Lørdagslook: All battered up

05.03.16
Lørdagslook: All battered up

Lørdagslook: All battered up

Det er sundt at grine af sig selv, og det skal jeg love for, at jeg har gjort denne formiddag. Det er nemlig første gang, jeg ser billederne, som blev taget i Randers i mandags… Det blæste halvanden pelikan, så valget faldt på det eneste billede, hvor håret sad nogenlunde. Billedet er taget i Helenestræde, der i middelalderen var kendt som Helvedesgyde… det havde jeg en fest over. Desværre kender jeg ikke historien bag, men det er da lidt sjovt… Jeg kan godt røbe, at beboerne i Randers ikke er helt så vant til, at der står bloggere i gaderne og får taget billeder…

All battered up
I lørdags tog jeg på ”bondegårdsferie” hos Charlotte i Randers. Det første jeg gjorde, da jeg kom ind til byen, var at besøge House of Stars, hvor jeg fandt alle de produkter frem, jeg havde lyst til at teste. Så kunne jeg lege i løbet af weekenden og købe dem, inden jeg skulle hjem igen om mandagen. En af de ting, jeg har glædet mig til at prøve, er de nye Eyeshadow Sticks fra The Balm. Og de skuffede ikke, selvom jeg brugte dem ovenpå øjenskygge.
Lørdagslook: All battered up

Lørdagslook: All battered up

Mine lørdagslooks er oftest en kombination af selve looket, og en eller flere tests af de produkter jeg anvender. Af og til sniger der sig endda en lille anmeldelse med ind i looket. Vi tester virkelig mange ting, og det er desværre ikke alt, vi kan nå at skrive om. Hvis du har uddybende spørgsmål, skal du endelig spørge.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
HeLene

Smukt! Er især vild med læben og øjenskyggen og med risiko for at gentage mig, så elsker jeg dit hår, både farve og frisure er bare så smukt (og smukt på dig)!

Helene Randløv

Taaakkk HeLene <3 Jeg er også ret vild med kombinationen af de to farver på læberne :-*
Kh. Helene

Nanna

Du ser hammer godt ud! Hvor er du bare dygtig – er specielt vildt med læberne.

Helene Randløv

Mange tak Nanna <3

Gitte

Hvor ser du dejlig ud på det billede Helene!

Helene Randløv

Mange tak Gitte <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *