Pudderdåsernes Musthave – vores egen hudplejeserie

07.09.14
Pudderdåsernes Musthave

Pudderdåsernes Musthave

Det er med bævende hjerte, sommerfugle i maven og en god portion nervøsitet – men her er de. Vores fem små babyer, som vi har brugt de sidste par år med næsen nede i crememaskinen på at skabe.

Lige fra vi startede som skønhedsbloggere, har det været en uopnåelig drøm at skabe vores egen serie. Men trangen blev større og større, for hvert indlæg vi skrev, for hvert produkt vi testede, og for hver flaske rødvin vi delte.

For der er bare nogle produkter, vi synes, der mangler. Som man ikke sådan lige kan gå ned i Magasin og købe – før nu.

Vi starter ud med et lille sortiment med fem produkter. Fem produkter som, vi oprigtigt mener, kan gøre en stor forskel, og fem produkter som indgår som en naturlig del af den hudplejerutine, vi normalt anbefaler.

Vi har skabt en serie, som er uden parfume, og som er baseret på vores egne favoritingredienser. Ingredienser, vi kender og elsker, fordi vores egen hud foretrækker dem og ikke mindst, fordi de hører til de mest gennemtestede og velafprøvede derude. Vi har altså ikke rejst langt for at finde eksotisk bark, bær eller blomster, derimod har vi valgt de bedst dokumenterede ingredienser, videnskaben har til os.

Serien hedder Pudderdåsernes Musthave, fordi den er netop det for os. En række produkter, som man ved at mikse på den rette måde for ens egen hud kan løse de fleste mest almindelige hudproblemer med. Produkter vi ikke selv ville undvære i dag.

Alle produkter er uden parfume. Vi har sørget for hygiejnisk emballage, der passer godt på de sarte ingredienser, og alle cremerne er selvfølgelig på pumpe. Og vi har været ligeglade med, om ingredienserne har deres oprindelse i naturen eller i et laboratorium, bare de virker.

Priserne ligger mellem 95 og 195 kroner. De kan købes lige nu på Gosh.dk og fra i morgen kan de også købes i Magasin i Århus, Odense, Kgs. Nytorv og Lyngby samt selvfølgelig på Magasin.dk.

Find hele serien og læs meget mere her.

Vi håber, I kan lide dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
97 kommentarer
Carina

Haha, måske lidt for sent at skrive på ønskelisten nu, men så har du da noget til næste år 🙂
Og så vil jeg da være den formodentlig første til at sige TILLYKKE med fødselsdagen om ca. 1,5 time 😀

Katja Moikjær

Årh TAK Carina

Ditte

Hej. Jeg har nu brugt jeres t-zone peeling siden den udkom, og inden det brugt Avenés eksfolierings creme i et par måneder. Desværre synes jeg ikke at nogen af dem har fjernet mine hvide porer. De er tværtimod næsten blevet større eller mere tydelige. Skal det blive værre før det bliver godt? Eller har I et andet godt råd til at få bugt med de hvide porer?
Udover det har jeg ikke uren hud og døjer ikke med sorte hudorme.
Håber I kan hjælpe 🙂

Katja Moikjær

Hej Ditte
Hvad mener du helt præcis med “hvide porer”? Hvordan ser de ud, hvor helt præcis sidder de osv?
Kh. Katja

Ditte

Hov jeg tror min kommentar forsvandt. De sidder især under øjnene, øverst på kinderne.
De gange jeg har fået en ansigtsbehandling er de blevet fjernet med små nåle af kosmetologen, men havde håbet at cremen ville hjælpe på den slags også?
Kan ikke huske hvad kosmetologerne kaldte dem.

Katja Moikjær

Nej, jeg har bare gemt dig, så jeg ikke glemmer at svare dig. Jeg skulle lige tjekke op på nogle ting 🙂 Det, du har, er mili’er, og de er anderledes – har ikke noget med hudorme at gøre.
De opstår ikke på grund af fedtet hud, men på grund af TØR hud, hvor talg bliver fanget nedenunder. Du kan ikke klemme dem ud selv, for der er ingen pore-åbning.
Peeling og masser af fugt hjælper. Så fortsæt med T-Zone peelingen og rigelig fugt ovenpå. Det er sandsynligvis nødvendigt med kosmetolog behandling for at komme helt af med dem, men peelet og fugtet hud vil gøre processen nemmere.

Ditte

Tusind tak for svar, så må jeg hellere begynde at fugte 🙂

Linnea

Kære dåser,
Jeg har et spørgsmål vedr. jeres t-zone peeling. Hvad er forskellen på den og Basiron?
Kh. Linnea

Katja Moikjær

Hej Linnea. Jeg besluttede at skrive et helt indlæg 🙂 https://pudderdaaserne.dk/2014/10/01/hvad-er-forskellen-paa-salicylsyre-og-basiron/

Helle

Jeg ved ikke om I læser nye kommentarer til gamle indlæg, men prøver – Jeg har i et års tid brugt jeres T-zone peeling dagligt om aftenen, under en natcreme. Var så til kosmetolog for en måned siden, og denne siger, at jeg har fået pigmentforandringer grundet t-zoe peelingen – kan det virkelig passe? burde den ikke hjælpe på pigmentforandringer?kosmetologen argumenterer for, at syre kun bruges en gang om ugen, da huden ikke kan nå at genere nye celler fra dag til dag? ydermere siger denne kosmetolog, at jeg ikke må blande produkter fra forskellige serier – er det helt rigtigt? bruger kun produkter uden parfume, alkohol og andet irriterende da jeg har sart/tør/fedtet hud. Jeg er mere forvirret end nogensinde 🙁

Katja Moikjær

Kære Helle
Det lyder ikke som om, jeg er enig i noget, som den kosmetolog siger. At blande produkter fra serier anbefaler vi varmt – ville hun måske gerne sælge dig en hel serie?
Hvor ofte du skal bruge syre afhænger af hvor stor en koncentration, der er i.
Hvad mener du selv om dine pigmentforandringer? Hvor sidder de?
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *