Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Pressed Pigment Palette

22.06.18
Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Pressed Pigment Palette
Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Pressed Pigment Palette
Foto: Jeffree Star Cosmetics

For første gang i flere år har jeg haft rød og lilla øjenskygge på uden en allergisk reaktion til følge. Desværre har jeg svært ved at tåle de farver på grund af det røde farvestof karmin. Det er ret træls, når ens yndlings øjenskygger er bordeaux og lilla. En sjælden gang har jeg taget chancen, og dagen efter er mine øjne røde, hævede og meget irriterede. Langt de fleste, der har set det, tror jeg har slem øjenbetændelse. Derfor er mine forsøg med rødlige nuancer forholdsvis sjældne. I flere måneder har jeg haft Jeffree Star Cosmetics’ Beauty Killer og Androgyny paletter liggende. Nu er min lyst til løbende og næsten betændte øjne sjældent ret stor… Derfor har de indtil nu ligget i fotograferingskassen.

Forsigtig
I sidste uge købte jeg Blood Sugar paletten, som jeg i flere måneder har sukket efter. Det er i mine øjne et musthave, fordi den er så speciel og unik, som den er. Selv i tilfælde af at jeg måtte opgive de røde farver, synes jeg, at det er et godt køb. Tirsdag i denne uge lagde jeg ud med et diskret rødt, lilla og gyldent look. Onsdag testede jeg lidt mere rødt og skiftede endda makeup i løbet af dagen, fordi vi skulle til netværksmiddag med Bloggers Delight. Torsdag var der stadig intet at se, og i dag har jeg vovet mig ud i et bordeaux smokey eye. I morgen er altså sandhedens time…

Godkendt
Jeffrees YouTube kanal bliver de gode af de produkter, han tester, godkendt. Og i dette tilfælde er det altså Jeffree Star Cosmetics’ tur til at blive godkendt af Pudderdåserne.dk. Det er jo ikke sådan, at de røde farvestoffer er fuldstændig harmløse. På æsken er der selvfølgelig også en advarsel om ikke mindre end tolv ud af de atten øjenskygger. Der står at de ikke skal bruges omkring øjnene… Derfor skal du naturligvis være forsigtig og forsøge at undgå støv fra skyggerne i øjnene, hvis du kaster dig ud i det.

Tekst markeret med * indeholder reklamelink.

Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Pressed Pigment Palette koster 449 kroner, og du finder den hos House of Stars både i butikken i Randers og i webshoppen.*

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Henriette

Man får lyst til at se billeder af tirsdag, onsdag og fredags looks på jeres Instagramprofil. Får man mon lov? Eller gemmer du dem til senere?

Helene Randløv

Hej Henriette
Jeg er desværre en idiot til at få taget de selfies, så billeder kan jeg ikke dele men… jeg kan jo lave nogle andre, jeg forsøger at tage mig sammen :-*
Kh. Helene

Marianne

Jeg forstår ikke det med advarslen – må 12 ud af
18 øjenskygger ikke bruges omkring øjnene? Det giver jo ikke mening at øjenskygger ikke må brugs på øjnene? 🤷🏼‍♀️

Helene Randløv

Hej Marianne
Advarslen skal være der, da farvestoffet, der er brugt, er forbeholdt fødevarer. Det kan potentielt smitte af på huden, det har jeg dog ikke været ude for trods virkelig meget rød øjenskygge. Jeffree uddyber det i den video, jeg har linket til.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *