Looks og anmeldelse: Urban Decay Naked palette

21.08.11

Urban Decay Naked Palette

 

Urban Decays Naked Palette har nok været dette års mest hypede og omtalte makeupprodukt. Siden det kom frem, har den været stort set umuligt at få fat i, og det er først nu, det er nogenlunde stabilt på lager hos forhandlerne igen. Især i Europa har det været ualmindeligt håbløst, men lookfantastic.com har den på lager for tiden.

Jeg har nu haft den i en lille måneds tid, og det er virkelig en fantastisk palette. For det første er kvaliteten af Urban Decays øjenskygger rigtig god. De er superpigmenterede, smørbløde og holder godt, og så er kombinationsmulighederne af de neutrale farver uendelige.

Hvor meget jeg end holder af pangfarver, så er et godt udvalg af neutrale farver grundstammen i min makeupkollektion, og denne palette har et rigtig fint udvalg. Jeg har brugt den meget i den tid, jeg har haft den, og den lever bestemt op til hypen (hvis noget da kan leve op til den overdrevne hype, der har været i dette tilfælde).

Urban Decay Naked swatches

Urban Decay Naked swatches

Urban Decay Naked swatches

Det eneste, jeg har savnet i denne palette er en god highlighter, der passer til mig. Mange vil sikkert være glade for den lyseste Virgin, men den egner sig ikke godt til mig, så når jeg skal vælge highlighter er jeg nødt til at gå udenfor denne palette, og det synes jeg er synd, når det netop er en nude palette.

Udover de 12 øjenskygger får du en lille flaske med Urban Decays Primer Potion, som er deres klassiske øjenskygge primer, som er en udemærket primer, der får din øjenskygge til at holde længere, og en pensel af god kvalitet.

Jeg har taget nogle hurtige billeder af de forskellige looks, jeg har lavet med paletten. De er alle taget i løbet af min almindelige dag på vej ud af døren og ikke i det sædvanlige set-up, vi har, så billedkvaliteten er ikke helt, som den plejer, men jeg håber, det giver et billede af, hvilke muligheder paletten giver, helt fra de diskrete nude looks til et dramatisk mørkt smokey eye.

Urban Decay Naked look

Urban Decay Naked look

Ovenfor har jeg brugt farven Sidecar på låget og Hustle i globelinjen og langs vippekanten under øjet. Sidecar er en glitret nude-pink med meget shine og Hustle er en mørk blommefarvet med brunlige undertoner.

Urban Decay Naked look

Urban Decay Naked look

Ovenover har jeg lagt Half Baked på låget. Half Baked er en meget metallisk kobberfarvet. I globelinjen har jeg lagt Darkhorse som er en af mine yndlingsfarver i denne palette. Den er en sort/mørkebrun med kobberfarvet shimmer.

Urban Decay Naked look

Urban Decay Naked look

Darkhorse har jeg også brugt til disse mørke smokey eyes, som jeg har brugt til at smudge Urban Decays sorte eyeliner 24/7 Glide On Eye Pencil i Zero.

Hvad synes I? Er det en palette, I er interesserede i? Jeg ved en del af jer har den, er I også glade for den?

Her kan du købe det
Du kan ikke købe Urban Decay i Danmark, men lookfantastic.com har Naked Paletten på lager til 35 pund inklusive gratis fragt (cirka 300 kroner). Ifølge Maria kan du i dag, søndag 21. august, spare 4 pund ved at bruge koden LUCKY4. Beauty Bay har den også til 272 kroner, men der skal du betale fragt, så sålænge der er rabatkode kan Lookfantastic i hvert fald bedst betale sig. Derefter afhænger det lidt af, om du køber andet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Guapizimo

Jep jeg har den og er glad for den! Det er de eneste øjenskygger jeg bruger og Virgin passer fint til mig, så godt at jeg snart løber tør for den, og ud over den er det Darkhorse jeg bruger meget, men den farver så godt at jeg ikke behøver så meget på penslen.
Det eneste jeg skal være bedre til er at arbejde lidt med farverne, da jeg har tendens til at bruge de samme og jeg er sikker på at man kan skabe masser af forskellige looks med den palette! 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg er også blevet helt forelsket i Darkhorse. Kan også godt være, jeg skal til at kigge lidt til de andre. Har tænkt mig at næste skridt skal være at udforske de grå. Gunmetal ser så fin ud.

Emilie

Spændende med det hele! Jeg har tit brugt jeres hjemmeside, som en ordbog.. Eller rettere sagt, en guide! Da jeg manglende tip til den røde diva-læbestift, fandt jeg jer igen og fik den helt rigtige hjælp :-).
Men kan ikke rigtigt finde rundt længere, så vil i ikke være søde og smide et link til en blush-guide? Syntes jeg husker, at i har lavet mindst én..
Knus en ivrig læser.

Pudderdåse Katja

Hej Emilie. Tak for de pæne ord. Vi har ikke lavet en endnu, men har en på vej i nærmeste fremtid, så måske du bare har hørt os snakke om den? Men den kommer snart. Kh. Katja

Rikke.V

Den er købt og jeg venter i spænding….

Pudderdåse Katja

Fedt 🙂

Emilie

Det har jeg sikkert, så venter jeg bare spændt istedet! 😀

Ditte Pepper

Hej
Jeg købte paletten i USA i sidste måned og har først prøvet den i går og den er virkelig fin og jeg glæder mig til at prøve mere af den.

Pudderdåse Katja

Den er nemlig rigtig fin 🙂

Mette Straa

Jeg ELSKER min! Min yndlings farve er Sidecar.
Til hverdag bruger jeg MAC’s paint pot i “bare study” med “sin” oven på også “naked” i globe linjen 🙂

Pudderdåse Katja

Lyder lækkert. Det må jeg prøve!

Rikke

Jeg elsker denne palette – hvis jeg skulle vælge én øjenskygge når jeg rejser ville jeg tage paletten med. Der er jo både farver til en naturlig, dag og aften makeup! 🙂

Ditte

Fedt, fedt, fedt med et indlæg om Naked paletten! I gav mig lige inspiration til nye looks med den. Tak 🙂

Pudderdåse Katja

Dejligt at du kunne bruge det 🙂

Sarah

Jeg var i Sephora for et par uger siden og opdagede at den var der – overvejede at købe den, men tænkte mig om og fandt ud af at det egentlig mest var fordi den var så hypet; i virkeligheden synes jeg at jeg har de brune/neutrale farver som jeg har brug for. Så det ville have været dumt 🙂 Men det er fedt at der findes så godt et basiskit, som så mange er meget glade for. Btw, hvis nogen skal til USA, så koster den $ 48 + tax (ca. 268 kr i alt), så det er lidt billigere 🙂 Just in case!

Maria

Hvordan er Urban Decay ifht. alle mulige ubehagelige stoffer og kemiske ting, som ikke er gode for huden?

Pudderdåse Katja

Jeg har faktisk ikke tjekket om der er noget i der er problematisk, og nu har jeg ikke æsken mere. Skal tjekke op på det, men har svært ved at forestille mig, der skulle være noget.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *