Lørdagslook: Vivid Summer Dreams

31.08.19
Lørdagslook: Vivid Sommerdröm

Lørdagslook: Vivid Sommerdröm

Det er vist ikke en hemmelig, at farver fanger min opmærksomhed. Derfor vidste jeg straks, at Fenty Beauty Vivid Liquid Eyeliner Trio skulle testes. Det tog mig hundrede år at tage stilling til æskerne, fordi de farver jeg ville have fingrene i, var i hver deres sæt. Sådan endte jeg med alle tre æsker og heldigvis kun tre farver, jeg ikke kan tåle. De er blevet brugt flittigt siden, og sådan en eyeliner kan virkelig skabe blikfang og tiltrække opmærksomhed. De kan selvfølgelig bruges mere afdæmpet, selvom jeg egentlig ikke synes, at looket her er ret vildt eller iøjnefaldende.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Vivid Summer Dreams
For et par uger siden, fik jeg vist givet udtryk for min kærlighed til Idun Minerals Fresh Face Palette¤, jeg bruger den dagligt. Og den er simpelthen så alsidig og nem at have med.
Som nævnt ovenfor købte jeg alle tre sæt af Fenty Beauty Vivid Liquid Eyeliner Trio*. Her brugte jeg Banana Blade fra Baecay. Lime Feva og Skinny Dip fra Baeside og Hollapeño og Hot Tub Club fra Baewatch. Heldige dig der kan tåle de orange og pink nuancer, de er simpelthen så smukke.

Hud: Highlighterdelen af By Terry Nude-Expert Foundation Stick* lagde jeg på det øverste af kindbenene, på hagen, på brynbenet og lidt i øjenkrogen. Derefter dækkede jeg rødme hist og pist med foundationdelen.

Kinder: I hårgrænsen, på kindbenene og over øjenbrynene lagde jeg Sommerdröm Bronzer (A) fra Idun Minerals Fresh Face Palette*¤. På kinderne lagde jeg Sisley L’Orchidée Corail 3*¤.

Bryn: Hold og farve til brynene Idun Minerals Perfect Eyebrows Fiber Infused, Volumizing Tinted Brow Gel*¤. Læs eventuelt mere om, hvorfor jeg synes netop dette produkt er værd at tjekke ud.

Lørdagslook: Vivid Sommerdröm

Øjne: Først lagde jeg Max Factor Miracle Prep Eyeshadow Primer*. I globelinjen definerede jeg med Sommerdröm Bronzer (A) fra Idun Minerals Fresh Face Palette*¤. Derefter lagde jeg fra samme palette highlighteren Fjällsippa (B) på hele øjenlåget.
Langs øverste vippekant, lagde jeg Fenty Beauty Vivid Liquid Eyeliner*. Fra inderste øjenkrog lagde jeg farverne i forlængelse af hinanden. Først Banana Blade (1), Lime Feva (2), Hollapeño (3) og Hot Tub Club (4). I yderste øjenkrog brugte jeg farven Hot Tub Club (4) både over og under øjet, og under øjet fortsatte jeg stregen med Skinny Dip (5).

Lørdagslook: Vivid Sommerdröm

Vipper: Navnet er måske lidt overdrevet, bortset fra det er The Makeup Library False Lash Mascara i farven Blacked Out en rigtig fin mascara. Den er til den naturlige side og så sidder den godt fast… i hvert fald på mig.

Læber: Snart må jeg få købt nogle flere af YSL Tatouage Couture Matte Stain* her er det farven Pink Squad 20, men det er absolut, mit foretrukne læbeprodukt i øjeblikket.

Briller: Stellet er fra Profil Optik og det er Tom Ford Metal Criss Cross Aviators med stelnummer FT5531.

Kjole: Den sorte sag er en blondekjole fra Zizzi, der har været så populær, at den er helt udsolgt allerede.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *