Pudderdåsernes Musthave – vores egen hudplejeserie

07.09.14
Pudderdåsernes Musthave

Pudderdåsernes Musthave

Det er med bævende hjerte, sommerfugle i maven og en god portion nervøsitet – men her er de. Vores fem små babyer, som vi har brugt de sidste par år med næsen nede i crememaskinen på at skabe.

Lige fra vi startede som skønhedsbloggere, har det været en uopnåelig drøm at skabe vores egen serie. Men trangen blev større og større, for hvert indlæg vi skrev, for hvert produkt vi testede, og for hver flaske rødvin vi delte.

For der er bare nogle produkter, vi synes, der mangler. Som man ikke sådan lige kan gå ned i Magasin og købe – før nu.

Vi starter ud med et lille sortiment med fem produkter. Fem produkter som, vi oprigtigt mener, kan gøre en stor forskel, og fem produkter som indgår som en naturlig del af den hudplejerutine, vi normalt anbefaler.

Vi har skabt en serie, som er uden parfume, og som er baseret på vores egne favoritingredienser. Ingredienser, vi kender og elsker, fordi vores egen hud foretrækker dem og ikke mindst, fordi de hører til de mest gennemtestede og velafprøvede derude. Vi har altså ikke rejst langt for at finde eksotisk bark, bær eller blomster, derimod har vi valgt de bedst dokumenterede ingredienser, videnskaben har til os.

Serien hedder Pudderdåsernes Musthave, fordi den er netop det for os. En række produkter, som man ved at mikse på den rette måde for ens egen hud kan løse de fleste mest almindelige hudproblemer med. Produkter vi ikke selv ville undvære i dag.

Alle produkter er uden parfume. Vi har sørget for hygiejnisk emballage, der passer godt på de sarte ingredienser, og alle cremerne er selvfølgelig på pumpe. Og vi har været ligeglade med, om ingredienserne har deres oprindelse i naturen eller i et laboratorium, bare de virker.

Priserne ligger mellem 95 og 195 kroner. De kan købes lige nu på Gosh.dk og fra i morgen kan de også købes i Magasin i Århus, Odense, Kgs. Nytorv og Lyngby samt selvfølgelig på Magasin.dk.

Find hele serien og læs meget mere her.

Vi håber, I kan lide dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
97 kommentarer
Tina

Øv I er jo for vilde, kan slet ikke komme ind på Gosh’s hjemmeside! Håber, der kommer mere til butikken? Jeg krydser fingre og glæder mig til at prøve produkterne – har indtil videre tre must haves 🙂

Katja Moikjær

Hej Tina
Tusind tak. Det burde altså virke nu, kan du stadig ikke komme ind?
Kh. Katja

lovisen

Tillykke med produkterne, de skal helt klart prøves.. lyder som produkter den tørre hud vil kunne lide, og dem er der ikke så mange af i det lidt billigere segment

Katja Moikjær

Tusind tak. Vi håber, du kan lide dem 🙂

Christine

Wauw! Det ser godt ud! Jeg skal helt sikkert have jeres BHA.
Lige et spørgsmål: Er der noget med at man skal huske at bruge solcreme når man har brug AHA og/eller BHA?
Mange knus

Katja Moikjær

Jep, det skal man 🙂 Men det skal man jo altid 😉

Bookworm

Fantastisk – stort tillykke!

Katja Moikjær

Tusind tak

Sara

Det er simpelthen så sejt! Stort tillykke 😀
– Sara

Katja Moikjær

Tusind tak Sara

Bente

Tillykke. Spændende.
Ville bestille på gosh. Udsolgt.
Fik min mand til at gå i magasin Odense. Ikke sat frem endnu. Surt.
Hvad er grunden til at der ikke er solbeskyttelse
i antiagecremen.

Katja Moikjær

Ej hvor irriterende. Men de er altså ikke spor udsolgt hos Gosh, så du burde sagtens kunne købe dem der? Og de skulle være sat frem i Odense i dag.
Grunden til vi ikke har solbeskyttelse i, er at det skal være en creme, man kan bruge både nat og dag og især omkring øjnene. Selvfølgelig skal man have solcreme på om dagen også, men det vil vi indtil videre lade andre om at sælge 🙂

Bente

Har netop købt serien på nær t zone peeling. Glæder mig til at prøve dem. Tak for svaret. Det giver god mening.
Bente

Katja Moikjær

Håber du kan lide dem 🙂

Eimak

Tillykke!!
Jeg er virkelig interesseret i t-zone peeling, ved du hvad pH har det?

Katja Moikjær

Cirka 3,5 🙂 Hvilket skulle sikre, at den virker

Katie

Super lækker blog I har her! Og tillykke 😉

Katja Moikjær

Tusind tak 🙂

MAria

Har lige købt t-zone peeling og GLÆDER mig til at prøve den! Så fedt med jeres guide til hvilke produkter der vil virke for netop mig – den læste jeg inden jeg valgte hvilke produkter jeg ville købe.. Kan kun sige at det er så fedt det i har gjort! Elsker jeres blog!!!!

Katja Moikjær

Tusind tak Maria 🙂 Vi håber, du bliver glad for den

Cecilia

Jeg døjer med urenheder og kunne rigtig godt tænke mig at prøve t-zone peelingen. Har dog lige et spørgsmål, som jeg ikke håber er alt for dumt. Har godt læst at man kan komme en ansigtscreme ovenpå, men er det også tilfældet hvis det er en ansigtscreme med A-vitamin i?
Tillykke med den nye serie og tak for en dejlig blog 😉

Katja Moikjær

Ja, det kan du sagtens 🙂 Bare altid brug T-zone peeling nederst og hvadduellersvilbruge øverst. Og tak :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *