Pudderdåsernes Musthave – vores egen hudplejeserie

07.09.14
Pudderdåsernes Musthave

Pudderdåsernes Musthave

Det er med bævende hjerte, sommerfugle i maven og en god portion nervøsitet – men her er de. Vores fem små babyer, som vi har brugt de sidste par år med næsen nede i crememaskinen på at skabe.

Lige fra vi startede som skønhedsbloggere, har det været en uopnåelig drøm at skabe vores egen serie. Men trangen blev større og større, for hvert indlæg vi skrev, for hvert produkt vi testede, og for hver flaske rødvin vi delte.

For der er bare nogle produkter, vi synes, der mangler. Som man ikke sådan lige kan gå ned i Magasin og købe – før nu.

Vi starter ud med et lille sortiment med fem produkter. Fem produkter som, vi oprigtigt mener, kan gøre en stor forskel, og fem produkter som indgår som en naturlig del af den hudplejerutine, vi normalt anbefaler.

Vi har skabt en serie, som er uden parfume, og som er baseret på vores egne favoritingredienser. Ingredienser, vi kender og elsker, fordi vores egen hud foretrækker dem og ikke mindst, fordi de hører til de mest gennemtestede og velafprøvede derude. Vi har altså ikke rejst langt for at finde eksotisk bark, bær eller blomster, derimod har vi valgt de bedst dokumenterede ingredienser, videnskaben har til os.

Serien hedder Pudderdåsernes Musthave, fordi den er netop det for os. En række produkter, som man ved at mikse på den rette måde for ens egen hud kan løse de fleste mest almindelige hudproblemer med. Produkter vi ikke selv ville undvære i dag.

Alle produkter er uden parfume. Vi har sørget for hygiejnisk emballage, der passer godt på de sarte ingredienser, og alle cremerne er selvfølgelig på pumpe. Og vi har været ligeglade med, om ingredienserne har deres oprindelse i naturen eller i et laboratorium, bare de virker.

Priserne ligger mellem 95 og 195 kroner. De kan købes lige nu på Gosh.dk og fra i morgen kan de også købes i Magasin i Århus, Odense, Kgs. Nytorv og Lyngby samt selvfølgelig på Magasin.dk.

Find hele serien og læs meget mere her.

Vi håber, I kan lide dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
97 kommentarer
Helle

Sejt! Det lyder som nogle gedigne produkter. Ingen glitterbark og guldindpakning, men ren besked og gennemtestet. Dem glæder jeg mig rigtig meget til at prøve, og det er jo endda til at betale.

Katja Moikjær

Tak Helle, det er vi glade for, du synes 🙂

Line

Så jeres fine produkter i Magasin Odense i dag, helt oppe ved kassen. Så lækkert og tøset design. Glæder mig til at prøve… alle produkterne
😀

Helene Randløv

Hej Line
Tusind tak!
Nu står de for enden af en af reolerne på venstre side af kassen! Jeg så dem i fredags :-*
Kh. Helene

Mette Eriksen

Er lige løbet tør for Paulas Choise BHA peeling lotion 2%, så skal klart prøve jeres i stedet. Er de sammenlignelige? Jeg var forbi Magasin i Århus og I er ikke på hylderne endnu. Damen bag skranken kunne fortælle at jeg bestemt ikke var den eneste, der havde efterspurgt, men at I var på vej. Glæder mig

Katja Moikjær

Det er de ja. BHA’en er den samme. Vi har også tilsat niaciniamid og konsistens er forskellig. Men de 2 % BHA burde virke helt ens.
Tak for opdateringen fra Århus, bliv endelig ved med at holde os opdateret!

Bodil

Så kom pakken fra Gosh i går – så jeg fik prøvet T-zone peelingen under natcremen og er vild med konsistensen. Det er jo også niacinamide i – så mere på pluskontoen,til skinforbedring. Tror næsten at jeg bliver afhængig!

Katja Moikjær

Yay! Vores første læser, der melder tilbage og har prøvet det! Hurra og tak – vi håber, du bliver afhængig :-*

Mette Christiansen

TILLYKKE – trygheden i at købe et produkt, fordi man stoler på teamet bag er fantastisk!
Jeg har et hurtigt spørgsmål – jeg har været ved at klikke Paulas choice hjem – den kemiske peeling, I selv har anbefalet tidligere på bloggen.
Kan jeres T-zone peeling det samme og dermed erstatte Paula’s?

Katja Moikjær

Jep 🙂
Tak for de søde ord

Amis

Tillykke med jeres produkter 🙂
Hvor er det sejt! Velovervejede ingredienser og god pris.
Jeg har bare lige ét spørgsmål.
Hvorfor i alverden har i valgt at putte silikone i jeres produkter? Af den simple grund, må jeg fravælge jeres produkter.
Har i ikke tænkt over at det vil kunne give flere urenheder?

Katja Moikjær

Hej Amis
Tusind tak 🙂
Vi kan rigtig godt lide silikone, derfor bruger vi det. Primært fordi det giver en meget fin konsistens og er godt til at beskytte huden. Læs mere om vores holdning til silikone her: https://pudderdaaserne.dk/2012/12/27/guide-silikone-godt-eller-skidt/
Kh Katja

Signe

Hej dåser.
Indeholder jere t-zone peeling det samme som denne?
http://shop.danishskincare.dk/produkter/16-eksfoliering/63-smooth-skin-daily-exfoliator/
Den fik mig nemlig til at slå ud, så ved ikke om jeres måske også vil gøre det. Har Rosacea. Den har en pH værdi mellem 3-4.
På forhånd tak

Katja Moikjær

De to aktive ingredienser – niacinamid og salicylsyre er de samme. Resten er forskellige. Så spørgsmålet er hvad der får din rosacea til at slå ud? Hvis det er salicylsyre – har du prøvet andre produkter med salicylsyre? – så vil vores også få dig til at slå ud. Hvis det er et eller andet tilfældigt stof i produktet…. Det er svært at sige. :-/

Tinet

Hej 🙂 jeg har nu købt jeres t-zone, Aha serum og anti-age. Min plan var at bruge T-zone til at komme de små urenheder til livs hvorefter jeg vil holde min hud ved lige med jeres AHA serum, er dette en god plan, eller skal jeg bruge T-zone fortsat? 🙂
Tillykke med den skønne serie, jeg er allerede forelsket.
Vh. tine

Katja Moikjær

Hej Tinet
Der er som sådan ikke nogen grund til at udskifte T-zone peelingen med AHA serum. Det er to produkter, man skal vælge imellem. Men du kan godt bruge først den ene og dernæst den anden og derpå vælge hvilken du synes, virkede bedst for dig 🙂
Kh Katja

Mette

Kan man bruge t-zone først og anti age ovenpå?

Helene Randløv

Hej Mette
Ja, det kan du sagtens 🙂
Kh. Helene

Mette

Super! De to produkter er hermed bestilt 🙂 Glæder mig til at prøve dem.

Helene Randløv

Mange tak Mette!

Carina

Mange gange tillykke med jeres helt egne produkter (lidt forsinket…) – det er vi en del, der har ventet længe på! 🙂 Og så er det altså bare den fiiiineste indpakning.
Men inden jeg går ud og anskaffer mig alle produkter (undtagen AHA Serum, den tror jeg ikke, at jeg har behov for) har jeg dog et spørgsmål: kan jeres Anti-Age Creme erstatte den fra Bioeffect? 🙂

Katja Moikjær

Hej Carina
Nej. Hvis du er vild med BioEffect så er denne helt anderledes. BioEffect indeholder kun den ene ingrediens EGF, som bare er noget ganske specielt – og dyrt.
Vi har brugt nogle helt andre ingredienser, men produkterne henvender sig selvfølgelig til de samme problemområder, så den vej rundt kan du selvfølgelig godt sammenligne dem.
Det, de har til fælles, er at de begge indeholder hyaluronsyre, antioxidanter og effektive antiage-ingredienser. Men jeg vil nødig kaste mig ud i en sammenligning af vores Matrixyl 3000 og EGF. Det er to vidt forskellige antiage ingredienser i meget forskellige prisklasser også.

Carina

Hej Katja, tusind tak for dit hurtige og detaljerede svar! 🙂 Jeg havde selvfølgelig håbet, at dit svar var, at det er helt det samme, og grunden til prisforskellen er fordi I synes alle og enhver har ret til en effektiv anti age-creme og derfor ikke tjener på den, haha 😀
Men ikke desto mindre har jeg bestilt den alligevel – sammen med en bunke af jeres andre musthaves. Det er svært at stå for, når I nu tipper om 20% rabat. Så tak for det – og rigtig god weekend 🙂

Katja Moikjær

Hehehe…. Ja jeg ville sgu også gerne lave et EGF serum, men jeg har ikke liiiige et laboratorium, hvor jeg kan fremstille genmodificeret byg. Desværre… Men jeg har fødselsdag i morgen, så måske 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *