Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

15 kommentarer

 1. Hej Katja,
  som farmakonom kan jeg ikke lade være med at kommentere på acetylsalicylsyren. Hvis det skal være ren acetylsalicylsyre, skal det være Aspirin. Treo og Kodimagnyl er kombinationpræparater og indeholder derfor også andre stoffer :)
  Tak for en skøn blog!

  • Pudderdåse Katja

   Tak Line :) Det har du selvfølgelig helt ret i. Det er dejligt at høre fra sagkundskaben :)

   I Treo er det kombineet med koffein. Koffein er en gavnlig antioxidant, det er nok ret godt faktisk? Kodein i kodimagnyl tør jeg ikke udtale mig om :-D Men det er meget sjældent jeg ser Aspirin til salg på de danske apoteker? Kan faktisk kun huske at have set det på Steno i København (måske pga. de udenlandske kunder der). Ved du tilfældigvis noget om det?

   • Ja, det kan selvfølgelig godt være, at koffeinen i Treo kunne være gavnligt, men det må du ikke hænge mig op på :)

    Vi har Aspirin hjemme på mit eget apotek, men det er ikke noget, der står fremme. Det er nok bedst at spørge efter det, men ellers kan det jo altid skaffes hjem på forlangende :)

 2. Sara v

  Sikke dog et godt emne at tage op! Jeg er egentlig med på hvordan man forebygger. Men hvad så når man har fået indgroet hår, hvordan kommer man så af med dem??

  • Pudderdåse Katja

   En STERIL pincet eller nål og så forsigtigt som overhovedet muligt!

 3. Bodil

  Magnyl DAK 500 mg koster i omegnen af 35 kr. for 100 tabletter og kan bestilles hjem til de fleste apoteker fra dag til dag. Det skal endelig ikke være hjertemagnyl udgaven,de er ikke stærke nok. Asperin kan også bestilles hjem og de fås helt ned til 8 eller 10 stk. men de er noget dyrere af en eller anden grund.

  Acetylsaliccylsyre er også godt til at tage migrene i opløbbet med og dermed undgå at bruge de stærkere migrene piller – bare et lille tip!

  • Pudderdåse Katja

   Fantastisk! Tak Bodil :)

 4. Jette

  Hej Marie
  Min erfaring er, at man får færre indgroede hår, hvis man kører på laveste hastighed med epilatoren (hvis den selvfølgelig har flere trin). Og så hjælper det, hvis jeg kører den langsomt over huden i en 90 graders vinkel.

  Måske du kan bruge nogle af mine erfaringer :-)

  Mvh Jette

 5. Marie

  Hej Katja

  Tak for svaret!:) Jeg må prøve den der barberskum. Og så lægge epilatoren lidt på hylden.

  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme :) Og ja – prøv det. Eller måske som Jette sige? Jeg har ikke selv brugt epilator i mange år, så prøv at lytte til hende :)

   Kh. Katja, der af en eller anden grund har Helenes foto på

 6. Signe

  Hej :-)

  først og fremmest, super god blog!!!!!!

  2. ting, jeg vil spørge om er, om nogle af jer, har nogen speciel erfaring med naked plaetten fra urban decay? Overvejer nemlig at købe den, men hvis øjenskyggerne er nogle der “drysser” alt for meget ned på kinderne osv. når man tager dem på, vil jeg ikke investere i sådan en sag.

 7. Anni

  Hejsa

  Hvis man skal bruge Aspirin eller lign., hvor meget vand skal fx 1 pille så opløses i?

  Mvh
  Annie

  • Pudderdåse Katja

   Kære Annie
   Jeg ved det faktisk ikke?
   Kh. Katja

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk