Lørdagslook: EEEEMFG!

02.04.16
Cien

Cien

Sponsoreret indlæg

Hvis du tænker, at det er stukket helt af for mig, allerede når du læser overskriften, så må det stå for egen regning… Det er blot de bogstaver, der står på nogle af de makeupprodukter fra Cien, som du nu kan finde i Lidl butikkerne rundt om i landet.
I onsdags nævnte jeg, at lørdagslooket ville have et prisloft på to hundrede kroner, det kom jeg til at overskride med ti kroner… fordi jeg simpelthen greb ud efter flere produkter end planlagt… alligevel vil jeg sige at 210 kroner er en ret rimelig pris for ti forskellige produkter. Min anvendelse af et par stykker af dem er måske lidt utraditionel, men jeg VILLE bruge de tilsendte produkter til hele looket, og så måtte jeg jo være lidt kreativ.

EEEEMFG!
På billedet kan du se, at der står et stort bogstav på samtlige produkter, og det er altså nogle af dem, der udgør titlen. Looket endte med at blive meget enkelt og sommerligt, fordi den fine blå nuance selvfølgelig var selvskrevet som blikfang. Læberne startede med at være helt tyggegummipink, hvorefter jeg lagde en pink gloss ovenpå, for at nedtone den lidt. Men hey looket var også fint uden glossen… det var bare lidt mere firseragtigt, end jeg var i humør til.

Cien Øjne

  • Hud: Selvom det ikke er første gang, jeg har prøvet en god foundation, der samtidig er så billig. Så er det ærlig talt lidt tankevækkende at denne Cien Foundation i farven 010 Shell, både holdt længere og sad bedre, end en del andre foundations, jeg har testet, som ofte koster ti gange så meget. Det er en meget dækkende foundation, men du kan sagtens tone den ud, hvis du foretrækker en lettere dækning. Det er særligt min næse, der plejer at lave ballade, men ret meget mod min forventning, lå Cien Foundationen præcis der, hvor jeg havde lagt den… selv mange timer senere, hvor min næse oftest skinner.
  • Kinder: På kinderne brugte jeg først Cien Lipstick 10 i farven Cosy Rose (1), som jeg duppede på og tonede ud med fingerspidserne, derefter brugte jeg Cien Eyeshadow i farven 16 Rose Garden som highlighter øverst på kindbenene. Da jeg havde taget læbestift på, syntes jeg, at kinderne var lidt for stille i farven, og derfor tog jeg Cien Lipstick i farven 11 Fuchsia Pink (2) og duppede en lille smule oven på den farve, jeg allerede havde lagt. Det er afgjort ikke sidste gang, jeg bruger Cien Lipstick i farven 11 Fuchsia Pink (2) på kinderne, det er simpelthen sådan en fin nuance.
  • Bryn: Når der ikke er et egentlig øjenbrynsprodukt, bruger jeg tit en øjenskygge, og valget faldt naturligt nok på Cien Eyeshadow 17 i farven Brilliant Brown, nuancen er nok lige lovlig gylden, men den fungerede sådan set ret godt alligevel. For at få farven til at sidde bedre fast brugte jeg først Cien Lipgloss i farven 11 Frozen Ice. Den temmelig glitrede Lipgloss kunne have været en katastrofe, men det var den ikke, fordi den fangede den brune øjenskygge meget fint.
  • Øjne: På hele øjenlåget lagde jeg den matte Cien Eyeshadow i farven 15 Vanilla Cream. Derefter brugte jeg en skråpensel, og med Cien Mascara lagde jeg en streg langs den øverste vippekant. Ovenpå duppede jeg den smukke blå nuance Cien Eyeshadow i farven 18 Blue Sapphire.
  • Vipper: Som du ved, hvis du har læst med i noget tid, så er jeg helt klart mest til de mascaraer, der har en klassisk børste. Dem med gummibørster er jeg generelt længere om at blive gode venner med, men jeg synes nu, det er gået ret godt med Cien Volume Mascara. I hvert fald er det lykkedes mig at opnå fint separerede vipper med både volumen og længde.
  • Læber: Hvis jeg skal vælge et favorit produkt ud fra den kasse, jeg fik tilsendt, så er det, som jeg forventede læbestifterne, der vinder. Prisen taget i betragtning, er de virkelig cremede og meget pigmenterede. Så i min optik kan de sagtens måle sig med langt dyrere mærker, især hvis du vil prøve en ny farve eller pludselig har lyst til røde læber midt i dit indkøb til aftensmaden. Her valgte jeg Cien Lipstick i farven 11 Fuchsia Pink (2). Den var som nævnt lidt mere tyggegummipink, end jeg var i humør til, så jeg lagde Cien Lipgloss i farven 13 Rich Magenta ovenpå.

Cien Produkter

Selvom jeg gik til opgaven med åbent sind, må jeg erkende, at det overrasker mig lidt, at en foundation til cirka femogtyve kroner, kan holde så godt og ligge så pænt på huden… Du kan finde den i fire farver, hvor det er den lyseste, jeg brugte. Blandt de andre produkter, jeg har testet i ugens løb, er Cien BB Cream All-In-One Blemish Balm Cream, og den har jeg mindst lige så fine erfaringer med. Den behøvede lidt matterende hjælp i løbet af dagen, men det havde også undret mig, hvis jeg pludselig kunne klare mig uden.

Mix og match
Cien Lipgloss, Cien Lipstick og Cien Nailpolish kan du naturligvis bruge på kryds og tværs af de forskellige nuancer, men jeg synes også, at de er ret fine at matche, selvom nuancerne på tværs af produkterne ikke er helt ens, kan de sagtens kombineres i forskellige sæt.
Da jeg lagde den røde neglelak onsdag morgen, havde jeg temmelig travlt, og derfor sprang jeg overlakken over. Det irriterer mig nu, for jeg er temmelig sikker på, at holdbarheden med overlakken havde været endnu bedre. Mine negle er meget bløde, samtidig med at mine hænder bliver brugt til alt muligt så som opvask, åbning af kasser, madlavning og alt mulig andet. Trods den ofte lidt hårdhændede behandling har lakken holdt rigtig godt, faktisk fjernede jeg den kun, fordi neglene gerne må være helt fine, når jeg skal ud i aften.

Budgetvenlige favoritter
Siden tirsdag har jeg testet de fleste af produkterne selv, og fået hjælp til at teste dem til mænd. Ældsten besluttede hurtigt, at Cien Men Shaving Foam Fresh er et hit.
De fleste af mine egne favoritter har jeg omtalt i beskrivelsen af looket herover, men nogle af de hverdagshelte jeg nævnte forleden, vil jeg godt lige fremhæve igen. Cien Med Hand Sanitiser Gel indeholder 50 ml., og så koster den kun fem kroner. Der er meget håndsprit, der har en ganske rædselsfuld lugt, der bliver hængende på hænderne. Denne er tilsat en smule parfume, men duften er stadig meget mild og ren.
En anden ting, der bor i min taske, er Cien Anti-Perspirant Extra Dry 48h. Duften er ren og rar, så jeg bruger den især som opfrisker på de lange dage. For mig er det en ekstra tryghed at have en effektiv deodorant med på farten, hvis min ellers trofaste anti-perspirant må give op i løbet af dagen.

Alle ovennævnte produkter og mange flere kan du finde til yderst fordelagtige priser i de cirka hundrede Lidl butikker rundt om i landet.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Lidl

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Mette

Hvordan er farven på foundation når den har siddert lidt? Iltes den – oh gru! – orange eller er den som fra tuben?

Helene Randløv

Hej Mette
Det oplever jeg ikke, på den anden side… tror jeg aldrig, at det er sket for mig. Så jeg kan desværre ikke rigtig svare dig på det spørgsmål.
Kh. Helene

HeLene

Åh, det ser ud som jeg skal i Lidl og shoppe sjove ting! Mange tak, kreativt værre og sjov læsning. God weekend!

Helene Randløv

Hej HeLene
Som nævnt er jeg ret overrasket selv, jeg må lige tøffe forbi en Lidl selv snart 😀
Kh. Helene

Lea

Indeholder alle produkterne parfume? Og er der nogle af de særligt allergene parfumestoffer i? 🙂

Helene Randløv

Hej Lea
Produkterne er pakket ind på en måde, så du tager INCI’en af, når du åbner dem. Det var jeg ikke lige opmærksom på, så jeg mangler INCI på de fleste af produkterne. Umiddelbart vil jeg tro, at øjenskyggerne og mascaraerne er uden parfume.
Kh. Helene

Anne Sofie A

Hej, tak for super anvendelige oplysninger læser dem altid, ser at du nu selv er blevet lyshåret tænker om du kan anbefale en shampoo der går ind og forhindrer at det lyse ikke bliver tissegult!
Der er vist noget med en lilla` shampoo
men husker ikke mærket.
Ha en god weekend.
Hilsen Anne Sofie

ManjaFrancisca

Dennis Knudsens Silver shampoo er FANTASTISK til jobbet! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *