Lørdagslook: The Makeup Library

03.11.18
Lørdagslook: The Makeup Library

Lørdagslook: The Makeup Library

Nu har jeg i et par uger testet en del af produkterne fra mærket The Makeup Library intensivt, og selve produkterne er sådan set ret gode… Læbestifterne Lip Chubby holder, Mascaraen holder (på mig… Katja skal lige have testet den, inden dommen falder), øjenskyggerne er fine og pigmenterede… Alt i alt har jeg en masse positivt at sige om produkterne. Nu er dette jo et lørdagslook, så den endelig anmeldelse kommer først senere. Her handler det udelukkende om, hvad jeg fik ud af produkterne, da jeg lagde makeup i går. Der er et par produkter, jeg virkelig savner i sortimentet. Derfor har til looket måttet undvære lidt, der hvor det kunne lade sig gøre…

The Makeup Library
Det gik først op for mig, da jeg var på vej hjem, at der mangler et produkt på billedet af produkterne samlet. Det beklager jeg naturligvis. Der gik en hel del timer, fra jeg lagde makeuppen, til billederne blev taget og i mellemtiden kom legelysten over mig. Det er Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil, der mangler. Den kan du læse om i indlægget fra i går, fordi den indtog pladsen som favorit.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks. Produktet markeret med ¤ er modtaget som gratis anmeldereksemplar, resten er købt og betalt af Pudderdåserne.dk.

Øjne: Først lysnede jeg øjenkrogene med The Makeup Library Eye Serum Concealer Eye Am Perfect. Derefter lagde jeg Wunder2 Prime & Behold Professional Primer for Color Cosmetics som primer på hele øjenlåget. Derefter markerede jeg øverste vippekant med The Makeup Library Eye Liner Poetic Lines Matte Smudgeproof Longlasting Eyeliner Pencil i farven Denim on Denim.

På hele øjenlåget lagde jeg den helt sarte lyserøde nuance Nude fra The Makeup Library Matte Mineral Eyeshadow Quad i farven Easy on The Eye. I og over globelinjen lagde jeg den lyse gråbrune nuance Heather fra samme palette. For at intensivere skyggen lagde jeg derefter den mørkebrune nuance Bestie Brown også fra den matte palette. Den lyse beige nuance Cashmere Cool fra The Makeup Library Mineral Shimmer Eyeshadow Quad i farven Catch My Eye lagde jeg i inderste øjenkrog, og derefter midt på øjenlåget med en let fugtet pensel. Langs øverste vippekant lagde jeg OPV Metal and Liquid Glitter* i farven Vixen.

Lørdagslook: The Makeup Library

Under de nederste vipper lagde jeg Eye Liner Poetic Lines Matte Smudgeproof Longlasting Eyeliner Pencil i farven Cabbage. Den tonede jeg ud med Chocolate Bomb fra The Makeup Library Mineral Shimmer Eyeshadow Quad i farven Catch My Eye.

Da jeg sad og ventede på Katja, kom jeg til at lege lidt, og der landede derfor en lillebitte smule af Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil i farven How Many Carats?!* ovenpå Cashmere Cool. Det er simpelthen imponerende, hvor meget så lille en mængde kan glitre.

Lørdagslook: The Makeup Library

Bryn: Med The Makeup Library Eyebrow Gel Just Browsing i farven Brown redte jeg øjenbrynene igennem til de havde farve nok.

Hud: Det med at den er til øjnene, tager jeg ikke ret højtideligt. Derfor brugte jeg The Makeup Library Eye Serum Concealer Eye Am Perfect på hagen og lidt på kinderne. Fra næsen og ud lagde jeg The Makeup Library Foudation Serum Soft Focus, som jeg matterede med The Makeup Library Mineral Powder Pixel Perfect. Foundation Serum er helt ny for mig, og det var første gang jeg prøvede den. Looket var lige lovlig dækkende til min smag.

Kinder: Fra æblekinderne duppet op i tindingerne er det The Makeup Library Cream Blush Strike-a-Posy i farven Bronzed Beach.

Vipper: Mig og The Makeup Library Volume Mascara SHH … Turn It Up i farven Beyond Black er stadig ikke rigtig gode venner. Det er fedt, at den bliver siddende, men jeg synes, den er virkelig svær at lægge pænt. Her er der mange lag på.

Læber: Den flotte røde The Makeup Library Lip Chubby Kissy Face i farven Pout ’n’ Pose blev åbnet til anledningen. Og mit første indtryk er RIGTIG godt. Den er meget cremet, let at lægge og så bliver den også siddende.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *