Månedens Favoritter: September 2018

28.09.18
Månedens Favoritter: September 2018

Månedens Favoritter: September 2018

Det har været en meget begivenhedsrig måned. Faktisk har den været så hæsblæsende, at det ærlig talt gerne må gå lidt langsommere i de kommende måneder. I denne måned har jeg brugt meget mere makeup, end jeg har resten af året. Det er Blood Sugar paletten, der har skudt min makeupglæde i gang igen. Det er intet mindre end FANTASTISK at bruge de røde, lilla og pink nuancer på øjnene igen. Det fremhæver det grønne i mine øjne, det har jeg virkelig savnet at kunne.
Ellers er der blandt favoritterne en dejlig duft, effektiv hudpleje, flot glød, knivskarpe bryn, hverdagsfestlig glitter, de helt rigtige røde læber og måske den bedste hårbørste…
Der er ingen neglelakker i denne måned, fordi jeg har haft Shellac på neglene i halvanden måned… Så er der imidlertid nogle andre ting til neglene, jeg har haft brug for…

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med ¤ er købt og betalt enten af mig selv eller af Pudderdåserne.dk

1. Tangle Teezer The Ultimate*
Måske er den virkelig god til det, som den rent faktisk er beregnet til… Det aner jeg ikke. Min The Ultimate bliver nemlig kun brugt til at rede håret ud efter badet. Det job klarer den til gengæld bedre end noget andet! Den var så savnet, da yngsten stjal min, at jeg måtte skaffe en ny i en fart. Siden da er der blevet sat navn på, så jeg kan få min elskede børste i fred!
Den er tænkt som styling børste, og det forstår jeg udmærket, den ligger nemlig vildt godt i hånden. Den griber også fat i håret på en meget behagelig måde, så jeg føler, at den får alt håret med. Tænderne kan bedst sammenlignes med dem i Thick and Curly, der er kraftigere og længere. Thick and Curly er i øvrigt stadig favoritten hos ham den langhårede og ældsten.

2. MAC Dazzleshadow Liquid i farverne Not Afraid to Sparkle*¤ og Stars in My Eyes
Det var helt vilde forventninger, jeg havde, da jeg gik i MAC og prøvede Dazzleshadow Liquid. Nogle af farverne var præcist som forventet, andre var det overhovedet ikke. Faktisk fik jeg tværet glitter ud over det hele, fordi de rigtig glitrede af dem, er LANG tid om at tørre. Det er ikke ret optimalt, når man som jeg ønsker at anvende dem som effekt oven på min øjenskygge. Det er jo begrænset, hvor længe man kan sidde der med lukkede øjne. Heldigvis fungerer Not Afraid to Sparkle lidt bedre i praksis, end den gjorde på hånden.
Det er virkelig sjældent, at jeg går efter sølvfarvede øjenskygger, men Stars in My Eyes måtte jeg eje. Og det har jeg virkelig ikke fortrudt. Den er god både til effekter og som blikfang i et look.

3. Nimue Anti-Ageing Leave on Mask
Først og fremmest er Nimue et mærke, jeg har haft lyst til at teste i MANGE år. Derfor var muligheden for at teste en behandling og derefter blive grundigt vejledt i produkterne meget velkommen.
Det er langt fra kun masken, jeg er vild med. Rensen, peelingen og cremerne er nogle meget skønne produkter. De kan næsten fylde alle ti pladser ud her blandt mine favoritter. Her har jeg dog valgt at fremhæve Nimue Anti-Ageing Leave on Mask, fordi den er helt særlig.
Det er meget fristende at kalde den skønhedssøvn på tube. Den kan redde mig de sene nætter, hvor jeg godt ved, at natten og dermed søvnen bliver alt for kort. Huden ser bedre og friskere ud, og jeg ser langt mere veludhvilet ud. Og det kan vi vel alle trænge til?

4. Glossier. Boy Brow ¤
Selvom jeg skriver det igen og igen, er mine øjenbryn stadig noget af det mest fantastiske, jeg har gjort for mig selv… Først og fremmest sparer jeg oceaner af tid, fordi jeg ikke behøver at stå og måle, rette og gøre ved hver eneste dag. Samtidig gør det mig bare så glad, og de får mig til at føle mig godt tilpas. Selvom kommentarerne om mine øjenbryn har været begrænsede til enkelte læsere. Så er det virkelig rart at have bevidstheden om, at de nu sidder i skabet hver dag.
Gode brynprodukter var helt uundværlige før, men det er de sådan set stadig. Mine hår er lyse og derfor behøver jeg en gelé med farve i… Sådan en er Glossier. Boy Brow, faktisk er det så fin og kold en farve, at jeg virkelig kan give den gas. Og det synes jeg er SÅ pænt.

5. Becca Be a Light Face Palette*
Min begejstring for Becca vil ingen ende tage! Det er pudderprodukter på et helt andet niveau. Be a Light paletten tilfører glød og liv til ansigtet, samtidig med at T-zonen forbliver mat. Det kommer bag på mig, at pudder med så meget synligt perlemor, kan se så mat ud på huden. Det er i virkeligheden ukorrekt at kalde paletten mat… Det er den langt fra. Det er bare det eneste pudder, jeg er stødt på, der rent faktisk holder løftet om glød uden glitter på huden. På hånden ser den vanvittigt glitret ud, i ansigtet giver den glød og tilføjer en flot og meget naturlig ensartethed. Den lyse, som jeg har, passer fint til mine farver. Men er du til kraftig blush, skal du hellere købe sådan en separat. Den er så lys, at jeg bruger den som en slags highlighter.

6. Le Mini Macaron Gel Polish Remover Pads og Clips*
Som nævnt har jeg slet ikke selv lakeret negle i de sidste mange uger. Og selvom jeg har fået lagt Shellac på en klinik, så har jeg selv haft behov for at tage lakken af igen. Da jeg for snart længe siden blev præsenteret for de smarte Gel Polish Remover Clips, var jeg vildt begejstret. For det er godt nok smart! Selvom det er noget af en opgave at få clips på alle ti negle, når man først har sat clips på den ene hånd… Det er noget man bliver bedre til, så sidste gang var det sådan set både hurtigt og enkelt. Samtidig er det rart at vide, at væsken, der skal opløse lakken, rammer neglen jævnt. I hvert fald har jeg ikke haft de sædvanlige problemer med stanioldutter, der falder af og ikke slutter tæt.

7. Miller Harris Wander through the parks
Er Miller Harris og duftene i Forage serien helt nye for dig, vil jeg i al ydmyghed anbefale dig at læse min anmeldelse. De tre dufte er helt særlige, så anmeldelsen byder på forklaringerne og inspirationen bag. Samtidig med det lille digt fra hver æske, der sætter stemningen for duftene, kan du læse mine beskrivelser af alle tre.
Wander er så saftig og grøn, at den ikke sædvanligvis ville falde i min smag. Når den gør det alligevel, er det helt sikkert fordi, jeg simpelthen får lyst til at smage på den. Det er som om, den rummer en hemmelighed, der giver mig lyst til at dufte til mit håndled igen og igen. Det er en af de meget få dufte, der bliver sprayet på mine arme, så jeg selv kan dufte til den i løbet af dagen.

8. Wunder2 Cosmetics Super-Stay Liner i farven Essential Black*
Der ligger altid en sort eyeliner i min makeuptaske. Den bruger jeg stort set hver dag til at markere mine øjenvipper med. Især når jeg bruger røde nuancer, er den sorte eyeliner tvingende nødvendig. De røde nuancer kan så let som ingenting få mig til at ligne en, der har vrælet i en uge. Det look er jeg ikke rigtig fan af. Derfor er jeg glad for sort eyeliner… især dem der holder. Og det kan jeg love dig for, at Wunder2 Cosmetics Super-Stay Liner gør.
Sædvanligvis vandrer min eyeliner lidt i løbet af dagen. Denne her holder. Ikke en eneste gang har jeg måttet rette eller tørre eyeliner væk fra øjenkrogene. Det tror jeg aldrig, jeg har prøvet før. Wunder2 er jo kendt for sublime produkter… så jeg er lykkelig for at have mødt denne eyeliner.

9. Yves Saint Laurent Full Matte Shadow i farven 5 Pure Grey
Samtlige farver af Yves Saint Laurent Full Matte Shadow er smukke. Et blik på de farver, jeg helst ville have, fortalte mig, at det var en rigtig dårlig idé. Derfor blev jeg stædig og gik i en helt anden retning.
Den kolde grå nuance er helt seriøst, det bedste der er sket for min makeuprutine i LANG tid. Den giver selvfølgelig modspil til alle de røde nuancer. Samtidig tilføjer den også bare en kant til mine looks, som jeg i hvert fald har savnet. Kontrasterne giver mig idéer og makeuppen liv. Sjældent har jeg fået så mange komplimenter for min makeup, som jeg har, i de sidste mange uger.
Den er let at bruge både som øjenskygge og eyeliner. Når den bliver brugt som øjenskygge foregår det med fingrene, som eyeliner bruger jeg den med pensel.

10. Giorgio Armani Rouge d’Armani Lasting Satin Lip Color i farven 400 ¤(Magasin og Illum)
For mig er rød læbestift sofistikeret, smuk, sensuel, dragende og meget andet. Som du ved, hvis du læser med regelmæssigt, er jeg stor fan. Denne nuance er ingen undtagelse, og den skulle simpelthen passe alle hudtoner. Det er nok ikke meget galt… For det er den mest klædelige nuance af rød, jeg er stødt på længe. Der er flere af mine veninder, der har fundet sig i at få røde læber, bare for at tilfredsstille min nysgerrighed. Indtil nu har den klædt dem alle, der er endda flere af de mere forsigtige, der har kastet sig ud i et køb.
Nuancen 400 findes, så vidt jeg forstår, i flere forskellige konsistenser. Rouge d’Armani Lasting Satin Lip Color holder virkelig godt samtidig med, at den er meget behagelig på læberne.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Sacha

Nimue ansigtsmaske lyder meget interessant – kan dog ikke rigtig google mig til en ingrediensliste. Især for at tjekke om der er parfume, æteriske olier eller lignende i, som jeg desværre ikke tåler. Er der noget I kan fremskaffe? På forhånd tusind tak😊
Mange hilsner Sacha

Helene Randløv

Hej Sacha
Jeg prøvede selv at søge den frem fra nettet uden held, men på tuben, hvor inci’en står, er der ingen parfume eller æteriske olier 🙂
Kh. Helene

Sacha

Tusind tak for svar – den kommer på ønskelisten👍😊

Britt

Hej, tror I at en sensitiv hud kan bruge nimue masken? Jeg har tendens til perioal dermatitis, hvis jeg benytter de forkerte produkter. Jeg bruger pt kun ansigtsrens fra Avene, jeres t-zone peeling og jeres antiage creme, som min hud heldigvis kan tåle. Synes bare jeg mangler fugt/opfriskning af huden. Vh Britt

Helene Randløv

Kære Britt
Det tror jeg godt, at du kan, jeg har ikke PD, så jeg ved det ikke. Hvis du vil have noget fugt ville jeg vælge Clinique Moisture Surge 🙂
Kh. Helene

Katja Moikjær

Jeg blander mig lige her – jeg fik selv udbrud af moisture surge men ikke af DDML Jelly. Prøv dig frem og bed dem gerne om et par prøver først. Moisture surge føles dejlig men er ikke for min hud i hvert fald.

Helene Randløv

Er det ikke den almindelig Moisture Surge, du har prøvet?

Katja Moikjær

Måske……?

Anne-Sofie

Hvilken farve har du boy brow i? 🙂

Helene Randløv

Hej Anne-Sofie
Den er brun/brown 🙂
Kh. Helene

Jaya

Becca be a light vs Hourglass Ambient light? Hourglass var med i månedens favoritter i juni 2017 og skulle have den samme glød uden glitter effekt. Jeg er på udkig efter en ny pudder til hele ansigtet, som både kan holde huden mat og fuld af glød 🙂

Helene Randløv

Hej Jaya
Det må være Becca… men jeg synes ikke helt, at de kan sammenlignes. De er meget forskellige trods samme bekrivelse. Becca giver mere liv til huden synes jeg. Men altså begge produkter er skønne!
Kh. Helene

Kristina

Hej med jer.
Lige et spørgsmål angående tzone peeling. Bruger den hver aften efter rens og inden “natcreme” med A-vitamin. Om morgen får huden en let vask med en vaskeklud. Er almindelig mekanisk peeling overflødig, når man bruger tzone peeling? Jeg tænker her på ecookings ansigtsskrub. Har kombineret hudtype. Og vil det være det samme med deres peelmaske?

Katja Moikjær

Det er som oftest overflødigt ja. Men i nogle tilfælde kan det hjælpe lige en lille smule ekstra. Hvad oplever du selv? Det skader ikke (hvis den er mild) så mit svar er: Brug den hvis du kan lide det

Sophie

Nimue er helt klart et mærke, som er værd at bemærke. Deres pre and post serum har reddet min hud fra at være sart og tynd med en irriterende tendens til alt for nemt at få hudorme og urenheder til at være mere stærk og modstandsdygtig, så nu har jeg slet ikke samme problem med urenheder. Desværre forhandler så mange ikke det mærke her i Dk.

Helene Randløv

Kære Sophie
Nej desværre, det gælder om at finde en god behandler. Hvis du klikker på linket, er det muligt at søge efter klinikkerne.
Den serum lyder ret spændende 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *