Fredagsfavorit: Ducray Sensinol

Ducray Sensinol
17.09.21
Ducray Sensinol

Indeholder reklamelinks*

Det klør! Jeg er ved at blive vanvittig… Det klør over det hele, og jeg aner ikke hvorfor.

Jeg har det fuldkommen som om vi er midt i en birkepollensæson, med den lille detalje at det sidst i september, og der ikke er skyggen af hverken birk eller græs i luften, som jeg plejer at reagere på. Nu har jeg taget en allergipille alligevel… Jeg er muligvis bare blevet tosset, det kan bestemt ikke udelukkes.

Øjeblikkeligt lindrende
Heldigvis har Ducray lavet Sensinol. En helt let og enkel creme med en af vores favorit-ingredienser mod kløe: 4-T-Butylcyclohexanol. 4-T-Butylcyclohexanol virker øjeblikkeligt beroligende, lindrer kløe og får hysterisk hud som min til at falde øjeblikkeligt til ro. (For kilde se blandt andet) Det er en “aaaaaahhhhhh”-ingrediens. Den har også en positiv effekt på perioral dermatit, hvorfor vi bruger den i CREMEN.*

Sensinol fra Ducray er en stor tube med 200 ml. behagelig og ukompliceret creme, med hvad der umiddelbart ligner en masse 4-T-Butylcyclohexanol i. Desværre kender jeg ikke lige den præcise koncentration – det gør dog ikke så meget, for 4-T-Butylcyclohexanol virker i selv små koncentrationer.

Og det hjælper. “Calms and hydratet immediately” skriver Ducray på Sensinol Physioprotective Soothing Body Lotion. Det passer.

Her kan du købe det
Ducray Sensinol Physio-Protective Soothing Body Lotion koster cirka 140 kroner for 200 ml. på apoteket. Du kan også købe den online på blandt andet Apopro.*

Produktet er modtaget som et gratis anmeldereksemplar.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Marie Valther Jensen

Min søns hus og øjne går også amok disse dage. Hvad sker der lige?

Helene Randløv Hansson

Hej Marie
Det kan være svampesporer. Har du downloaded allergiappen?

Kh. Helene

Anne Aagaard

Kan den anvendes både i ansigtet og på kroppen?

Helene Randløv Hansson

Hej Anne
Du kan bruge alle cremer, lige hvor du vil.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *