Fredagsfavorit: Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil

03.11.18
Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil
Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil
Foto: Sephora

Det er ikke sjældent, at jeg ryster på hovedet ad mig selv. For eksempel den dag jeg stod i Sephora og kiggede på Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil. For nu at sige det som det er, så blev jeg fælt skuffet over de to seneste produkter fra Fenty Beauty. Det var da en fin gloss, men den der glimmerhighlighter forstod jeg slet ikke. Har du set Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil, ved du godt, at det naturligvis ikke er en highlighter. Det havde klædt mig at læse navnet, inden jeg besluttede mig for produktets funktion. Det gjorde jeg ikke, for navnet havde fortalt mig det hele. Faktisk kan et navn nærmest ikke være mere præcist end det. Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil er netop det… glimmerdimmer til det hele.

Wet look
Det var først efter, jeg talte med min veninde, jeg begyndte at overveje min reservation overfor produktet. Hun var sikker på, at jeg havde købt den ved første øjekast. Og jeg kiggede bare mistroisk på hende og sagde, at den overhovedet ikke var interessant. Det havde hun derimod ret svært ved at sætte sig ind i, da jeg sædvanligvis ELSKER glimmer. Det fik mig til at kigge på den næste gang jeg gik i Sephora. Den blev stadig ikke taget til nåde. Tredje gang er som bekendt lykkens gang, og pludselig forstod jeg, hvorfor den skulle være min. Siden da har jeg nærmest ikke kunnet lægge den fra mig. Det er oftest øjenmakeuppen, jeg bruger den til. Et enkelt lille dut på midten af øjenlåget giver et næsten wet look.
Og jo, du kan selvfølgelig sagtens bruge den som highlighter, hvis du har lyst.

Links markeret med * indeholder reklamelinks. Produktet er købt af Pudderdåserne.dk.

Lidt sjovt…
Det er jo umuligt at se Rihannas egen video om brugen af Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil uden at trække på smilebåndet. I hvert fald delte jeg på et tidspunkt i løbet af foråret en ret sjov video. Det er en video hvor mænd smører creme på med henholdsvis en moppe, en toiletbørste, en sko og en hund. I videoen med Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil bruger Rihanna også Fenty Beauty Face & Body Kabuki Brush 160* på samme måde, som hun gjorde i den video.

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil i farven How Many Carats?!* koster 305 kroner, og du finder den og den tilhørende Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer i farven Diamond Milk* både online på Sephora.dkog i Sephoras butikker rundt omkring i landet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *