Lørdagslook: Spirit Rock

27.02.16
Lørdagslook: Spirit Rock

Lørdagslook: Spirit Rock

I dag har jeg været tidligt oppe, for jeg har besluttet mig for at tage fri i et par dage og slappe af. Derfor blev lørdagslooket klaret i mandags, da jeg var på besøg hos Nuria. Det blev det mest impulsive look til dato, fordi jeg havde ret travlt, samtidig var det så hurtigt, at jeg faktisk selv blev lidt overrasket. Mandag var sådan en rigtig drille dag, hvor alt blev væk, og tingene tog alt for lang tid, så det var dejligt at makeuppen nærmest lagde sig selv.

Spirit Rock
Når jeg har travlt, har jeg lagt mærke til, at antallet af produkter bliver reduceret væsentligt. Mens makeuppen bliver lagt, tænker jeg ikke nærmere over tiden, jeg bruger på de forskellige produkter, og jeg vælger heller ikke bevidst noget fra… Fakta er, at produkterne er færre de der morgener, hvor det går ekstra hurtigt. Der er sådan set ikke noget særligt ved det… det er kun glædeligt, fordi det oftest betyder, at jeg får brugt produkterne på en anden måde…
Dengang da jeg lærte ham den langhårede at kende, havde jeg ikke sjældent fat i de meget metalliske pigmenter. For eksempel elskede jeg en særlig helt mørk blålilla øjenskygge, som jeg brugte til et smokey eye, og langs øverste vippekant lagde jeg så en de metalliske pigmenter som eyeliner. Det så vildt lækkert ud, syntes jeg…
Pigmentet, jeg brugte her, fungerede sindssygt godt som eyeliner, og jeg blev så glad for resultatet, at jeg har gentaget succesen et par gange siden.

Lørdagslook: Spirit Rock

 • Øjne: Først lagde jeg Yves Rocher Fixing Eyelid Primer på hele øjenlåget, det er første gang, jeg prøver denne primer, og jeg blev noget overrasket over konsistensen. Den er glat og helt silikoneagtig, men den gør alt det, den skal og den holdt rigtig fint.
  Derefter lagde jeg Buttery (1) en creme nuance med pink og fersken perlemor fra Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Palette i farven Self-Made på hele øjenlåget. Treasure (2) en lys beige nuance med masser af perlemor lagde jeg i inderste øjenkrog. I globelinjen lagde jeg Hot Chocolate (3) en mat dyb brun nuance, og i yderste øjenkrog op mod globelinjen lagde jeg Spirit Rock (4) en mat sort nuance med lilla, blåt og sølv glitter.
  Derefter lagde jeg den smukke løse øjenskygge Yves Rocher Loose Pearls i farven 04 Nacres Cuivrées som eyeliner langs den øverste vippekant med en fugtet skråpensel.
  Under øjet lagde jeg først Tom Ford Beauty Eye Defining Pencil i farven 01 Navy Black (Magasin) og ovenpå lagde jeg den lyse mintgrønne nuance med perlemor Isla (5) fra Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Palette i farven Self-Made. På nærbillederne ser farven under øjet nærmest brun ud, men på det øverste billeder kan man godt se, at den faktisk er grøn.
 • Vipper: Nu har jeg efterhånden testet Rimmel London Volume Colourist Mascara i noget tid, og vi er ikke blevet venner. Den giver ikke mig, den volumen jeg ønsker, og jeg synes også, at den er svær at arbejde med. Den er god til dig, der går efter et naturligt look. Den skulle med tiden afgive farve til vipperne, men jeg har ikke brugt den længe nok til at se den effekt.
 • Hud: Med en tæt pensel lagde jeg Too Faced Born This Way Absolute Perfection Foundation (Sephora) fra næsen og ud.
 • Kinder: Siden jeg modtog Makeup Revolution Ultra Blush Palette i farven Sugar and Spice i posten, har jeg haft svært ved at lægge den fra mig. Den er virkelig fin, og i ugens løb har den passet fint til alle de farver, jeg har brugt på læberne. I mandags brugte jeg den fine rødbrune nuance (A) på kinderne og den lyse highlighter (B)på kindbenene.
 • Læber: Da jeg så Too Faced Melted Liquidfied Long Wear Lipstick i farven Melted Fig (Sephora) første gang, havde jeg ret svært ved at se, hvordan den skulle klæde mig. Men den er simpelthen så fin og knap så sær, som den ser ud på tuben.
 • Bryn: Egentlig var jeg meget tæt på at forlade hjemmet uden øjenbryn, det var kun, fordi jeg ville tage et nærbillede, at jeg opdagede, at mine bryn manglede.
  Som nævnt havde jeg ualmindelig travlt, og derfor faldt valget på Benefit Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel (Sephora). Den lille praktiske brynfarve med fibre i er stadig en af mine helt store favoritter, især når det skal gå stærkt.

Lørdagslook: Spirit Rock

Nuria og jeg fnisede helt vildt, da hun skulle fotografere mig (godt jeg ikke er modeblogger), derfor var det lidt begrænset med udvalget af billeder, fordi jeg er ved at eksplodere af grin på alle sammen… Det gør selvfølgelig ikke noget, at man kan se, at jeg har let til latter, men når hele ansigtet er krøllet sammen, så er det altså ikke så let at se makeuppen 😀

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Jannie

Det er bare super flot☺

Helene Randløv

Mange tak Jannie <3

anette

Hej. Jeg har et spørgsmål som ikke omhandler makeup men hudpleje. Hvis man bruger et produkt og der står at det skal puttes ovenpå renset hud, er det så bare alm. rens og skintonic eller skal man komme dagcreme på også?

Helene Randløv

Hej Anette
Når der står renset hud, skal produktet på inden din creme.
Kh. Helene

Laila

Skønt naturligt look 🙂

Helene Randløv

Mange tak Laila <3

HeLene

Virkelig flot, blev du glad for eye primeren også resten af dagen? Med andre ord, holdt den hvad den lovede?

Helene Randløv

Hej HeLene
Ja, det synes jeg, den gjorde. Der var i hvert fald ingen samlinger af øjenskygge i folderne 😛
Kh. Helene

Karin VS

Kære Helene,
Du får det sikkert at vide altid, men jeg blir altså nødt til at sige det: hvor er dine øjne bare vildt smukke 🙂 og hvor er du altså bare god til at fremhæve farven 🙂
Knus Karin

Helene Randløv

Hej Karin
Taaaak altså <3 Det er da et virkelig skønt kompliment :-*
Kh. Helene

A

Virkelig sjovt du ikke er så vild med mascaraen, for synes det er en af de flotteste jeg har set på dine lørdagslooks! 😀 Det må vist være smag og behag! 😉
Derudover er jeg altid helt vildt imponeret over dine looks, og ville ønske jeg kunne eftergøre dem, men ender altid i noget vildt smadder. Er det muligt du kunne lave en video engang med, hvordan du gør, fuldstændigt “for dummies”? Tror jeg har brug for at se det gjort i levende live (sig endelig til hvis i allerede har lavet sådan en, og jeg bare ikke har kunnet finde den)
Og tak for en fantastisk blog 🙂

Helene Randløv

Hej A
Hihi ja, det er da lidt sjovt. Mine krav til mascara er nok lidt høje, og så gider jeg simpelthen ikke bruge så lang tid på at få pæne vipper. De ser, som du siger rigtig fine ud på billedet, men det tog altså også hundrede år… næsten 😛
Har du set nogle af de looks, vi har lavet videoer til? Vi har en meget forsømt Youtube kanal, hvor der ligger et par looks. Om der kommer flere… det vil jeg ikke udelukke, men i øjeblikket er det ikke rigtig en mulighed.
Tak fordi du læser med <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *