Fredagsfavorit: CND BoHo Spirit Collection

17.08.18
Fredagsfavorit: CND BoHo Spirit Collection
Fredagsfavorit: CND BoHo Spirit Collection
Når kameraets batteri er helt fladt, er det meget godt at have mobiltelefonen ved hånden… De fine dekorationer på neglene er sådan nogle små klistermærker, der naturligvis er forseglet med Shellac Top Coat <3

Det er efterhånden sjældent, at jeg skriver om neglelak. Det er der ikke en særlig grund til, bortset fra at tiden til at lege er blevet mindre. Farver er jeg stadig glad for og CND-kollektionen Boho Spirit har været i spil det meste af sommeren. Der er kun fire farver, men de er simpelthen så fine og sommerlige. Variation er nok min største udfordring i forbindelse med neglelak. Det er bare sjovere at skifte lak, farver og look ofte. Hvad gør man så, når man ikke har tid til det?

Udfordring
Mine negle er meget bløde og dermed fleksible. Det er der ikke ret meget neglelak, der kan holde til i mere end tre eller fire dage. Det passer jo sådan set fint med behovet for at skifte look… Alligevel har jeg i lang tid leget med tanken om at få lagt noget gelé eller en anden form for hærder på neglene. Så lakeringen kunne holde bare en lille smule længere.
Det, jeg helst vil, er at kunne tage neglelak af og på, som det passer mig, samtidig med at det kan holde. Sikke et dilemma.

Shellac
Ikke nok med at mine negle er bløde, de vokser også, som blev de betalt for det. Derfor opgav jeg for et par år siden Shellac. Efter otte dage var mine negle altid vokset så meget, at det bare så rigtig ærgerligt ud. Og så er det både dyrt og grimt i længden.
Efter en snak med søde og dygtige Celine, blev vi enige om at give Shellac endnu et forsøg. Hvis det er træls, så prøver vi noget andet. Indtil videre virker det lovende. Lakken sidder stadig på alle neglene og udvoksning er minimal.

CND BoHo Spirit Collection
CND kan noget med farver og kollektionerne er altid helstøbte og gennemtænkte. Der følger altid nogle forskellige designs med, dem har jeg tidligere muntret mig med. Og det er altid inspirerende at se deres forslag. Som nævnt er der fire lakker i kollektionen:

  • Offbeat: En smuk dyb koral nuance.
  • Uninhibited: En lys koral nuance.
  • Vagabond: En støvet lys gul nuance.
  • Gypsy: En klar orange nuance.

Særligt to af dem har fundet vej til neglene i de sidste par måneder. Den orange Gypsy gør mig helt glad i låget. Offbeat er mere klassisk og pæn.

CND BoHo Spirit Collection finder du både som Vinylux de holdbare neglelakker til hjemmebrug og Shellac, som du finder på klinik.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Pia

Du skriver “Det, jeg helst vil, er at kunne tage neglelak af og på, som det passer mig, samtidig med at det kan holde. Sikke et dilemma.” Her er løsningen som giver dig netop dette – holder en hel uge uden at få ødelagte spidser: Brug H&M Gel Studio Top Coat – den koster kun kr. 59,95 – og er bare genial! Bruger den både sammen med H&M’s egne neglelakker – både deres alm. og deres Gel Studio Nail Colour – men bruger den lige så ofte med mine essie neglelakker eller andre mærker! Så udover, at den får neglelakken til at holde og skinne lige så fint, som ved en Shellac, så er den nem at tage af – OG jeg lægger som regel neglelak 20-30 minutter før jeg går i seng – og denne top coat gør at neglelakken er helt tør og jeg ikke får “aftryk” af sengtøjet – så win-win på alle hylder :0)

Maria

Jeg har samme problem med neglene, der vokser hurtigt, men jeg løste det ved bare løbende at lægge glimmerneglelak på den udvoksede del af neglene! Ser ret fint ud og er let at rette løbende 🙂

Mette

Har også bløde negle, og selv Shellac lifter på mig efter få dage. Min løsning (når ejg gider og vil smide penge efter det) er akryl i neutral farve, og så lakerer jeg selv ovenpå. Så længe jeg bruger acetonefri lakfjerner, er der ingen problemer. Og med lidt øvelse kan man gå få overgangen fra udvoksning til produkt til at se ok pæn ud med neglelak.
Hvis man skal kunne bruge lakfjerner med acetone, skal man have gelé under, og den skal vel at mærke IKKE være af soak off typen 🙂

Helene Randløv

Kære Mette
Tusind tak for din kommentar, det er godt at høre andre erfaringer. Akryl og Gelé skræmmer mig lidt… jeg synes tit, at det ser så kunstigt ud. Og det er bare ikke et look for mig. Min Shellac fra billedet holdt, men det er også første gang, jeg har prøvet det. Denne gang løftede hjørnet af venstre pegefinger efter over en uge, jeg tror det var onsdagen efter jeg fik det lavet om mandagen. Og det var efter solid belastning, så jeg er positivt overrasket. I onsdags fik jeg lagt ny Shellac, det var på høje tid, for jeg var kommet til at pille i det og hive lakken af. Det er jo ikke den bedste aftagningsmetode :-/ Så jeg var lidt irriteret på mig selv, fordi jeg ikke havde taget mig sammen til at tage det af…
Det er ikke meningen, at jeg vil have Shellac på i al evighed, jeg er ved at teste noget… Og det tager jo lidt tid, så gelé/akrylneglene må lige vente.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *