Fredagsfavorit: Tangle Teezer Thick And Curly

09.12.16
Fredagsfavorit: Tangle Teezer Thick And Curly
Fredagsfavorit: Tangle Teezer Thick And Curly
Foto: Tangle Teezer

Mit eget hår er jo kort nu, så det er ikke rigtig min favorit og så alligevel, for noget, der kan få teenageren færdig på kortere tid, er en gave til mig. Det er faktisk temmelig imponerende, hvor meget tid man kan bruge på at rede hår, børste tænder og smøre creme i ansigtet.
Tangle Teezer Thick And Curly kom ind i mit liv længe før, jeg blev klippet, og den vendte op og ned på min forestilling om, at WetBrush var børsten til mig. Den originale Tangle Teezer bliver stadig brugt af ham den langhårede og yngsten, men ældsten og jeg var altså konverteret til WetBrush.

Udredning og fordeling
Selv har jeg aldrig været særlig begejstret for den originale Tangle Teezer, med mindre jeg af en eller anden grund behøver at rede hår, når jeg har kur eller balsam i. Det er den nemlig intet mindre end fantastisk til, den er virkelig god at bruge til at fordele kur jævnt i hele håret. Samtidig med at det selvfølgelig er meget praktisk, at den bare kan skylles af og fri for produkter, uanset om det er olie eller kur. Hvis du aldrig har prøvet en Tangle Teezer, kan det godt virke lidt overdrevet at jeg roser en plastikbørste så meget, men du skal se det i lyset af, at jeg også bruger en Mason Pearson børste.

Forskellen
Når jeg står med den originale Tangle Teezer og Tangle Teezer Thick And Curly i hver sin hånd, kan jeg godt se forskel, men ellers er den helt umulig at få øje på. Når den først er i håret, er jeg dog ikke i tvivl. Der er en verden til forskel, især i ældstens tykke, grove og krusede hår, den glider lige igennem store ugler, især hvis du deler håret op i sektioner inden og undervejs, når du reder det.

Tangle Teezer Thick And Curly koster 159 kroner hos Nice Hair, der er det eneste sted, jeg har set den pågældende model.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Louise

Jeg har den compacte udgave af den originale, og uden den var den toårige blevet korthåret for længe siden. Men den er nu lidt træls til mit tykkere hår, så måske denne skulle overvejes..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *