Fredagsfavorit: Idun Minerals Fresh Face Palette

16.08.19
Fredagsfavorit: Idun Minerals Fresh Face Palette

Fredagsfavorit: Idun Minerals Fresh Face Palette

I øjeblikket har jeg en fest over makeupprodukter. Det er længe siden jeg har kunnet mønstre en lignende begejstring over makeup. Om det er ferien, vejret eller noget helt andet, der gør forskellen aner jeg ikke, alligevel har jeg overrasket mig selv lidt. Det er selvfølgelig altid skønt med begejstring, men det er også vanskeligt at blive enig med sig selv om sådan noget som en fredagsfavorit. Sikke et luksusproblem!
I denne uge og i øvrigt resten af sommeren, har jeg brugt Idun Minerals Fresh Face Palette¤. Når den ligger i makeuptasken, er det eneste jeg behøver nogle pensler, en mascara, læbestift, øjenskyggeprimer og eventuelt lidt foundation. Når det skal være helt vildt, tilføjer jeg en sort eyeliner og vupti er der også til en omgang smokey eyes. Det er altså nemt!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Fresh Face
Paletten indeholder fire forskellige produkter, og de kan selvfølgelig bruges til lige det, du vil, og hvor du vil. Som sagt kræver Idun Minerals Fresh Face Palette¤ kun ganske få tilføjelser i makeuptasken, da den netop har så mange anvendelsesmuligheder.

  • Fjällsippa Highlighter: En lys beige nuance med masser af hvidt perlemor. Den kan sagtens tones fint ud, og du kan give den gas, hvis du er til det look. Det hvide perlemor er groft, så overfladen skal helst være forholdsvis jævn. Den bliver brugt som øjenskygge, når jeg bruger den.
  • Havtorn Illuminating Blush: Hvis jeg skal sige noget kritisk om paletten, så må det være blushens indhold af perlemor. Når Idun Minerals skriver Illuminating, så mener de det altså. Farven er fin gultonet rosa nuance med rigtig meget perlemor. Den er fin som en slags highlighter til din blush, da den giver huden en virkelig fin glød. Bruger du den alene skal den tones godt ud.
  • Midnattssol Illuminating Bronzer: Det her er sådan en fin nuance, når ansigtet skal have noget glød. Den er også perfekt til at tone den sorte eyeliner ud, når du skal have et smokey eye eller til at give et ensfarvet brunt look lidt mere dimension.
  • Sommardröm Bronzer: Næsten mat bronzer, der tilføjer definition og varme til ansigtet. Den er både eminent til at fremhæve øjnene og give ansigtet lidt kulør. Du kan roligt bruge rigeligt Sommardröm Bronzer, den bliver hverken grå eller orange på huden.

En af de ting, jeg altid selv tjekker, er indholdet af karmin, der er et rødt farvestof udvundet af en slags bladlus. Heldigvis er paletten vegansk, og derfor behøver jeg slet ikke bekymre mig om de alvorlige reaktioner, jeg får af karmin. Derfor har jeg ingen skrupler ved at bruge paletten på øjnene.

Du kan finde Idun Minerals Fresh Face Palette*¤ online blandt andet i Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anja Svendsen

Jeg er også meget glad for min.
Farverne er smukke og spejlet dejlig stort (i forhold til palettens størrelse).

Helene Randløv

Jeg er helt enig <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *