Looks og anmeldelse: Urban Decay Naked palette

21.08.11

Urban Decay Naked Palette

 

Urban Decays Naked Palette har nok været dette års mest hypede og omtalte makeupprodukt. Siden det kom frem, har den været stort set umuligt at få fat i, og det er først nu, det er nogenlunde stabilt på lager hos forhandlerne igen. Især i Europa har det været ualmindeligt håbløst, men lookfantastic.com har den på lager for tiden.

Jeg har nu haft den i en lille måneds tid, og det er virkelig en fantastisk palette. For det første er kvaliteten af Urban Decays øjenskygger rigtig god. De er superpigmenterede, smørbløde og holder godt, og så er kombinationsmulighederne af de neutrale farver uendelige.

Hvor meget jeg end holder af pangfarver, så er et godt udvalg af neutrale farver grundstammen i min makeupkollektion, og denne palette har et rigtig fint udvalg. Jeg har brugt den meget i den tid, jeg har haft den, og den lever bestemt op til hypen (hvis noget da kan leve op til den overdrevne hype, der har været i dette tilfælde).

Urban Decay Naked swatches

Urban Decay Naked swatches

Urban Decay Naked swatches

Det eneste, jeg har savnet i denne palette er en god highlighter, der passer til mig. Mange vil sikkert være glade for den lyseste Virgin, men den egner sig ikke godt til mig, så når jeg skal vælge highlighter er jeg nødt til at gå udenfor denne palette, og det synes jeg er synd, når det netop er en nude palette.

Udover de 12 øjenskygger får du en lille flaske med Urban Decays Primer Potion, som er deres klassiske øjenskygge primer, som er en udemærket primer, der får din øjenskygge til at holde længere, og en pensel af god kvalitet.

Jeg har taget nogle hurtige billeder af de forskellige looks, jeg har lavet med paletten. De er alle taget i løbet af min almindelige dag på vej ud af døren og ikke i det sædvanlige set-up, vi har, så billedkvaliteten er ikke helt, som den plejer, men jeg håber, det giver et billede af, hvilke muligheder paletten giver, helt fra de diskrete nude looks til et dramatisk mørkt smokey eye.

Urban Decay Naked look

Urban Decay Naked look

Ovenfor har jeg brugt farven Sidecar på låget og Hustle i globelinjen og langs vippekanten under øjet. Sidecar er en glitret nude-pink med meget shine og Hustle er en mørk blommefarvet med brunlige undertoner.

Urban Decay Naked look

Urban Decay Naked look

Ovenover har jeg lagt Half Baked på låget. Half Baked er en meget metallisk kobberfarvet. I globelinjen har jeg lagt Darkhorse som er en af mine yndlingsfarver i denne palette. Den er en sort/mørkebrun med kobberfarvet shimmer.

Urban Decay Naked look

Urban Decay Naked look

Darkhorse har jeg også brugt til disse mørke smokey eyes, som jeg har brugt til at smudge Urban Decays sorte eyeliner 24/7 Glide On Eye Pencil i Zero.

Hvad synes I? Er det en palette, I er interesserede i? Jeg ved en del af jer har den, er I også glade for den?

Her kan du købe det
Du kan ikke købe Urban Decay i Danmark, men lookfantastic.com har Naked Paletten på lager til 35 pund inklusive gratis fragt (cirka 300 kroner). Ifølge Maria kan du i dag, søndag 21. august, spare 4 pund ved at bruge koden LUCKY4. Beauty Bay har den også til 272 kroner, men der skal du betale fragt, så sålænge der er rabatkode kan Lookfantastic i hvert fald bedst betale sig. Derefter afhænger det lidt af, om du køber andet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Ida

Kan det passe, at man kan købe palletten over lookfantastic.com når man bor i Danmark?

Pudderdåse Katja

Jep. Og der er gratis fragt. Der er link i indlægget 🙂

ON

Kan den også bruges til contouring/sculpting i resten af ansigtet (kindben, næse)?

Pudderdåse Katja

Enkelte af farverne er helt matte, så det kan de i princippet godt, men formen på skyggerne gør at man kun kan få ret små pensler ned i den. Og hovedparten af skyggerne er med glimmer. Det er ikke et oplagt valg til formålet.

Katrine

Jeg har lige bestilt paletten.. og for sådan en øjenskygge-nybegynder som mig, er det altså guld værd med billedeksempler på, hvordan du sammensætter farverne.. TAK (det var bare det, jeg ville sige!) 🙂

Mie

Jeg ville meget gerne have den pallette. Jeg har ledt og ledt, efter en naked pallette så urolig længe!!:)

LineR

Hej 🙂
Jeg sad en dag og søgte efter urban decay og faldt over
Jeres side hvor i henviser til “lookfantastick”
Og jeg tænkte FEDT så kan jeg endelig få fat i en naked 2 🙂
Jeg har så modtaget efterfølgende og har fundet ud af den er FAKE!!
Synes jeg bare i skal vide, for i kan jo ikke gøre ved at de sælger fake vare men synes det ærgerligt at have brugt over 300 kr på en fake vare ;(
Plus det ærgerligt hvis i for ødelagt jeres ry pga i måske ikke er klar over dette 😉
Men ellers good work 🙂
Mvh Line

Katja Moikjær

Kære Line
Lookfantastic eller The Hut Group er Englands største online retailer og officiel forhandler af UD. Det er derfor lige så overraskende, som hvis du sagde, at Selfridge eller Magasin solgte falske produkter.
Hvorfor mener du, den er fake?
Kh Katja

Maria

Kære pudderdåser
Har I prøvet LORAC PRO Paletten? Og har I en holdning til, om man skal vælge den eller Naked paletten fra Urban Decay?
Jeg tænker fx på dækkeevne. Men også om den ene er bedre end den anden på ingredienslisten.
Venligst
Maria

Maria

Nu har jeg bestilt Lorac paletten. Lidt research på nettet pegede på dén i forhold til at jeg gerne vil have nogle matte skygger også. Halvdelen af Loracs skygger er matte og den anden halvdel er shimmery. Hvor naked primært har shimmer-skygger. Så Lorac vandt på mine præferencer.
Men jeg er stadig spændt på, om I har en mening om ingredienserne, altså fx problematiske stoffer rent allergimæssigt.

Helene Randløv

Hej Maria
Min præference er afgjort Lorac Pro, og det er det, fordi jeg slipper for en masse i mine øjne kedelige farver. Jeg er ikke særlig begejstret for brune farver og Lorac Pro byder på en masse andet. Pigmenteringen er nogenlunde den samme for Lorac og UD. Ingredienserne er mig bekendt ikke hverken værre eller bedre i den ene frem for den anden.
Med andre ord skal du vælge den palette, som du bedst kan lide :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *