Pudderdåserne Azelainsyre 10%

Azelainsyre 10%
08.12.22
Azelainsyre 10%

Azelainsyre 10%Endelig er vores AZELAINSYRE 10% klar på Matas.dk, Nicehair.dk, Salling.dk, og på Dåseshoppen. AZELAINSYRE 10% er en let creme, der er særligt velegnet til dig med uren hud, udbrud af rødme, røde knopper eller bumser blandt andet omkring mund, kæbe og hage.

Gennem det sidste halve år har vi fået hjælp fra et testpanel med førnævnte udfordringer. Henover fire uger har de testet formuleringen og effekten efter henholdsvis 14 og 30 dage. Vi synes, resultaterne taler for sig selv.

Azelainsyre før og efter

Tusind tak til alle jer, der har hjulpet os og har lagt hud til.

Og vi har selvfølgelig testet den på os selv. Vi har ikke så mange bumser at gøre godt med, men Katja har selv de her røde knopper i omkring hagen, som vi har skrevet så meget om.

AZELAINSYRE 10% bidrager til at forebygge nye udbrud. Samtidig reducerer den udseendet af de misfarvninger og ar, der for eksempel opstår efter bumser og akne.

Lindrende og beroligende

AZELAINSYRE 10% er en kraftig antioxidant og har mange gode egenskaber, den virker blandt andet rensende og beskyttende på huden. Derudover har vi tilsat et aktiv, der har en beroligende effekt og virker særligt på udbrud i kæbe- og hageregionen. Det er det samme lindrende aktiv, som du også finder i CREMEN. Det er en fantastisk ingrediens til sensitiv hud med det mest umulige navn 4-t-butylcyclohexanol. Ja, beklager det hedder det… Men det virker (kilde). Vi har tidligere skrevet om denne ingrediens her og her. Den får simpelthen huden til at slappe af.

Sådan bruger du AZELAINSYRE 10%

Når du begynder med nye produkter, skal du altid trappe langsomt op. Har du meget sart hud, er det en god ide at teste produktet på et lille hudområde først. Brug herefter AZELAINSYRE 10% en gang om dagen og gå eventuelt op til to gange om dagen efter et par uger.

Brug gerne AZELAINSYRE 10% ovenpå vores AHA-PEELING eller T-ZONE PEELING. Afslut med anden creme eller serum efter ønske.

Her kan du købe det

Pudderdåserne AZELAINSYRE 10% er netop kommet på Matas.dk, Nicehair.dk, Salling.dk, og på Dåseshoppen. Den koster 249,95 for 50 ml. Den er også på vej ud til vores øvrige forhandlere, og vi forventer, at den er i fysiske butikker i løbet af januar.

Spørgsmål og svar

Må jeg bruge AZELAINSYRE 10% sammen med AHA-PEELING, T-ZONE PEELING eller andre syrepeeling?
Ja – meget gerne. Azelainsyre virker grundlæggende anderledes end for eksempel salicylsyre eller glykolsyre. Den eksfolierende effekt af azelainsyre er meget lille, og du kan med fordel kombinere med en eksfolierende syre.

Hvad er forskellen på AZELAINSYRE 10% og T-ZONE PEELING?
T-ZONE PEELING indeholder salicylsyre, der er primært virker eksfolierende/peelende. Azelainsyre virker ikke eksfolierende i ret høj grad, men virker i stedet rensende på urenheder og har en lindrende effekt på huden.

Må jeg bruge AZELAINSYRE 10% hvis jeg har sart hud eller rosacea?
Ja. Men som altid – trap langsomt op og gå forsigtigt frem.

Må jeg bruge AZELAINSYRE 10% sammen med jeres øvrige produkter?
Ja. Vi har ikke nogle produkter i vores serie, du ikke må kombinere med azelainsyre. Gå som altid forsigtigt frem. Det eneste, du ikke bør kombinere vores Azelainsyre 10% med er andre produkter med azelainsyre/azelaic acid.

Må min teenager bruge AZELAINSYRE 10%?
Ja

Virker AZELAINSYRE 10% på hudorme / blackheads?
Nej, ikke ret meget. Her anbefaler vi i stedet kombinationen af T-Zone Peeling og Niacinamid 10%.

Ingredienser

Aqua
Azelaic acid
Ethylhexyl Stearate
Glycerin
Butyrospermum Parkii Butter
Dimethicone
Pentylene Glycol
Caprylic/Capric Triglyceride
Cetyl Alcohol
Glyceryl Stearate
Niacinamide
Phragmites Communis Extract
Poria Cocos Extract
PEG-75 Stearate
Dimethiconol
Ceteth-20
Steareth-20
Sea Water Extract
Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer
Xanthan Gum
Ethylhexylglycerin
Phenoxyethanol
Benzoic Acid
Dehydroacetic Acid
Sodium Hydroxide
4-t-Butylcyclohexanol

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Elena

Hej igen, han renser huden om aftenen i badet med den milde renseskum fra Matas. Og så bruger han lige nu en creme fra Ducray der hedder Keracnyl Repair. Den er lavet til acne hud der er udsat for behandling. Men det er jo en jungle. Det er jo mit projekt fordi han kun er 11 og planen er, at når han bliver 12 skal han opstarte systemisk behandling med tabletter.

Helene Randløv

Hej Elena
Kan jeg ikke bede dig skrive en besked i stedet (facebook eller instagram). Hvis du selv er lidt traumatiseret i forhold til udfordret hud med bumser, så forstår jeg selvfølgelig godt “dit projekt”. Det er bare virkelig vigtigt, at du ikke får ødelagt hudbarriere for altid.

Kh. Helene

Lærke Nielsen

Hej!

Jeg bruger normalt T-zone peeling og alt i en hyaluronsyre, men jeg har købt azelainsyren nu, da jeg døjer meget med urenheder på hagen. Hvordan skal jeg bruge alle tre – rækkefølgemæssigt, og skal jeg stadig bruge hyaluronsyren, nu hvor jeg har købt azelainsyren? Eller skal jeg bare bruge azelainsyren på hagen? Mange spørgsmål🥰
Mvh. Lærke

Helene Randløv

Kære Lærke
Hvis du ønsker uddybende vejledning, er du velkommen til at skrive en besked på enten Instagram eller Facebook.
Ganske kort kan du sagtens bruge alle tre og så længe du bruger T-Zone Peeling nederst (som altid) er det sådan set underordnet. Du har mest gavn af produkterne, hvis de kommer i hele ansigtet.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *