte jeg at tæmme de viltre hår med Benefit Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel i farven Medium/Deep (Sephora).
  • Kinder: Først markerede jeg kindben og amorbue med Benefit Watt’s Up! Soft Focus Highlighter For Face (Sephora). Derefter brugte jeg først Cherry (A) en pink nuance med masser af hvidt perlemor, og over den lagde jeg OC (B) en lys orange nuance med pink perlemor begge to fra Urban Decay UD|Gwen Stefani Blush Palette (Magasin).
  • Læber: Den helt utrolig smukke pink nuance med blåt perlemor, matchede som nævnt mine negle til perfektion, så valget var helt åbenlyst. Læbestiften er fra Urban Decay UD |Gwen Stefani i farven Firebird (Magasin).

Lørdagslook: Firebird

Looket var tænkt og planlagt til sidste lørdag, men så landede der en kop te i min computer, og efterfølgende var det ærlig talt ikke lørdagslook, jeg tænkte på. Det er også derfor, jeg ikke kan huske hvilken mascara, jeg havde på. Og da den af en eller anden grund ikke er med på billedet af produkterne, kan jeg kun spekulere… Men da jeg lige har købt en ny Urban Decay Perversion Mascara, er jeg næsten sikker på, at det er den.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Sabrina Matzen

Jeg bruger selv kun briller derhjemme, så jeg har ikke testet det, men jeg har set rigtig mange anbefale øjenskyggeprimer under foundation der hvor næsepuderne sidder. Det skulle også kunne hjælpe med briller der glider ned.

Helene Randløv

Hej Sabrina
Det tip har jeg aldrig hørt, men det skal afgjort prøves af! Egentlig giver det god mening… tusind tak for tippet <3
Kh. Helene

Stine

Det skal jeg da også prøve. Selvom jeg kun har Urban Decays eyeshadowprimer i Minor Sin (den med glimmer) pt. 😉

Helene Randløv

Hvordan virker det for dig Stine? Jeg har ret gode erfaringer…de gange jeg husker det altså 😛
Kh. Helene

Lise

Jeg har også briller og problemer med at de spiser min foundation. I øjeblikket fungerer MAC Matchmaster foundation rigtig godt for mig, men det i andre perioder slet ikke virker med mine briller. Jeg har lidt opgivet at finde en løsning som virker altid…

Helene Randløv

Hej Lise
Prøv Sabrinas tip, det virker ret godt for mig.
Kh. Helene

HeLene

Flot look, er især vildt med øjnene, og fine briller!
Håber det ikke gik helt galt med computeren….
God søndag herfra!

Helene Randløv

Hej HeLene
Det gjorde det desværre, og min nye computer måtte lige en gang retur… men i dag har jeg endelig fået en ny fin en… YAAAAAY!
Det er altså besværligt at være blogger uden en computer.
Kh. Helene

Else

Kommer der ikke et billede af de flotte negle? Bliver jo nysgerrig når du skriver om et perfekt match til læberne:)

Helene Randløv

Hej Else
Tjooo, det kunne jeg da godt… er du mon på Instagram?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *